Potrebne ,dolgočasne in nesposobne
Pred leti sem, ko sem bil še fukfehtarska sramota od človeka, sem se prijavil na kupid portal. Mile in Triško sta bila že prej gor, pa sta me nagovorila, da se še jaz včlanim. Od nas treh sem edini jaz zapecal eno starejšo babo za par tednov. Res, da je bila starejša od mene, je pa bila zato res lepa ženska. Citroen CX za svoja leta. Svaka čast! No, kakorkoli že, zdaj mi nismo več na kupidu, jaz imam še vedno registracijo in sem šel danes malo gor preverit sceno. Vsaki med trideset in petdeset let stari, sem poslal eno sporočilce. tam nekje dvajsetim ženskam. Pa sem bil vljuden. Nisem bil nesramen, kot sem do goldfisheve. Ooooo, bogseusmil, kakšni odgovori! Pa te babe so še bolj brezupne kot pred desetimi leti. Ena v svojem profilu zapiše, da je komunikativna, potem pa ne zna odgovorit drugega kot “Ja,” “Ne” in “Mogoče.” Pa vse so nekaj razočarane, pogrešajo moške “ki znajo kaj pametnega povedat,” a same ne znajo enega stavka skupaj spacat. Kakšne telice! In take potem obtožujejo moški spol, ker so osamljene. Pa kateri tip bi si želel take mutave mrliče babje poleg sebe? Tudi ena, a ma niti ena od teh dvajsetih ni bila zanimiva.
Nekatere imajo, večinoma pa slike kasneje padejo, ko sfuraš stabilen kontakt. Je pa tudi res, da ženske s svojimi fotografijami precej goljufajo. Recimo v profilu ji piše, da je stara petinštirideset, potem ti pa pošlje dvajset let staro sliko, ko je bila še šlank in mlada. Se zmeniš za kofe in se ti v bifeju prikaže stodvajsetkilska babetina, potem pa njej nerodno, ker je lagala, tebi nerodno, ker se poskušaš elegantno izvleči iz situacije… Precej je tega blefiranja.
To je tisto kar jaz že cel čas govorim. Sploh se ne gre tok za to, da niso dovolj privlačnega videza, bolj se gre za karakter, dolgočasne so za umret ! To so ženske brez hobijev, tu pa tam kaka prijateljica, overall pa asocialne, na fejsbuku spreminjajo status, pa tečnarijo kje so pravi moški.
Za nameček imajo pa še visoke kriterije. Kako si lahko takšna ženska sploh privošči bit zbirčna ? lol
Pa komunikativne my ass. Če bi bila ženska komunikativna / družabna, ji sploh ne bi bilo treba tam gor iskat moškega. Niti ne bi bila toliko let samska, ker bi do takrat spoznala že celo vrsto pravih moških.
Ja lej, boš pač moral poiskati novih 20 in če spet ne bo nobena zanimiva, spet novim itn itn. Ni hudič, da ti ne bi enkrat ratalo. Še slepa kura zrno najde.
sam sicer nimam nekih bogatih izkusenj na teh portalih, ampak nekaj bo na tem. Zenske tam mislijo, da ce dobijo 200 sporocil dnevno, da so mega popularne in jim ni potrebno vlozit ampak res nobenega truda, da bi bilo kaj uspeha. Pustijo se dvorit totalnim obupancem in potem stokajo, kako nikjer ni pravih moskih. Pravi moski, ki ima tudi v resnicnem zivljenju neke moznosti, se s takimi kaj pretirano ne bo ukvarjal. Napises par vljudnih stavkov, ce vidis da je neki hladni odziv…bye.
In te zenske so tudi tako polne same sebe, da se v sanjah same ne probajo navezati kontakt, tudi zato ker so staromodne, ker se prepuscajo osvajanju. Ne vedo pa, da so moderne kolegice, tiste samozavestne, se kako aktvine pri tem in jim boljso robo v trenutku poberejo, preden se one zavedajo da sploh obstaja in potem spet cvilijo kako ni pravih moskih.
To že res, samo potem ne moreš oz. se ti bo vsak ki je to doživel in boš ti nabijala in pametovala kako to je smejal v faco in si mislo kako glupa in neverodostojna si…..
Torej če želiš o nečem debatirat z argumenti ne na pamet, moreš probat….. vsaj 99% stvari. lahko pa rečeš, da je pik taki glede na to kaj mi je povedala prijateljica ki je to doživela….
To že res, samo potem ne moreš oz. se ti bo vsak ki je to doživel in boš ti nabijala in pametovala kako to je smejal v faco in si mislo kako glupa in neverodostojna si…..
Torej če želiš o nečem debatirat z argumenti ne na pamet, moreš probat….. vsaj 99% stvari. lahko pa rečeš, da je pik taki glede na to kaj mi je povedala prijateljica ki je to doživela….[/quote]
Res je včasih bolje iti sam na led in se drajsati sem ter tja ter ob priliki ponoviti:)). Stvar presoje, kdaj je pametno skočiti v vodo, kdaj obstati na kopnem.
Lahko greš pa na bazen in se imaš še luštno poleg. :))[/quote]
Aha:). Ampak bazen je predvidljiv, vidiš dno in morda ni pravega adrenalina, ki je obvezen sopotnik norosti:). Klor lahko tudi pokvari vohalne čutnice, ki se nahajajo v nosni votlini:)).[/quote]
Znajdi se malo in zapri oči, preden skočiš. Ali pa pojdi na morje, saj veš, kaj ti paše a ne? 🙂
Aha:). Ampak bazen je predvidljiv, vidiš dno in morda ni pravega adrenalina, ki je obvezen sopotnik norosti:). Klor lahko tudi pokvari vohalne čutnice, ki se nahajajo v nosni votlini:)).[/quote]
Znajdi se malo in zapri oči, preden skočiš. Ali pa pojdi na morje, saj veš, kaj ti paše a ne? :)[/quote]
Saj nimam težav s tem. Imam dobro sposobnost presojanja, intuicija je moja prijateljica, bolje me skrbi za druge, da ne bodo vedno izpadli kot osli:)).
Forum je zaprt za komentiranje.