Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Potreba

Potreba

A se ti vedno tako zelo na svojega oziraš? Mislim, a če se on ne počuti dobro, se avtomatsko tud ti ne?

Ja gledam na vse stvari tako da ja, če njemu nebi pasalo tudi jaz nebi šla v to. Koliko bi se ti sprostila?

Jst ne razmišljam o tem! Ko bi bla tam bi se pač sprostila, kakor bi blo bi pa blo! Isto ne razmišljam, kako bi blo, če bi z dvema moškima, pa kaj bi kdo s kom počel. Ko si tam nardiš kar ti zapaše.

Sem bolj spontan človek in ne razmišljam, kako bi bilo če bi bilo…

Veš kolikokrat sem šla po službi ob 15:00 domov, do doma pa prišla šele sredi noči! Se zgodi nekaj, česar ne pričakuješ, srečaš koga, te kdo pokliče, se spomniš še kaj drugega in potem to spremeni potek dogodkov za 360 stopinj. Nerada delam načrte za naprej, ker se rada prepustim toku življenja.

sorry,ker se nisem prej javla..jaz sem v bistvu s parom-posledično torej z žensko, našli smo se pa čist po fori,ko sem našla nekje oglas,da iščeta žensko za popestritev..in tako sem torej z žensko..

Vidiš vidiš!
kolko bejb kar naenkrat okol tebe. Evo mene, ostale sploh ne vedo, da ti gledaš tud ta post. tam so naju totalno zasipale bejbe. ne vem kaj zdaj, tko se očitno več ne bo dalo komunicirat.

Maš ti kakšno idejo?

pozdravček, bejba.

Najbolje bo da se dopisujeva po emajlu ?

Ej, to mi pa nekako ni preveč všeč. Sorry, ampak pol to več ni neki, kar počnem med službo!
Lahko si pa zaenkrat samo nicke zamenjava. Čeprav nism sigurna, da bo to kaj dosti pomagalo!

Si vidu? Že samo moja zvezdica jih je pregnala z onega posta.

Najbolje,da kar tu nadaljujeva.

Kje sva že ostala,zanima me kdaj pri sexu najbolj uživaš in si po tem rečeš:to je to?

Jst najbolj uživam, ko gledam mojega dragega, kako on uživa. in ko njegovo telo uztrepeta od strasti, pa ko mu lahko pogrizljam ušesa in pa ko ga kam strastno ugriznem!!!

Pa ti?

Jaz pa uživam,ko mi moja govori,da sem dober in ko glasno vzburljivo stoka.Uživam,ko ji sesam prste na nogi.

Ej, Žan, jst grem domov.

Lepo se imej, pa punco objemi in ji daj strasten poljubček, ko se bosta vidla!

Jst bom pa mojga poklicala in ga zrajcala! Da pride čimprej domov

Si pišemo jutri – če ne bojo vsilivcci motil.

Čau,
Bejba.

Velja čao tudi tebi!

jest mam idejo…..

pejta nekam na en chat al pa si zmenejta maile pa bo……..

Kje si, Angelina? Danes te ni? Ali pa mogoče preizkušaš kaj od tega, kar si tu spraševala?

Našel sem te in upam,da naju spet ne odkrijejo.

Živjo! Si me nasmejal, ampak mene res zanima, kje je Angelina? Kaj misliš, kaj počne?

Zgleda, da danes še ni prišla na forum

Ja, jst pa ob 11:00 že grem. Imam neke opravke!

Če ti povem,da nisem bil jaz tako otročji,verjemi bejba.Ne vem zakaj bi ti govoril take nevmesne,dopisujeva se že kar nekaj časa in si ne bi privoščil kakih nevmesnih.Motijo naju in podijoter pravijo da si izmenjava emaile.Jaz bi samo kako.Pa pošta je pošta,ampak če si ti za.Razumem diskretnost,ne vem.Imaš kako idejo?

Zopet lažni Žan .Bejba ne moreva komunicirati.

Meni je otročje všeč! Sicer ne vedno, ampak oči morajo kazat na otroka, ki ga vsak nosi v sebi!
Maila pa ne dam, žal!

Jst zdej tko al tko grem, Žani in Bejbe pa naj se pogovarjajo!
Bye!

Ok prav imaš ali res odhajaš ob 11h?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close