potrdilo o cepljenju za prebolevnike iz statusa 1/1 na 1/2 ??!!
Vsi kateri smo se cepili “prezgodaj” in smo bili prebolelniki imamo to napisano, sam sem se cepil ravno tisti dan ko se je prelomilo, dobil sem že termin za drugo dozo, potlej pa me je dohtarca klicala in povedala da ne rabim druge doze ker so spremenili predpis, žena je bila ravno tako prebolenica in se je cepila teden kasneje ima na potrdili 1/1 jaz imam pa 1/2.
Pa sam tega ne bi niti opazil, žena je..
prebolevnik, 20.09.2021 ob 18:09
Zanimivo je, da je potrdilo znotraj aplikacije sedaj preverjeno neveljavno, ker je 1/2. Potrdilo katerega sem si prenesel v ospredeje aplikacije (bliznjica) pa je ostalo 1/1 in je preverjeno veljavno.
Daj ti to malo bolje razloži. Kaj si rekel potrdilo znotraj aplikacije? Kaj misliš s tem? Imaš na papirnatem potrdilu 1/1 ali 1/2? Kaj ti torej ni veljavno, QR koda na papirju 1/1 ali kaj??
Tako je. Ker sem si digitalno potrdilo o cepljenju prenesel “ven” v spodnji del aplikacije za katero ne rabiš registracije imam veljavno potrdilo 1/1. Žal ga nisem sprintal ali izvozil na mail npr. Znotraj aplikacije pa se je iz 1/1 spremenilo v 1/2 in ni veljavno.Cepil sem se nekaj dni po šestih mesecih od prebolevnosti.Ni fer, da se potrdilo iz veljavnega spremeni v neveljavno.
prebolevnik, 21.09.2021 ob 07:07
Tako je. Ker sem si digitalno potrdilo o cepljenju prenesel “ven” v spodnji del aplikacije za katero ne rabiš registracije imam veljavno potrdilo 1/1. Žal ga nisem sprintal ali izvozil na mail npr. Znotraj aplikacije pa se je iz 1/1 spremenilo v 1/2 in ni veljavno.Cepil sem se nekaj dni po šestih mesecih od prebolevnosti.Ni fer, da se potrdilo iz veljavnega spremeni v neveljavno.
Pa je res neveljavno? Si preveril? Ker sem preverjal en tak primer in je bilo veljavno.
Forum je zaprt za komentiranje.