Potrdilo o prebolevnosti
Pozimi je moz imel covid potrjeno..
Mene zdravnica ni hotela sprejet, ce ga ima on, ga imam tudi jaz je bilo receno, bognedaj da hodim k njim na pregled, je bilo takrat receno.. Nimam pa zdaj evidentirano.. Isto za otroka.
Moz zdaj lahko dobi potrdilo o prebolevnosti, mi trije pa ne.. Ker nismo uradno bili tam. A je se kdo v takem dr.eku?
Mi smo na istem. Žena zbolela, šla na test, bila pozitivna. Dobila SMS s kodo za aplikacijo, pošto, je zavedena. Jaz zbolel 3 dni za njo, šel na test, bil pozitiven. Dobil samo klic zdravnice, nobenega SMS, nobene kode, nobene pošte, nisem zaveden kot preboleli. Tudi otroka ne. Oba kao pozitivna, brez testa takrat, noben kot prebolel zaveden.
Dreku? Zakaj v dreku? Kaj vraga ti je pa tako hudo? Rabiš potrdilo zaradi potovanja? Velja tudi negativen test, veš.
Ampak ne, testirat se je pa taka groza od groze, odtrgajo ti pol glave, v polovico ki ti ostane, pa namestijo čipe.
Babe zmešane! Ko pa otroka pripeljete k pediatru in posumi na angino, se pa nobena ne usaja ko je treba vzeti bris in narediti test, a ne?
Dreku? Zakaj v dreku? Kaj vraga ti je pa tako hudo? Rabiš potrdilo zaradi potovanja? Velja tudi negativen test, veš.
Ampak ne, testirat se je pa taka groza od groze, odtrgajo ti pol glave, v polovico ki ti ostane, pa namestijo čipe.
Babe zmešane! Ko pa otroka pripeljete k pediatru in posumi na angino, se pa nobena ne usaja ko je treba vzeti bris in narediti test, a ne?
[/quote]
Sploh ni problem se testirat, jezi me, ker moram jaz in otroka plačat PCR test za potovanje, letalo, mož pa ne.. Pa smo vsi na istem. Kje so šele druge ugodnosti, ki jih imajo kao prebolevniki.. Mah sranje je vse skupaj itak!!!
Tud ce bi se eventuelno cepila, rabim dve dozi, ne ene, kot prebolevnik, ker nimam dokaza da sem prebolela.. Kar nekaj..
[/quote]
A s munjena ali kako? Ne razumes, ali se delas omejeno?
Zakaj bi placevala za test, ce je prebolela?
Samo to ej bistveno – ti se pa testiraj po mili volji, nihce ti ne brani tvoje neumnosti.
Tole je pisanje kar nekaj na pamet. Če si šel na uraden test je to zavedeno v sistemu. Ne glede ali te je kdo klical ali pošiljal SMS. Za potovanja ti sms itak nič ne pomeni, rabiš potrdilo na papirju. Če imaš digitalno potrdilo pojdi pogledat v Zvem.
Drugače pa večina to reši pri svojem zdravniku oz. pediatru. Oni jim dajo potrdilo., saj kak mesec nazaj je bilo to možno (vem, ker je tako uredila sodelavka).
Sranje567, 12.05.2021 ob 12:20
Pozimi je moz imel covid potrjeno..
Mene zdravnica ni hotela sprejet, ce ga ima on, ga imam tudi jaz je bilo receno, bognedaj da hodim k njim na pregled, je bilo takrat receno.. Nimam pa zdaj evidentirano.. Isto za otroka.
Moz zdaj lahko dobi potrdilo o prebolevnosti, mi trije pa ne.. Ker nismo uradno bili tam. A je se kdo v takem dr.eku?
Tole so hude anomalije zapisane. Kot prvo, praktično noben zdravnik ni šel “sprejemati” bolnikov, temveč jih je POSLAL na PCR test.
PREBOLELOST za prehod meja velja le 6 mesecev.
CEPLJENJE za prehod meja velja le 4 mesece (morda je NIJZ že kaj spremenil).
Po 6 mesecih in 1 dnevu ste tako VSI na istem.
sdgg, 12.05.2021 ob 12:30
Mi smo na istem. Žena zbolela, šla na test, bila pozitivna. Dobila SMS s kodo za aplikacijo, pošto, je zavedena. Jaz zbolel 3 dni za njo, šel na test, bil pozitiven. Dobil samo klic zdravnice, nobenega SMS, nobene kode, nobene pošte, nisem zaveden kot preboleli. Tudi otroka ne. Oba kao pozitivna, brez testa takrat, noben kot prebolel zaveden.
NE DRŽI. Čim ste bili napoteni na PCR test v Sloveniji, je to ZAVEDENO V SISTEM.
Potrdilo lahko KADARKOLI pridobite v slovenskem in angleškem jeziku na: https://zvem.ezdrav.si
Izdajali so ga pa tudi posamezni ZD avtomatično zastonj, drugi šele po revoltu državljanov – ko se je hotelo za te storitve računati.
Forum je zaprt za komentiranje.