Potreba po potomstvu?
Če bi bilo vse tako enostavno, da otroku samo razložiš pa je, potem bi se načeloma še strinjal s tabo.
Ampak NI tako. Nekatere stvari pač ne moreš samo razložit in jih otrok ponotranji. Žal.
Sigurno imata dve mami lahko finančne zmožnosti in retorične spretnosti, pa je to vse kar otrok rabi da postane kompletna osebnost?[/quote]
Pa kdo govori o tem, da otroku samo razložiš, pa je? Ko otrok pride z vprašanjem na dan, se poučevanje šele začne, sem napisala.
Kdo pa pravi, da so finančne in retorične sposobnosti edino, kar dve mami lahko ponudita?
Tisti gejevski pari, ki jih poznam, in ki razmišljajo o tem, da bi enkrat v prihodnosti imeli otroka, se ogromno ukvarjajo s tem, kako poskrbeti za ustrezno vzgojo in socializacijo otroka, upam si trditi, da veliko več kot običajni starši, od katerih se večina s tem začne ukvarjati takrat, ko ženska zanosi.[/quote]
Kaj mu pa lahko še ponudita? Očeta?
Mislim, da bolj težko.
Sploh pa homoseksualnost je način življenja, ki ne predvideva otrok, zakaj potem otroke vlačit v tak hs odnos? Ker je to dobro za otroka? Ne me je….. 🙁
Zgolj lastna egoistična želja imet otroke še ne more bit razlog zato, da se jih ima, niti množica nesrečnih otrok, ki so se rodili v ne vem kakšne napsihirane družine ne morejo bit izgovor zato, da bi nek hs par pa imel otroke.
Seveda pa take družine obstajajo in otroci s travmami zaradi tega tudi. Bolje bi bilo, da se ti ljudje sprijaznijo s tem, da njihov način življenja pač ne omogoča imet otrok, četudi imajo vse materialne možnosti za to in se pripravljajo za starševstvo. Čeprav se ne težko pripraviš na situacije, ki te čakajo kot starša.
Kot bi se na suhem učil plavat….
To sem jaz spraševal kako je možno in najprej pomislil na posilstvo. Odgovor je bil, če poznam samo to možnost. Sklepa torej, da posilstvo ni bilo in če midva oba vidiva samo takšno možnost, potem nobeden od naju ni v letu 2014. Ampak jaz sm se vsaj potrudil najti drug scenarij in vsaj razmišljam dalje. Sicer tudi ta scenarij zgleda ni bil, mi je pa zdaj vsaj malo bolj jasno: po mojem ji ga je naredil telepatsko ali pa virtualno. 🙂
To sem jaz spraševal kako je možno in najprej pomislil na posilstvo. Odgovor je bil, če poznam samo to možnost. Sklepa torej, da posilstvo ni bilo in če midva oba vidiva samo takšno možnost, potem nobeden od naju ni v letu 2014. Ampak jaz sm se vsaj potrudil najti drug scenarij in vsaj razmišljam dalje. Sicer tudi ta scenarij zgleda ni bil, mi je pa zdaj vsaj malo bolj jasno: po mojem ji ga je naredil telepatsko ali pa virtualno. :-)[/quote]
Otrok lahko “rata” precej nepričakovano, tudi kontracepcija zataji (in to ne malokrat) , če
ne bi bilo tako, dandanes sploh ne bi bilo splavov , a ne?
Tudi za ženske ni vedno “pravi trenutek”, tudi ženske so velikokrat neprijetno presenečene ob
črtici na testerju.
Samo da se zavedajo, da je to novo bitje, ki ni nič krivo, če sta starša butlja in ga je treba
spraviti gor….in stisnejo zobe in naredijo, kar je treba.
To sem jaz spraševal kako je možno in najprej pomislil na posilstvo. Odgovor je bil, če poznam samo to možnost. Sklepa torej, da posilstvo ni bilo in če midva oba vidiva samo takšno možnost, potem nobeden od naju ni v letu 2014. Ampak jaz sm se vsaj potrudil najti drug scenarij in vsaj razmišljam dalje. Sicer tudi ta scenarij zgleda ni bil, mi je pa zdaj vsaj malo bolj jasno: po mojem ji ga je naredil telepatsko ali pa virtualno. :-)[/quote]
Otrok lahko “rata” precej nepričakovano, tudi kontracepcija zataji (in to ne malokrat) , če
Tudi za ženske ni vedno “pravi trenutek”, tudi ženske so velikokrat neprijetno presenečene ob
črtici na testerju.
Samo da se zavedajo, da je to novo bitje, ki ni nič krivo, če sta starša butlja in ga je treba
spraviti gor….in stisnejo zobe in naredijo, kar je treba.[/quote]
Res je, vendar v takem primeru ni bil otrok narejen z namenom, da jo on obdrži, a ne? Torej gre za čisto njeno (maščevalno) izmišljotino, če ti je res tako rekla. Poleg tega obstaja še kakšna možnost ravno za take primere, ko si otroka nihče ne želi ali ga ne more imeti.
črtici na testerju.
