Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek potrebni

potrebni

Hoj!

Star sem 26 let in imam en problem, ki me že dalj časa muči, pa nevem več kako naprej. Moje orodje je nonstop trdo. Če me slučajno mine, mi čez nekaj minut spet stopi. Kar naprej in naprej razmišljam o lepih dekletih in si nemorem nič pomagat razen da se kar sam posex…. Imel sem dekle, ki me je zaradi tega ker sem nonstop “želel” pustila, sedaj pa je vedno hujše. Grem v tgovino pa vidim kero pa sem že čisto trd. Nočem se osramotiti pa raje grem, kot da bi kaj namignil. Kaj naj napravim? HELP ME!

Fant, punco bo treba najdt.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Dokler ne najdeš katere, pač uporabljaj svoje roke. Upam, da boš našel kakšno zares potrebno.

Najdi si sebi primerno punco in bosta sexala non stop.Če ne želiš resne punce,vzemi Salamonca in poišči dekle,le stalo bo.Zadnja možnost,ko v sili hudič še muhe žre:”roka tako,roka takoo”.

Najdi si punco in bosta seksala non stop nekaj tednov, parkrat na dan nekaj mesecev, parkrat na teden nekaj let, nato te bo pa seks v glavnem nehal zanimati, pa četudi te bo še tako lepo prosila.
To je edina rešitev.

Kot prvo si nabavi take hlace,da ne bo prevec ocitno vse skupaj.
Kot drugo si nabavi eno potrebno punco in jo posteno poseksaj.Ce to ne gre,pa zavij v sex shop,kjer lahko najdes marsikaj umetnega in se igraj sam.

Predlagam ti, da kar sam daš oglas v kakšne erotske novice, tudi na internetu obstajajo.Boš videl, boš imel dovolj materiala za obdelavo, če ravno nisi prav izbirčen.Mlado in staro išče “trdnjake”.

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

Aja pozabil sem, ne pozabi na ZAŠČITO.Nikoli ne veš………….

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close