Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu potrebna ženska ?!

potrebna ženska ?!

kaj če hočem razo, kofe al kur…, jest bi oboje, može

tudi ti boš našla svojo ljubezen, nekoč, verjemi

ko boš našla tistega k može….

a ti mogoče veš tole…zagonetno obnašanje tistih ki vse vedo…

čudno se mi zdi….Zaka so po večini primerov ljudje prizadeti, ce jih njihov partner (ki konec koncev sploh ni njiho…kaj ni osebnost zase ?!) seksa se z nekom, ki ga ima tudi rad ?

*

leta letijo - iščem stevardeso

jao fleš, mene že glava peče od branja med vrsticami,sej vemo da si pameten, ta najboljši fantje so pa že itak poročeni,al ne?Torej bom jest primitivka, brez čustev in potrebna spet ko strela se žrtvovala. Žrtvovala svojo inteligenco,haha, za par centimetrov mesa, kaj češ, tud taki morjo živet, ki čutijo samo meseno poželenje. Ej fleš, a ti jo pomagamo najti, Žensko,imam par frendic, ki jih tud jest ne bi če bi bla dec. Zato, ker preveč bluzijo o idealnosti, so prave feministke, men pa to ni preveč všeč. Pol se pa čudijo, če dečki poberejo šila in kopita, ko dobre bejbe – tko izgledajo – odprejo usta. Ko da ga takoj pelje na psiahtrični pregled, test inteligence, pa v dnarnico pogledajo, pol pa mogoče one bi. Jao svašta,amapk živi in pusti živeti, yea

Ne vem, kje ima kdo čas “imet še koga rad” (beri:sexat okol), če ima doma all inclusive? Js zmer pravim, če zmore, da doma ne zanemarja, pol kar svobodno:)

Sam da nobena ne trpi(al noben-ker beremo o kar živahnih ženah, katerih možje so prav pridni doma -gospodinijo, otroke pazijo, imajo dobro plačo, se z njo pogovarjajo, hodijo v trgovino, tud sexajo če je treba…??!!)
Nekej pa vedno manjka:)

jao razo, tle ti dam prav, nihče ni od nobenga lastnina, v življenju se človek tudi lahko premisli. Fleš a bi bil ti moja ljubezen, ko je pa kar ne morem najti, sej pravš da je ti tud še nisi našu, oz. si jo izgubi, zakaj si jo pa spustu, če si menil, da je to- to. Evo, vsi imamo neke čudne veze – razen idealnežev. Men je tko dober, kdo pa pravi, da ne more to biti ljubav? Če JAZ mislim da je, pol me ni treba prepričevat da ni. V tem momentu, jaz primitivček, mislim da je in to mi je dost. Ne bom razglabljala, men tko odgovarja, teb pa zgleda tud, al si še v iskanju izgubljenega zaklada?

Mirella, je enkrat reku en igralc, pa jest tud tko mislim, da paše včasih zamenjat dunajski z vsemi dodatki, za Mc Donalds.All inclusive, ta je pa mal močna, tudi ko greš pr agencijah tko, moraš še včasih kakšno malenkost doplačat. N.pr.črnca, ki ti piha s palmovim listom po riti, haha

in zakaj misliš dsa je temu tako?

zakaj ne upamo sexati z nekom ki ga imamo radi ..zakaj nne upamo tega početi vpričo svojih partenerje,….))))

ego?

leta letijo - iščem stevardeso

jao razo, tle ti pa dam prav, nihče od nas ni lastnina, bla, bla ,bla, kaj pa predanost, žrtvovanje, trplenje če je treba, poštenost, zvestoba do groba, ko pes ki gre crknit na grob svojega gospodarja, ko galeb ki( al štorklje, kaj jaz vem), koji voli samo jedno u životu, sad bogatu al sirotu, tu ne bira um , nego srce, pahorak, nekje globoko v tebi je mala pahorka ki kriči po ljubezni

je pa tud bila igralka ki je rekla, zakaj bi šla nekam na hamburger, če jo doma čaka sočni zrezek!

Evo dokaza, kako smo si različni,fleš shout,shout let it on out – sej poznaš, ne, men je pa všeč

Aha…no jaz sem glede na to, da sem na SVM, tudi potrebo fokusirala na sex.
Torej, ja…v širšem se pa strinjam s tvojo razlago.

pahorka, ti bi tvojega dunajca za mcdonalds menjala?

Jaz raje k dunajcu vzamem še mal majoneze, solate in pomfrita(doplačam) pa je;)

ljubezen je slepa:) ne vidi razlike med dunajcem in mcnuggetsi:)

Pa dej fleš, ne bluzi. Ljubezen ima več oblik,kot pes, ko grlica- k sta vedno skup, ko labod – ki umre žalosten – sam, ko jest in ti ki se ljubiva u razdeljak na glavi, ma a si ti psihoanalitik. A se lahko najavim na pregled, na psiatrov kavč, pol pa užgi ga blaž, ma ne morem pomagat, jest sem takva živalica. Poznam pa že enga Jack-a, voznika motorjev – dirkača, s katerim smo ga dobro sral. Še kaj mogoče, še jedilni list.

mirella, svakome svoje kokr plača. Sej ne veš kaj je moj meni, al McDonalds al dunajski, torej…lešnike ti bo pa fleš za zraven dunajca nabral, je zadnjič eni tko reku, govorila sem na splošno, a sem rekla da bom zamenjala meni, al kaj.Razo, to bi blo pa čuden, pred partnerjem.Men je tanajboljš seks dveh, pr treh se ne moreš posvetiti tko kot treba nobenmu. Nimam niti najmanjše želje.

Lešnike je fleš pa men oblubu, prosim lepo….ne talaj jih dalje pahorka 😉

ja, to je bilo nekoč, sedaj sva že pri kokosovih orehih))

sory maxi, vsega si pa tud ne morem zapomnit, punce ne se kregat, ima fleš za vse dosti, al ne?haha, jutro maxi, si ga pa potegnila – spanje mislim, nč druzga

Pa bi raj ono drugo…hehe

Ej, ti so lahko pa že nevarni… :-))

no, hvala bogu, še ena, sem mislila da je sam z mano kaj narobe, ko mi grejo naumnosti po glav. Kak si maxi, bo treba pa še mal delat, pol pa ga bomo sračkal, užival, lenuharal, obiske špilal, vse kar ti srce poželi, a ne.Zakaj pa so nevarni kokosovi orehi, da ti na glavo pade?lp

Ja seveda, lahko ti pa pade tudi na nogo. Odvisno kolk sreče imaš.;-)
Ej, ne da se mi danes niti delat, niti razmišljat….
Nemunosti pa itak osvobajajo.
Yiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaa (bi rekla moja prjatlca). ;-)))))

Moja pa užgi ga blaž, ne vem kje je najdla blaža – nobenga ne pozna- ha.ha. Kolikor imam sreče, upam,da mi pade na glavo kokos, mam trdo – vgrajeno čelado – se ne bo poznal, če pa pade na nogo, jao, pol mam pa lohk gips gor.

Jaz glavo čuvam, mi ne prenese vsega.
Tako, da če/ko nastavljam to zihr ni glava…hehe

ha, ha,
začel sem s prebiranjem,
z nasmeškom in dobro voljo.

dobiš petko

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close