Potrdilo o cepljenju več ne bo veljalo
Dejdejdej, 24.12.2021 ob 13:53
Cepljeni ste jezni, a tega priznali ne boste, 24.12.2021 ob 13:47
Ker vas je sram, kaki butli ste naivni. Vse teorije zarote se uresničujejo, pa tudi ta se bo, da vam niti tretja doza ne bo več pomagala kot vstopnica za vsepovsod. Testirali se boste in pikali se naprej, dokler vas ne bo zjebala depresija, stres in infarkt. Ampak ne, to za vas ne bo posledica cepiv, ker na vas cepivo že deluje tako, da vam je spiralo možgane.
Se spomim, kako ste spomladi strašili, da bomo do sept. vsi cepilci že pod rušo. Pa še vedno migamo, buuuu!
Sej boš vidu k bo tvoj telo rabu vsake pou leta šot, da boš prezivu. Ampak takrt bo drag vsak šot. Boš vidu… Čiat ti bodo zdrkal imunski sistem… Sej zakaj pa na vrata trkajo že zdravila…
Haha768, 25.12.2021 ob 07:57
Sej boš vidu k bo tvoj telo rabu vsake pou leta šot, da boš prezivu. Ampak takrt bo drag vsak šot. Boš vidu… Čiat ti bodo zdrkal imunski sistem… Sej zakaj pa na vrata trkajo že zdravila…
Kakšne pol leta. Po treh mesecih zdaj že. In to se nekaterim zdi čisto normalno, čeprav po vseh kazalcih omikron ni nevaren. Svetu se je sfuzlalo.
ghlkdč, 25.12.2021 ob 09:20
Kakšne pol leta. Po treh mesecih zdaj že. In to se nekaterim zdi čisto normalno, čeprav po vseh kazalcih omikron ni nevaren. Svetu se je sfuzlalo.
In kaj tebe to briga? Kaj se obremenjujete z nami cepljenimi? Aja, zavistni ste, ker mi lahko vse počnemo, vi pa morate za vsako bedarijo nosove nastavljat. In zdaj pljuvate in bentite na nas. Kaj vas briga, če se bomo cepili na pol leta, nam je čisto vseeno, ne bojimo se cepljenja kot vi. Te vaše strahove si zataknite v rit, pa pojdite nosove nastavljat.
Mene pa nekaj drugega močno bega. Cepljeni ali necepljeni. vsak se naj odloči kot mu je volja.
Nekdo je že napisal, da ta cepiva vendarle ne zaščitijo tako pred Covid kot bi morala ali kot govorijo. Zato 4. pa 5 in tako dalje odmerek.
Kje je sedaj stroka. Ko jih poslušam imam občutek, da poslušam branjevke na trgu. Če so ti strokovnjaki že tako usposobljeni kot sami sebe imenujejo, potem naj jasno in glasno povedo kaj je s cepivom. Ne pa da poklekajo pred politiko (že vedo zakaj), politika pa se skriva za temi, glede na sedanje izkušnje, ne preveč strokovnjaki.
Če bi jaz bil eden izmed njih, bi povedal svoje in predlagal kako naj se dela. Če pa bi vse kar povem politika povozila, bi naslednji dan odstopil.
Sedaj pa se stroka zaradi privilegijev, ki jih ima (dodatki, tudi 80.888 EUR, novi položaji) norčuje iz nas državljanov in zahtevajo nove in nove odmerke cepljenja, da nekdo na debelo služi.
Bolno.
Anonimno 1052, 25.12.2021 ob 09:29
In kaj tebe to briga? Kaj se obremenjujete z nami cepljenimi? Aja, zavistni ste, ker mi lahko vse počnemo, vi pa morate za vsako bedarijo nosove nastavljat. In zdaj pljuvate in bentite na nas. Kaj vas briga, če se bomo cepili na pol leta, nam je čisto vseeno, ne bojimo se cepljenja kot vi. Te vaše strahove si zataknite v rit, pa pojdite nosove nastavljat.
V čem je tvoj problem? Jaz sem cepljena, nisem pa glupa.
december85, 25.12.2021 ob 09:45
Mene pa nekaj drugega močno bega. Cepljeni ali necepljeni. vsak se naj odloči kot mu je volja.
Nekdo je že napisal, da ta cepiva vendarle ne zaščitijo tako pred Covid kot bi morala ali kot govorijo. Zato 4. pa 5 in tako dalje odmerek.
