Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style potrebujem en modni nasvet

potrebujem en modni nasvet

Zdravo!
Sem dekle (25 let), ki se nikoli ni preveč ubadalo z modo. Ves čas sem imela tudi malo kilc preveč, tako da sem svoje obline najraje skrivala za kavbojkami in raztegnjenimi majicami.
Zdaj pa sem shujšala in s telovadbo uspela prav lepo oblikovati svojo postavo in zdaj bi se rada kdaj oblekla tudi malo bolj seksi.

No in danes grem popoldne s prijateljicami na kavo, pa me zanima, kaj pravite na naslednjo modno kombinacijo.
Oblekla bi sivo krilo, ki ima izvezene črne rožice in črno srajčno bluzo. Zdaj pa me zanima, če bi bilo v redu, če tukaj zraven obujem rdeče sandale, ven bi kukali rdeče nalakirani nohti, zraven pa bi imela rdečo torbico???
Kaj pravite?
Ali so preveč kontrastne barve?

Imam problem s kombiniranjem, ker nimam še ravno veliko cunj moje zdajšnje velikosti.

Sivo-črno-rdeča se meni zdi čisto v redu kombinacija. Jaz imam za k zimskemu sivo-črnemu plašču rdečo torbico in rokavice in prav dobro zgleda.
Lepo se imej na klepetu s prijateljicami!

Rdeča bo sijajno popestrila sivino. Pa čestitke k izgubljenim kilogramom.

Živi in pusti živeti

zelo uredu izbira…ne pozabi pa na to, da se moraš dobro počutit v tem…

Če so rdeči sandali in torbica, je to ok! Mislim, da boš luštna! Uživaj na čveku s prijateljicami!

ja, men se zdi prav simpatična kombinacija,..mogoče še kakšna rdeča verižica ali zapestnica, pa boš super!

Prvo pravilo: obleci čim manj in čim bolj oprijeto!

kaj je to kavica s prijateljicami, ali projekt, kako nekomu pomahat pred nosom? 🙂

malo dosti skrbi si delaš za navaden kofe s čvekom. razen če gre za skupino, ki res doterano skrbi za izgled. da ne boš preveč izpadala…

drugače pa… barvno se mi sliši OK.

Ma ja te moje prijateljice so vedno full opedenane in zdaj se nismo vidle že kar nekaj časa in one ne vejo, da sem jaz shujašal in to in bi jih rada malo presenetila.
Itak pa, da mi paše, če še kakšn dec za mano pogleda, ane? Sem še namreč samska;)

Drugače pa hvala vsem za vzpodbudne besede!

Evo – jaz ti pa zelim, da zablestis, jih osupnes in se neskoooooncno dobro pocutis na kavi!

Jaz bi isti lak samo še na nahte rok dal. Če si nohtov na rokah ne lakiraš, ti tudi na nogah odsvetujem. Drugače pa mislm, da si dobro izbrala.

super boš :-))

pa lepo popoldne!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close