Potreba po potomstvu?
Če bi to rekel v javnosti, bi bil deležen ostrih in začudenih pogledov. :)) Pa komentarjev v stilu “zakaj potem živiš”, “a misliš kar sam biti na stara leta?”…..[/quote]
Ja in mogoče upravičeno. Ampak je pošten odgovor in nekako tako to doživljam. Sem nekoč bil na tem in sem se tega veselil, pripravljal stanovanje , vsega kar paše zraven. Ker iz tega ni nič, se ne mislim sekirat, Je kar je, in bo, kar bo. In ja, kaže, da bom na stara leta sam, samo, najprej se moram postarat:-))) In Robi ima prav.
Morajo? Kdo jih pa sili v to?[/quote]
Tradicionalna vzgoja jih sili v to. Tako kot tebe.[/quote]
Če je to res vzgoja, potem ni nobene sile, kvečjemu potreba, ki jo človek želi zadovoljit. 🙂 Sila bi se zdela morda tebi.
Draga ribica kdo bi staro babo ločenko še osvajal?….[/quote]
Nisem ne eno ne drugo…maš še kak problem, da ti ga razjasnim? Z draga me lahko naslavljaš (ti dovolim), ko se boš prikazal s svojim nickom.[/quote]Veliko vem o tebi in prosim ne laži laž ima kratke noge to bi že lahko vedla saj si že stara baba….da ne rečem še kaj druzga….
Otrok potrebuje veliko več kot to, da rečeš, kako bi v primeru “napake” poskrbel zanj. Bolje, da se jim odrečeš, greš na vazektomijo in boš rešil vsaj eno življenje.[/quote]
Otrok ne jemljem kot napake. Še enkrat preberi:-)
In ravno zaradi tistega, kar včasih le ne moreš čisto potlačit vase in kar ti je dala prav mama, te ta, fotrova pot, na katero se zdaj, kot odrasel, občasno podajaš, ne osrečuje. V starših so naše korenine in takrat, ko v ženski zaslutiš dušo, podobno mamini, postaneš ranljiv. Tega pa nočeš.
Zato se ne moreš skriti, neglede na to kolikokrat spremeniš nick. Jaz pa najbrž tudi ne.
Ne vem, zakaj se tega bojiš, če bodo kaj po tebi, bodo še veliko bolj, tako da kar pogumno. 😉
In ravno zaradi tistega, kar včasih le ne moreš čisto potlačit vase in kar ti je dala prav mama, te ta, fotrova pot, na katero se zdaj, kot odrasel, občasno podajaš, ne osrečuje. V starših so naše korenine in takrat, ko v ženski zaslutiš dušo, podobno mamini, postaneš ranljiv. Tega pa nočeš.
Zato se ne moreš skriti, neglede na to, kolikokrat spremeniš nick. Jaz pa najbrž tudi ne.[/quote]
Vejico sem ‘namenoma’ izpustila, da me ne spoznaš. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.