Kje je sedaj stroka. Ko jih poslušam imam občutek, da poslušam branjevke na trgu. Če so ti strokovnjaki že tako usposobljeni kot sami sebe imenujejo, potem naj jasno in glasno povedo kaj je s cepivom. Ne pa da poklekajo pred politiko (že vedo zakaj), politika pa se skriva za temi, glede na sedanje izkušnje, ne preveč strokovnjaki.
Če bi jaz bil eden izmed njih, bi povedal svoje in predlagal kako naj se dela. Če pa bi vse kar povem politika povozila, bi naslednji dan odstopil.
Sedaj pa se stroka zaradi privilegijev, ki jih ima (dodatki, tudi 80.888 EUR, novi položaji) norčuje iz nas državljanov in zahtevajo nove in nove odmerke cepljenja, da nekdo na debelo služi.
Bolno.
To je “stroka”, ki je nastavljena s strani politike, da izvaja propagando. Tukaj ni prave stroke.
Bojana Beović je hkrati poudarila, da je zaščita prebolevnikov pred različico omikron slabša kot pred različico delta, zato je ključen tretji odmerek cepiva. “Pomembno je, kdaj so ljudje zboleli ali bili cepljeni. Če so ljudje recimo preboleli bolezen v letu 2020 in bili cepljeni spomladi letos, je minilo že toliko časa, da bi zlasti za starejše ljudi svetovala tudi poživitveni odmerek,” je pojasnila.
Izrael gre v četrto dozo, kar pomeni, da tretja po parih mesecih ne velja nič več. Kako še ne vidite, da nas imajo za norca in da je edini cilj vladajočih spraviti čim več cepiva v promet, ne glede na posledice?
No, tokrat stroka celo svari pred posledicami toliko cepiva za telo, ampak izraelski “strokovnjaki” se ne dajo. Na čigavo stran mislite, da se bodo postavili Beovička and company?
Zdaj že strokovnjaki pravijo, da toliko cepiv naenkrat oslabi imunski sistem, spoh tistih najbolj ranljivih. Pa jih poslušajo? Ne!! Torej se pripravite, da bodo po vseh teh cepivih začeli starejši množično umirati.
The panel of experts advising the Israeli government on the pandemic recognized that uncertainty, but on Tuesday it recommended giving a fourth dose, concluding that the potential benefits outweighed the risks. It pointed to signs of waning immunity a few months after the third shot, and said that any delay in additional doses might prove too late to protect those most at risk.
But some scientists warned that the plan could backfire, because too many shots might cause a sort of immune system fatigue, compromising the body’s ability to fight the coronavirus. A few members of the government’s advisory panel raised that concern with respect to the elderly, according to a written summary of the discussion obtained by The New York Times.
ghlkdč, 25.12.2021 ob 10:09
V čem je tvoj problem? Jaz sem cepljena, nisem pa glupa.
-
Nimam problema. Se cepim in se bom še vnaprej. Tukaj pa odpirajo teme in se kregajo anticepilci, ki zavidajo cepljenim, da imajo več svobode kot oni. In vedno, ko se obeta, da bodo imeli cepljeni manj svobode, veselo in privoščljivo skočijo in pljuvajo. To mi je mimo in pritlehno.
Nategovanje, 25.12.2021 ob 12:33
Ljudje počasi že sestavljajo kamenčke v mozaik, oziroma povezujejo sinapse v možganski sivini, pa se prikazuje obris slike.
Ne trdim, da je vse nateg, virus je žal še kako resničen, a tole okoli cepiv je – milo rečeno – zelo megleno.
Ne vleci se ven. Jaz sem podala tehten, dokazljiv argument. Ti si tista, ki je napadla, ne da bi sploh upoštevala argument.
Ime ali vzdevek, 24.12.2021 ob 09:33
Kaj vse smo necepljeni morali poslušati, prenašati – od žaljivk, groženj, psihičnega nasilja, raznoraznih pritiskov, omejevanj, zmerjali ste nas z manj inteligentnimi, z antikristi, da ne govorim dalje.
Cepljeni ste se naslajali nad svojo “svobodo”. Zdaj, ko “stroka” nima več laži oz. so se zapletli v svoj klopčič laži in izmišljotin, je pa prišla resnica na dan, katera verjamem, da vas je popolnoma sezula, čeprav smo ničkolikokrat povedali, da 2/2 še ni labodji spev (da pride 3, 4, 5, 6, 7, 8, …). V kolikor se ne boste ponovno cepili s poživitvenim odmerkom, boste veljali za necepljene. Ampak ne, za vas smo bili butci, neandertalci, opice, orangutani, ne vem kaj še.
