Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Potreba

Potreba

Janja kako pa je bilo ko si šla z žensko, kje pa sta se našli?

Mimoza ti si že z punco ali si taka kot jaz da zbiraš pogum?

Jaz te logike prav nič ne razumem.

Zakaj bi rada z žensko? Te ženske spolno privlačijo ali si samo malo zdolgočasna, pa bi probala kaj novega?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Sotrpinke ste še tu?

Nisem še, imam pa v planu…

Angelina vas ima vse za NORCE!!!! kaj ne vidite,da se ta tem nickom skriva moski??? Slovenski naivnezi!!!

Angelina lahko pa kupiš Coca Colo se vsedeš na steklenico in se dereš: TO JE TA PRAVO

KAJ PA ČE IMAJO NA PODJETJU KAMERE, ZA KATERE NE VEŠ???
IN POSNAMEJO MOVIE POTREBNICE!!!!!

Jaz bi tudi z žensko, vendar ne zberem poguma. Ne vem kje jo najti. Imam parnterja s katerim sem zadovoljna.Vendar mika me z žensko!

Bejba is back!
Mogoče bi sprobala tud dve ženski kdaj in en sam moški, samo potem to sigurno ne bo moj!
Napisala si, da si bla do zdej samo z moškimi… Z večimi hkrati tudi?!!

Dan!

Bi se ti pol pridružila paru ali kako? Kaj bi pa fantu rekla?
Ne nisem bila še z večimi hkrati, ti si že bila?

Moj bi bil verjetno navdušen nad idejo, saj je tudi on bolj svobodnega pogleda na to.
NPoskusila bi ali še en par, al pa jaz sama z 2 moškima!

Vsaj nekateri imamo podobne skrite želje in sanje,a jih je težje uresničiti,sori,ker sem se vmešal med vaju.

Pol še nisi bila ne z žensko in ne z večimi hkrati?

Še ne. Ti?
Zaenkrat še ne čutim neke hude potrebe po tem, če pa bi prišla priložnost, bi pa verjetno izkoristila!
Mogoče si bom nekega dne tega močno zaželela in takrat bom verjetno to tudi izpeljala!
Kaj pa ti? Si tega močno želiš? zakaj tega ne narediš?

Nekako si to želim samo …. Podobno je pri meni kot pri tebi.

Potem pa počakaj. Veš, jaz mislim, da ko je človeč dovolj pripravljen za neko zadevo, potem vse poteka tako, da te kar avtomatsko potegne noter.
Mislim, da je tudi tu tako!!! Ko boš (bom) pripravljena na nekaj takega, ampak res pripravljena, takrat se bo priložnost ponudila kar sama od sebe!

Pa ti bi takoj šla v to če bi se ti sedajle ponudila priložnost? Bi isto naredila če bi bil partner zraven?

Čisto odvisno od trenutnega počutja in razpoloženja. Pa odvisno tud, kak bi bil oni drugi. Ne morem ti povedat, al bi al ne, ker je to stvar tistega trenutka.

Kakšno pa je tvoje mnenje okrog orgij? Bi šla v to?

Spet odvisno od vzdušja! In pa verjetno bi se malo bala zaradi kakšnih bolezni in podobno. Kaj pa ti?

Dobro ampak da bi za vse vedla kdo so itd? Kaj bi te potegnilo not
komu bi se pridružila ženski ali tipu?

Ma, če je orgija, pol greš vsepovsod! Bi pa mogu bit en poseben feeling! Zdaj pa povej, ti bi šla, komu bi se pridružla, koliko bi se sprostila,…

Ja bi šla, (predpostavka da se ve zdravstveno stanje posameznika itd) prvo bi samo opazovala, pridružla pa bi se na začetku ženski ampak tako da bi zraven peljala svoga fanta, koliko bi se prepustila verjetno bi se čist sprostila oziroma toliko kolikor bi se moj sprostil.

Kako pa bilo pa pri tebi?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close