Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Potreba po potomstvu?

Potreba po potomstvu?

Zdaj pa sam sebe medeš. Nekaj časa pišeš o svojem lajfu, potem če kdo karkoli komentira (buh ne dej, a ne), takoj stopiš v bran češ da tvoje zgodbe nihče ne pozna in zato ni kompetenten za komentarje. Kaj si potem? Nisi pravi, nisi domišlijski…ja saj, ko bi vedel kdo si, bi tričetrt tvojih problemov izpuhtelo.

Zdaj pa sam sebe medeš. Nekaj časa pišeš o svojem lajfu, potem če kdo karkoli komentira (buh ne dej, a ne), takoj stopiš v bran češ da tvoje zgodbe nihče ne pozna in zato ni kompetenten za komentarje. Kaj si potem? Nisi pravi, nisi domišlijski…ja saj, ko bi vedel kdo si, bi tričetrt tvojih problemov izpuhtelo.[/quote]

Tebi včasih uspejo cele pesniške izjave. Je pa škoda, ker se jih ne zavedaš …

Otrok se ne tepe. To počnejo slabiči.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Otrok mora svoje starše spoštovat, tako da malo avtoritete mora tu bit, da se vidi kdo je šef. Tisti, ki temu niso kos, pa še naprej doživljajo živčne zlome, dokler se jim enkrat, na slab dan, ne utrga in mu primažejo eno okoli ušes.

Kolikor jaz vidim, večina otrok bolj spoštuje fotre kot matere, pa čeprav se te več časa ukvarjajo z njimi. Ženski pristop je že sam po sebi napačen, preveč nežen, neresen. Potem pa vidiš v trgovini npr. pri blagajni, kako sinko vleče mamico za torbico, jo boksa v nogo, potem se pa še na ves glas začne dret, ker mu ni kupila nobene sladkarije. Do fotra se niti slučajno ne bo tako obnašal.

Očeta ne boš videl v trgovini, kako bo nakupoval s svojimi otroci. Ja, njemu se kaj takega težko pripeti:).

Če si ti odraščala brez očeta oz. se ta ni nič ukvarjal s tabo, še ne pomeni, da je tudi pri drugih tako :).

Mulc mora že pred štacuno od starega kasirat preventivne batine, da se zna potem not obnašat na nivoju.

Otrok se ne tepe. To počnejo slabiči.[/quote]
Pretepanje je res nepotrebno. Vendar je problem potem v tem, da se gre v drugo skrajnost in se otroci vzgojijo v slabiče.

To opažam pri sebi. Pri meni je otrok v trgovini veliko bolj miren in spoštljiv, kot pa pri njej,

Ne vem, kje ti živiš. 🙂

Čemu je namenjeno to vprašanje?
A moj odgovor v čem spremeni dejstvo da hs par ne more spočet otroka? Ali pa tega, da otrok za svoj normalen razvoj rabi tako lik mame kot lik očeta, kar mu hs ne moreta nudit?[/quote]

On_, saj nihče ne trdi, da človeka istega spola lahko spočneta otroka. Glede možnosti za normalen razvoj, ki ga po tvoje lahko ponudi le kombinacija očeta in mame, me zanima samo še to, kako potem gledaš na enostarševske družine. Še malo prakse s strani Vesne Vuk Godina, ne samo teorije… :)[/quote]
No če njun način življenja ne more spočet otroka potem naj se pač sprijaznita s tem ne pa glumit nekaj kar v bistvu nista.
Hočeš vprašat kako bi lahko enostarševske družine opravičile to njihovo zmotno željo po otroku?
Če želiš otroku le najboljše mu pusti očeta in mamo, vse ostalo so lahko zgolj odkloni od idealnega, nek približek.
Ti se zadovoljiš s približki? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Hja, če je bil ta otrok spočet “na šverc” potem tvoja trditev drži…. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mene je vzgajala samo mama. Foter je od vzgoje bežal, njegova vzgoja je bila, da mi je dal denar, naj si kaj kupim, ali pa mi je grozil z batinami, če sem kaj ušpičil.

Nas neresneže so vzgojile ženske. Njihov izdelek smo.

Nam (enima) so te stvari jasne, zato pa zagovarjamo dva enakovredna starša. In ne zato, kot ti misliš, da bi drugim (luftarjem) bili fauš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Upam, da to, kar zagovarjate, udejanjate. Lahko se je na forumih pametne delat.

Jaz se vsekakor trudim, sicer to ni nima smisla, vsaj ne zame. Se pa strinjam, da najlažje se je delat pametne, medtem ko uspešen biti tudi v praksi je nekaj najtežjega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Žensko si je treba zaslužiti? ja kdo te je pa to nahecal?

Zaslužiti si jo morajo samo family guys, aka pridni fantje. Če bi malo poznal zgodovino, bi vedel, da pojav “neresnežev” ni nekaj novega. Rasputin, Casanova?..

Eni pijani babe kavsajo, drugi si jih morajo pa zaslužit. Tisti drugi morajo tudi otroke za ta prvimi preživljat. In seveda zaslužit.

Ownal temo.

Žensko si je treba zaslužiti? ja kdo te je pa to nahecal?

Zaslužiti si jo morajo samo family guys, aka pridni fantje. Če bi malo poznal zgodovino, bi vedel, da pojav “neresnežev” ni nekaj novega. Rasputin, Casanova?..[/quote]
Me ne čudi tvoje pisanje glede na tole dejstvo:

Saj se je revica trudila kakor je vedela in znala….

In zaradi tega ker je bil ves njen trud zastonjski/brez vrednosti, v tvojih očeh (česar je v veliki meri kriv oče), tudi sam sedaj gledaš na vse druge ženske kot nekaj zastonjskega, kar ti itak pripada….

Ej, moj foter je dec. Moj foter je mel v lajfu pametnejše stvari za počet, kot mulcu rit brisat. In zdaj je moj najboljši prijatelj. Ne zamerim mu nič. Včasih gremo vsi skupaj na kosilo, oče, mama, brat in jaz. Imamo čisto normalne odnose.

Ja, ženske mi pripadajo, ko se mi da ukvarjat z njimi. trenutno ne. Nikoli se nisem trudil za nič glede žensk, za noben seks, niti nič. Zdaj se pa zjoči.

Ja kako pa… Tvoj ata je že vedel, da z eno tako nepomembno stvarjo kot si ti si ne bo rok mazal…..
Res normalna družina :/
ž
Mislim…..drugič bodi raje tiho.

No ja, obstaja tudi tretja, vmesna, pravilna varianta.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Veliko napisanega, vsega nisem bral. Moje mnenje. Seks brez kondomov… imamo moški tako radi samo ker imamo radi uživanje in smo egoisti. Želja po potomstvu- malo morgen. Mogoče v primeru, da jo lahko zbrišemo.
Zase lahko rečem, če je otrok, fino, bom skrbel zanj, če ga ni, nič hudega.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Če bi to rekel v javnosti, bi bil deležen ostrih in začudenih pogledov. :)) Pa komentarjev v stilu “zakaj potem živiš”, “a misliš kar sam biti na stara leta?”…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close