Potrebne ,dolgočasne in nesposobne
Nikar tako, no!!! Ribica utegne objaviti poseben sezonski popust in bo dovolj izpolniti le deset strani pogojev od običajnih trinajstih. :-)[/quote]
Boom, spregledal si ključno besedo in to je NAMEN:). Tega z moje strani ne bo.[/quote]
Saj je namen lahko tudi tisto nekaj edino pravega, pravilnega in vzvišenega. Koliko oglasov in trditev je, da nekdo išče (si je poiskal) partnerja(ko) z namenom ustvariti si družino. To je menda ja edino prav, vse ostalo pa je nezrelo in do partnerja/ke nespoštljivo 🙂
Nekaj je oglaševanje pralnega praška, kjer se oglašujejo njegove prednosti (ne lastnosti). Ampak oglaševanje pri enostavnih nakupih ali oglaševanje samega sebe, je nekaj povsem drugega. Tisti, ki išče svojo sorodno dušo, bo najbrž izhajal iz sebe (ni smiselno od nekoga xy) in se bo z oglasom promoviral točno tak kot je. Ne razumem, zakaj naj bi to naredil nekdo drug namesto njega? Bo tak človek tudi poslal nekoga drugega, da se bo soočil iz oči v oči, ko bo čas za to? Tukaj je pomembna lastna angažiranost, brez posrednikov, ker le na ta način prideš do osebe, ki ti je kolikor toliko kompatibilna, ker se je ustavil/a točno na tvojem oglasu.
Povej direktno, da iščeš oglas zase, ker v tem primeru bi se potrudila in te predstavila točno takega kot si:))).
Boom, spregledal si ključno besedo in to je NAMEN:). Tega z moje strani ne bo.[/quote]
Saj je namen lahko tudi tisto nekaj edino pravega, pravilnega in vzvišenega. Koliko oglasov in trditev je, da nekdo išče (si je poiskal) partnerja(ko) z namenom ustvariti si družino. To je menda ja edino prav, vse ostalo pa je nezrelo in do partnerja/ke nespoštljivo :-)[/quote]
Če je govora o spoznavanju drugih, z namenom si ustvariti družino ali kaj drugega, je prvo bistven sam namen spoznavanje, da lahko daš prosto pot posledicam, ki se bodo zgodile:). Torej je osnova namen.
Ja iščem oglas zase, kaj ne štekaš? 🙂 Saj določene podrobnosti bom že sam predelal. Najbrž pa ne misliš opisovat barvo oči in velikost bicepsov. Saj ti lahko pomagam z napotki. recimo v opero ne hodim gledališče pa me zanima, kino tudi, Predvsem pa dobra glasba še posebej Dalmatinski melos. Obožujem morje in poletje. Hobijev imam precej čeprav se rad družim tudi s knjigo in kdaj uživam v lastni družbi. Materialno preskrbljen z redno službo, kolikor je redna služba v tej gnili državi sploh še lahko redna.
Šport je zame rekreacija. Torej ne tekam fanatično po maratonih in nimam izdelanih urnikov zanj, vendar ga uživam redno, ker je skrb za zdravje in dobro počutje tudi pogoj za veselega in sproščenega moškega kot sem sam. Kar pa ne pomeni, da v dobri družbi ne nazdravim s kozarcem vina ali piva. Uživam življenje kot se ponuja samo….
No recimo nekaj v tem stilu, ampak vem da imaš ti še bolj žilico za ženski všečno opisovanje
To je lahko zelo tricky. Se spomnim, kako mi je nekoč nekdo želel laskati in mi je pošiljal izpovedne pesmi v angleščini. S časom ugotovim (ko sem želela neko repliko), da tip sploh ne zna angleščine. Upošteval je nasvete kolega, ki mu je pošiljal razne linke, na katere naj bi palila vsaka ženska:)). V tvojem primeru bi lahko moj stil pisanja zlezel kateri ženski pod kožo. Ona bi verjela, da je to tvoje delo, želela bi še in še:)). To ni to. Drži se svojega načina, ki izraža tebe direktno.
Saj zato pa želim žensko pomoč pri tem. Da napiše tako, da je ženski všeč. Saj nisem tako lesen, da ne bi znal potem nadaljevat če bi katera želela še in še, lahko pa jo kasneje tudi zanimiram s čim drugim, zamotim…. daj začni pisat pa da skupaj dodelava oglas, jaz bom dodal opombe če bi kaj bilo res izven mene
Tole je pa najžlahtnejši izbor samskih monovcev, se katera čudi, da so samski?
http://med.over.net/forum5/read.php?151,9764181
Saj je namen lahko tudi tisto nekaj edino pravega, pravilnega in vzvišenega. Koliko oglasov in trditev je, da nekdo išče (si je poiskal) partnerja(ko) z namenom ustvariti si družino. To je menda ja edino prav, vse ostalo pa je nezrelo in do partnerja/ke nespoštljivo :-)[/quote]
Če je govora o spoznavanju drugih, z namenom si ustvariti družino ali kaj drugega, je prvo bistven sam namen spoznavanje, da lahko daš prosto pot posledicam, ki se bodo zgodile:). Torej je osnova namen.[/quote]
in kaj? Je ali ni tak namen edini zveličaven?
Mogoče v povezavi s tem, da mlahavem qrcu vsaka dlaka smeta, kot “cvetu” monovskih “moških” tukaj….. cccccc[/quote]
ali ti tudi nucaš nožičko?
http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/kako-neki-so-seksali-nasi-dedki-babice
Forum je zaprt za komentiranje.