Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Potrdilo o dohodkih

Potrdilo o dohodkih

kaj naj bi to pomenilo, oziroma, kaj moram prinesti s sabo? Dobila sem namreč vabilo, naj pridem na CSD in prinesem potrdilo o dohodkih. Je pa v zvezi z otroškim dodatkom.

Kaj naj prinesem? Davčno napoved, odločbo, ali kaj?

Greš k delodajalcu in ti da potrdilo o dohodku. Tako nekako kot dobiš januarja za davčno.

Verjetno bi bilo pa tudi od davčne ok, saj je gor isti znesek:)

Aha, hvala. Pa če prinesem kar tisto, kar sem dobila za dohodnino od delodajca? Ali moram prositi za novo?

Pa, ali je to običajno, da vabijo ljudi, da prinesejo dokazila? Kaj to pomeni? Se počutim kot da sem kaj zakrivila in me kar malo skrbi, čeprav sem prepisala vse podatke z dohodninskih napovedi.

Tudi meni se je to naredilo, ampak na koncu je bila kriva oseba na CSD, ker je narobe prepisala podatke. V glavnem v vsakem primeru sem jaz odgovarjala za napako, neglede na to, da jo je stoorila njihova uslužbenka. Zmanjšali so mi doklade. Mislim, da ni fer vsak naj odgovarja za svoje napake. Če jaz nekomu v trgovini narobe vrnem in to opazim konec šihta moram to napako sama založiti.

Ampak verjetno lansko in ne letošnje. Do aprila se oddajajo podatki za 2006.
Torej lanski izpisek bo več kot ok.

Ma ne se slabo počutit:) Kot davčna…vsake toliko morajo koga tudi preverit sicer kmalu ne bi bilo veliko poštenih:)))

Hvala obema, mogoče je pa res kakšna njihova napaka. Dokladi, kako to misliš, da si ti odgovarjala za njihovo napako?

Če ti nakažejo preveč jim moraš kasneje to razliko vrnit. Tako, da kar splača narediti samoizračun.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close