Le pojdite nastavljati ramico za svobodo, vsako leto znova, spet in spet, čez komot ga ni.
Vidiš, jaz imam pa popolnoma drugačen občutek.
Na tem forumu so žalili in pričeli z žaljenjem predvsem tisti, ki so proti cepljenju in ne verjamejo v virus, nekateri so jim potem pričeli vračati.
Pogosto so bili glavni argumenti proti ravno žaljivke in nič bolje ni zdaj. Strokovnjake, ki so se v medijih izpostavljali z imenom in priimkom so pa tako ali tako obrali in oblatili do nezavesti.
Cepila sem se, nikakor ne zaradi ugodnosti, ker se še nikoli nisem, temveč zaradi preventive. Cepljena, v zadnjem času, sem tudi proti klopnemu meningitisu, tetanusu in gripi.
Glede na to, da je mehanizem cepiv in cepljenja poznan že desetletja, verjamem, da je tudi na tem področju napredek. Podobno kot je pri genetiki, mobilni telefoniji, avtomobilski industriji.
Med tistimi, ki jih poznam so se kot prvi cepili kolega zdravnik, sorodnica pediatrinja in prijateljica doktorica s področja biomedicine, cepili so se tudi vsi njihovi svojci in otroci. Prijateljica medicinska sestra, kolegica frizerka in sosed vodovodar me s svojimi argumenti na tem področju niso prepričali, čeprav so drugače fajn ljudje.
Plavi, 25.12.2021 ob 11:07
Kje izvajajo najbolj uspešno propagando za cepljenje? V zavoženem svetu kapitalizma,in egoizma, brez moralnosti duše in empatije.Amerika, Anglija, Izrael. Kdo so najbogatejši, in najvplivnejši ljudje sveta? Slučajnost? Samo za naivne, nevedne, poslušne, neumne, preveč ustrahovane……
Pozabil si še Švedska, Danska, Japonska, Kuba, Malta, Islandija, ZAE, Kanada, Argentina Peru, Čile, Kitajska …
Adaja, 24.12.2021 ob 09:39
za gledat ali za živet, 24.12.2021 ob 09:34
Jahno, 24.12.2021 ob 09:30
Ravno včeraj cepljena 3., v drugo roko še za gripo. Izključno zaradi zdravja, ne ugodnosti. Mi je pa smešno, ko vidim vrste antivaxerjev pred točko za testiranje. Tako lepo pridno čakajo v vrsti vsak drugi dan…. kdo je zdaj ovca?
Še vedno ti. Kdor se testira, vsaj ve, da je negativen. Ti veš? Glede na to, da cepivo ni učinkovito proti omicronu.
TEsti so samo 40% zanesljivi. Kolega 2x negativen na hitrem, šele na PCR pozitiven. Ti testi so krneki, samo zato da se naši kripto dečki lahko prevažajo z zasebnimi letali. In antivaxerji to podpirate, plačujemo pa vsi.
cepivo pa ful deluje?
Tkole je to…kdor razmišlja s svojo glavo(zdrava kmečke pamet)se ne bo cepu!
So pa s to propagando o cepljenju naredil več slabga ko doberga.
Cepimo se cepimo se cepimo se…..24 ur na dan…že to ti da mislit,da nekaj ne štima.
Da o brezmsielnih ukrepih ne govorim…še manj pa o naši takoimenovani stroki…nimam besed.
tkole, 26.12.2021 ob 03:55
Tkole je to…kdor razmišlja s svojo glavo(zdrava kmečke pamet)se ne bo cepu!
So pa s to propagando o cepljenju naredil več slabga ko doberga.
Cepimo se cepimo se cepimo se…..24 ur na dan…že to ti da mislit,da nekaj ne štima.
Da o brezmsielnih ukrepih ne govorim…še manj pa o naši takoimenovani stroki…nimam besed.
Res. Ne bi se šla Še enkrat. Strah me je. Ker je prevečkrat in se ne zaustavlja. Indija pa že davno ustavila. Groza London pa v porastu. Spet, groza izraz nPa jupi, smo v Evropi nedokuženi ?
adijo pamet, 25.12.2021 ob 03:46
hellyes, 24.12.2021 ob 12:22
Hahaha, 24.12.2021 ob 08:46
Dobro so nas nategnili. Večina se nas je polno cepila zaradi potrdila, priznam, vsaj jaz sem eden od tistih. Fino so nas nategnili barabe. Zdaj jim pa res več ne zaupam in cepim se nikoli več.
in zdaj vsi gredo na teste nazaj, vsi zahtevajo negativne teste… res so vas nategnili… dajte poslušajte malo drugič okolico in jim ne verjamite …
nihče izmed nas, ki smo to opozarjali, ne trdi,da virusa ni – seveda je, ampak vse kar se dogaja politično in z epidemijo, pa politika in lobiji izrabljajo za svoje cilje, nima veze z zdravjem… nismo teoretiki zarote – vse je žal res zarota oblasti in lobijev – širše po svetu.