Res je, vendar v takem primeru ni bil otrok narejen z namenom, da jo on obdrži, a ne? Torej gre za čisto njeno (maščevalno) izmišljotino, če ti je res tako rekla. Poleg tega obstaja še kakšna možnost ravno za take primere, ko si otroka nihče ne želi ali ga ne more imeti.[/quote]
V takih primerih se zgodi enostavno tole:
Da je otrok nastal sta kriva oba. Moški je sejal in obrodilo je. Torej sta kriva oba.
Samo moški, da rep med noge in gre. Ženska pa mora skrbeti za otroka. Biti najprej sploh noseča, trpeti porod, vzgojiti otroka. Ona nosi posledice, on pa odpeketa veselo naprej.
Kriva sta pa oba, ampak posledice pa ostanejo samo njej.
črtici na testerju.
Res je, vendar v takem primeru ni bil otrok narejen z namenom, da jo on obdrži, a ne? Torej gre za čisto njeno (maščevalno) izmišljotino, če ti je res tako rekla. Poleg tega obstaja še kakšna možnost ravno za take primere, ko si otroka nihče ne želi ali ga ne more imeti.[/quote]
Ne ne gre za izmišljotino. To je sicer klasična metoda v primeru pijancev, ki jim punca zagrozi,
da ima dovolj in da bo šla. V teh primerih nastopijo tako imenovani “medeni tedni”, ko moški
res neha piti, obljublja vse, kako se bo spremenil, novo življenje, odgovornost, blablabla…ko
pa punca zanosi, se veselo vrne na stare tire, ker ve, da bo z otrokom težje odšla.
V manjši meri gre še za podobne primere gemblerjev, deloholikov, bolestnih ljubosumnežev, ki
bi radi privezali žensko nase….
Tega res ni malo in zato mi ni jasno, da ničesar ne veš o tem…
Da je otrok nastal sta kriva oba. Moški je sejal in obrodilo je. Torej sta kriva oba.
Samo moški, da rep med noge in gre. Ženska pa mora skrbeti za otroka. Biti najprej sploh noseča, trpeti porod, vzgojiti otroka. Ona nosi posledice, on pa odpeketa veselo naprej.
Kriva sta pa oba, ampak posledice pa ostanejo samo njej.[/quote]
Po skelinem pisanju se mi je zdelo, da je kriv samo on, no? Sicer pa so v letu 2014 tudi splavi dovoljeni. Vsaj pri nas.
Boom, ves čas pišem,da za spočetje sta kriva oba. Razen seveda, ko gre za posilstvo. To pa lahko samo moški naredi ženski.
V ostalih primerih sta kriva oba.
Aha, torej tip naštepa otroka in odpeketa, ženska naj pa dela splav? Spet on brez posledic ona pa trpi. Potem pa jo še na monu vrli moški popljuvajo, da je morilka. Tega je na monu ogromno, kar se tiče splavov.
Ne ne gre za izmišljotino. To je sicer klasična metoda v primeru pijancev, ki jim punca zagrozi,
da ima dovolj in da bo šla. V teh primerih nastopijo tako imenovani “medeni tedni”, ko moški
res neha piti, obljublja vse, kako se bo spremenil, novo življenje, odgovornost, blablabla…ko
pa punca zanosi, se veselo vrne na stare tire, ker ve, da bo z otrokom težje odšla.
V manjši meri gre še za podobne primere gemblerjev, deloholikov, bolestnih ljubosumnežev, ki
bi radi privezali žensko nase….
Tega res ni malo in zato mi ni jasno, da ničesar ne veš o tem…[/quote]
Kje tukaj torej ni njene volje? Poleg tega, ko nekdo začne razmišljat o odhodu, je veza tako rekoč že ad acta. Razen če niso “razmišljanja” bolj namenjena izsiljevanju.
Pljuvanja pretežno berem od žensk. Če bi lahko tudi moškemu opravili splav sem prepričan, da bi jih bilo precej več, ne glede na posledice. Ampak kaj bi šele potem delale ženske štalo, če bi se moški o tem odločali brez samostojno “saj vendar gre za njegovo telo”? Sicer pa obstaja kontracepcija in če je eden noče uporabljat, jo lahko drugi.
Kriva sta pa oba, ampak posledice pa ostanejo samo njej.[/quote]
Po skelinem pisanju se mi je zdelo, da je kriv samo on, no? Sicer pa so v letu 2014 tudi splavi dovoljeni. Vsaj pri nas.[/quote]
Ni res. “Kriva” sta vedno oba.
Samo eden ostane in skrbi za otroka, drugi pa ne. In to je tisto, kar obsojam. Da sklizneš in
te ne briga….
Po skelinem pisanju se mi je zdelo, da je kriv samo on, no? Sicer pa so v letu 2014 tudi splavi dovoljeni. Vsaj pri nas.[/quote]
Ni res. “Kriva” sta vedno oba.
Samo eden ostane in skrbi za otroka, drugi pa ne. In to je tisto, kar obsojam. Da sklizneš in
te ne briga….[/quote]Pa saj bi ostal pa je it napisala, da zaradi otroka ni vredno ostat skupaj…..
Forum je zaprt za komentiranje.