Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Potreba po potomstvu?

Potreba po potomstvu?

Če bi to rekel v javnosti, bi bil deležen ostrih in začudenih pogledov. :)) Pa komentarjev v stilu “zakaj potem živiš”, “a misliš kar sam biti na stara leta?”…..[/quote]
Saj smo vsi egoisti. Največji tisti, ki tega ne priznajo.
Ali pa še huje, da se tega ne zavedajo. 🙂

Če bi to rekel v javnosti, bi bil deležen ostrih in začudenih pogledov. :)) Pa komentarjev v stilu “zakaj potem živiš”, “a misliš kar sam biti na stara leta?”…..[/quote]
Ja in mogoče upravičeno. Ampak je pošten odgovor in nekako tako to doživljam. Sem nekoč bil na tem in sem se tega veselil, pripravljal stanovanje , vsega kar paše zraven. Ker iz tega ni nič, se ne mislim sekirat, Je kar je, in bo, kar bo. In ja, kaže, da bom na stara leta sam, samo, najprej se moram postarat:-))) In Robi ima prav.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Morajo? Kdo jih pa sili v to?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Morajo? Kdo jih pa sili v to?[/quote]

Tradicionalna vzgoja jih sili v to. Tako kot tebe.

Morajo? Kdo jih pa sili v to?[/quote]

Tradicionalna vzgoja jih sili v to. Tako kot tebe.[/quote]
Če je to res vzgoja, potem ni nobene sile, kvečjemu potreba, ki jo človek želi zadovoljit. 🙂 Sila bi se zdela morda tebi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

jaz sem sirote brez mame in očeta. Rodila me je neznanka, vzgajali v poboljševalnici …
sem pa živ

Vidimo. 🙂

Otrok potrebuje veliko več kot to, da rečeš, kako bi v primeru “napake” poskrbel zanj. Bolje, da se jim odrečeš, greš na vazektomijo in boš rešil vsaj eno življenje.

Vidimo. :)[/quote]

je pa manj očitno kot tvoja gniloba možganov

Otrok potrebuje veliko več kot to, da rečeš, kako bi v primeru “napake” poskrbel zanj. Bolje, da se jim odrečeš, greš na vazektomijo in boš rešil vsaj eno življenje.[/quote]

sam, da TI ne boš imela pamžev .. da se enkrat ta DNK, geni … nehajo v dobro potomstva drugih

Goldfish spet naklada o otrocih. Kot da bi jo kdo želel oplodit lol

EB, kaj me spet osvajaš? Šc šc šc.

Draga ribica kdo bi staro babo ločenko še osvajal?….

Draga ribica kdo bi staro babo ločenko še osvajal?….[/quote]

Nisem ne eno ne drugo…maš še kak problem, da ti ga razjasnim? Z draga me lahko naslavljaš (ti dovolim), ko se boš prikazal s svojim nickom.

Draga ribica kdo bi staro babo ločenko še osvajal?….[/quote]

Nisem ne eno ne drugo…maš še kak problem, da ti ga razjasnim? Z draga me lahko naslavljaš (ti dovolim), ko se boš prikazal s svojim nickom.[/quote]Veliko vem o tebi in prosim ne laži laž ima kratke noge to bi že lahko vedla saj si že stara baba….da ne rečem še kaj druzga….

Potem res ne veš nič o meni. Očitno si eden izmed virtualnih buhteljev, ki bi me na vsak način rad oplodil in zbežal stran.

In zakaj bi si kdo želel imet grde otroke ? 😀

Otrok se ne tepe. To počnejo slabiči.[/quote]

My thoughts exactly. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Otrok potrebuje veliko več kot to, da rečeš, kako bi v primeru “napake” poskrbel zanj. Bolje, da se jim odrečeš, greš na vazektomijo in boš rešil vsaj eno življenje.[/quote]
Otrok ne jemljem kot napake. Še enkrat preberi:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Še vedno ne vidiš, kakšno zapuščino ti je dal foter? Pa nista to tisti dve okoli kepe, ko mulcu kaj ni jasno, ki ju omenjaš spodaj.

Potem pa naj jih ne ima, če se boji, da bodo po njem. :))

Prej bi se bal, da ne bi bili tako neumni, kot si ti.

In ravno zaradi tistega, kar včasih le ne moreš čisto potlačit vase in kar ti je dala prav mama, te ta, fotrova pot, na katero se zdaj, kot odrasel, občasno podajaš, ne osrečuje. V starših so naše korenine in takrat, ko v ženski zaslutiš dušo, podobno mamini, postaneš ranljiv. Tega pa nočeš.

Zato se ne moreš skriti, neglede na to kolikokrat spremeniš nick. Jaz pa najbrž tudi ne.

Ne vem, zakaj se tega bojiš, če bodo kaj po tebi, bodo še veliko bolj, tako da kar pogumno. 😉

In ravno zaradi tistega, kar včasih le ne moreš čisto potlačit vase in kar ti je dala prav mama, te ta, fotrova pot, na katero se zdaj, kot odrasel, občasno podajaš, ne osrečuje. V starših so naše korenine in takrat, ko v ženski zaslutiš dušo, podobno mamini, postaneš ranljiv. Tega pa nočeš.

Zato se ne moreš skriti, neglede na to, kolikokrat spremeniš nick. Jaz pa najbrž tudi ne.[/quote]

Vejico sem ‘namenoma’ izpustila, da me ne spoznaš. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close