Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Potreba po potomstvu?

Potreba po potomstvu?

Moč življenja je v njegovi raznolikosti.
Če bi vztrajali pri nekih fiksnih standardih, bi že zdavnaj izumrli. Zato je težko govoriti ali se gre za nižanje ali pa višanje standardov.
Zato sem glede tega popolnoma neopredeljen. Oziroma, mi je vseeno, saj v tem ne vidim neke grožnje ne zase in ne za družbo.

a še niste nehal nabijat v tej temici ☺

bejte kakšni bejbi v mednožje suvat … znate dobiti potomstvo ☺

Moč življenja je v njegovi raznolikosti.
Če bi vztrajali pri nekih fiksnih standardih, bi že zdavnaj izumrli. Zato je težko govoriti ali se gre za nižanje ali pa višanje standardov.
Zato sem glede tega popolnoma neopredeljen. Oziroma, mi je vseeno, saj v tem ne vidim neke grožnje ne zase in ne za družbo.[/quote]
No ja, tudi meni je bolj ali manj vseeno, če ti imaš očeta ali mamo (sedaj, ko si odrasel), za tvoje otroke ti pa ne bi smelo biti vseeno in če isi še malo bolj sočuten, ti ne bi smelo biti vseeno tudi za druge otroke.
Če se gremo neko humano družbo, drugače nismo veliko naprednejši od drugih živlaskih vrst.
Ne predstavlja, to kar jaz zagovarjam, nikakršno grožnjo po izumrtju vrste, se pa postavlja vprašanje do kje bomo s takim jebivetrskim odnosom do (nerojenih, posvojenih…) otrok prišli.
Ali si lahko zaradi naših želja podredimo druge ljudi/otroke jim odrečemo tisto kar naj bi jim po nekem naravnem redu pripadalo?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če bi rad boljšo družbo, je naravnost groteskno, da trdovratno vztrajaš pri nazadnjaških stališčih. Na ta način podpiraš družbo takšno, kot je, ne pa kreiraš boljšo.

Prvo jamraš, da je ogrožena družina “kot smo jo poznali”, potem te zanese v sanjarjenje o sočutju, višjih moralnih verdnotah, ljudeh z višjo stopnjo zavedanja…kako se tvoja trdovratna konzervativna stališča ujemajo s sočutjem, ki bi ga ard?

Ti bi predvsem rad sočutje drugih do tebe in tvojih potreb, drugačnim pa ne priznavaš nobenega sočutja.

Če se spomnimo še tvojega postavljanja splava pod vprašaj, bi bila družba po tvoji viziji še slabša, kot je. Še več neželjenih otrok, splavov na črno, akr je nevarno zaradi bolezni, smrti..

Mislim, tebe sploh ne zanimajo realni rezultati, tebi je važno, da vsiljuješ svoje moralne norme, za kakršnokoli ceno.

Očitno nimaš pojma koko se pri ljudeh/otroku oblikujejo vrednote.

Zate so tudi poletni dnevi zato daljši, ker se raztegnejo od vročine…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če se res gremo humano družbo, potem pa se dogovorimo, da odstranimo z oblasti nehumane, nemoralne in izkoriščevalske ljudi, ki s svojimi nemoralnimi dejanji uničujejo družbo in prihodnost naših otrok.
V tem namreč vidim veliko večjo in pravo grožnjo za naše otroke, kot pa v tem, da bo nekaj homoseksualnih parov posvojilo otroka.
Kot sem že napisal, je za moralni padec odgovorna politika in s tem sam sistem, ne pa homoseksualnost. In če želiš več morale, je treba reševati problem tam, kjer je vzrok.

Brez zamere, a tole je jalovo početje. Kot bi gluhemu dopovedovali, da naj malo bolj napne ušesa, pa bo morda slišal.
On razmišlja tako in ne verjamem, da ga boste prepričali. :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

jaz imam prav in za moje potomstvo mora biti vse in to najboljše

ostali pa greste zaradi mene lahko v pozabo, pod rušo .. sem demokratičen in vam prepustim izbiro

To niti ni moj namen, da bi koga prepričal. Samo debatiram. 🙂

🙂
Itak, da je vse to kar tu počnemo jalovo početje, do sedaj ni bilo še nič za v lonec…. 😉
Ma ti pa imaš zaključke….
Tebi tudi zjutraj sonce vzide, ker takrat ti vstaneš.
Hs se borijo za pravico do otrok. Čigava pravica pa sploh so otroci? Pravica!
Od tu naprej ni več daleč do PRAVICE do lastnega sužnja.

No, zaradi takih je tudi vse skupaj nastalo tako izpirjeno… če si imel v mislih najboljše to, da se otrokom ni potrebno za nič potrudit.
Imajo tvoji otroci dve mami? Od tega ima ena pipi, a ne? 😀

Pravica do sužnja je že zdavnaj uzakonjena, saj vsak, ki dela za minimalca ali pa par mesecev zastonj, je suženj.
In to je zame bolj zaskrbljujoče, kot pa pravica homoseksualnih parov do otrok. Glede na to, se mi postavlja vprašanje, kje je tu pravica heteroseksualnih parov, da si lahko na pošten način in s poštenim delom sploh privoščijo otroka ?

Sam eno vprašanje….če si hs, si nemoralen ?

Kolikor razumem, si takrat, če si želiš otroka. Oziroma si dva takšna želita otroka.

Vsekakor. Zato tudi bi seksali brez kondomov. Čim več potomcev hočejo narediti. Še vedno je pogost pojav delati potomce, skrbi pa naj zanje mama. Prepogost pojav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close