Covid je najkasneje s prihodom cepiv postal birokratska bolezen – ki jo je oblast izrabila za svoje interese… nima nobeeeeene veze z varovanjem zdravja.
Čimprej nehaš verjeti njihovim obljubam in verjameš svoji pameti, lažje ti bo…
Pa še nasvet – poskrbi čimbolj za varno razstrupljanje telesa, da gre ta šodr od kemije ven iz telesa.
podpis
Se zelo strinjam. Nekaj je hudo narobe z ljudmi, ki pristajajo na to, da je vsak, ki nima točno določenega virusa upravičen do svobode gibanja, pa čeprav ima tisoče nekih drugih virusov. Premik v dojemanju človeka, da je bolan, če ne dokaže, da ni, je grozljivo napačen. Da moraš nekaj vnaprej dokazovati… To s cepljenimi je pa sploh farsa, ker cepiva ne delujejo in oni lahko bolni okužujejo vse po vrsti. Vidimo na primerih polno precepljenih držav, da so ta cepiva neučinkovita.
Pripenjam en video. Za tiste, ki znajo angleško in se vsaj malo spoznajo na metode znanstvenega raziskovanja, najbrž ne bo nič novega. Pa vseeno se potrudite in vprašajte koga, ki razume, če sami ne, in naj vam prevede.
***https://rumble.com/vqx3kb-the-pfizer-inoculations-do-more-harm-than-good.html?fbclid=IwAR1dSYEUwa-Gwg6gLvfRNX_rUnVccRs-reQFBXcaouI4b09r4JZGhilCSJA
TIsti, ki mislijo, da po 3 dozi bo konec cepljenja. In, da bodo svobodni. Se motijo. 10000% bo kmalu sledila 4.doza. In ce se ne bos cepil 4. ti bo potrdilo o svobodi propadlo. In tako bo sledila 5 doza, 6 doza.
V nasi druzini oseba ki se je cepila s Jasenom ima probleme. Od cepljenja je 3 mesece in ima povisan srcni utrip. Prej normalnega 60/65 zdaj pa 95/100 v mirovanu.
Le zakaj se ubadate s tem, koliko časa nam cepljenim velja potrdilo o cepljenju? Kaj vas to briga, razen da privoščljivo čakate, kako se bomo tudi mi morali testirati tako kot vi.:))) Pridejo novi ukrepi, po katerih se boste vi morali vsak dan testirat, tukaj pa pišete o tem, kako se bomo morali cepljeni v prihodnosti spet cepit. Pa kaj ste tako ljubosumni in privoščljivi? Zaenkrat od takrat ko sem se cepila nimam nobenih težav kamorkoli priti in tako bo tudi vnaprej. Ker nimam strahu pred cepivom kot ga imate vi, mi je tudi čisto vseeno, če se bom enkrat marca spet morala cepiti. Zanimivo pa je, koliko imate o tem povedat vi, ki se vam hlače tresejo pred cepivom. Nase in na vaše nosove se osredotočite! Kaj vas briga, kolikokrat se bomo mi cepili.
no2, 26.12.2021 ob 05:54
Se zelo strinjam. Nekaj je hudo narobe z ljudmi, ki pristajajo na to, da je vsak, ki nima točno določenega virusa upravičen do svobode gibanja, pa čeprav ima tisoče nekih drugih virusov. Premik v dojemanju človeka, da je bolan, če ne dokaže, da ni, je grozljivo napačen. Da moraš nekaj vnaprej dokazovati… To s cepljenimi je pa sploh farsa, ker cepiva ne delujejo in oni lahko bolni okužujejo vse po vrsti. Vidimo na primerih polno precepljenih držav, da so ta cepiva neučinkovita.
Pripenjam en video. Za tiste, ki znajo angleško in se vsaj malo spoznajo na metode znanstvenega raziskovanja, najbrž ne bo nič novega. Pa vseeno se potrudite in vprašajte koga, ki razume, če sami ne, in naj vam prevede.
***https://rumble.com/vqx3kb-the-pfizer-inoculations-do-more-harm-than-good.html?fbclid=IwAR1dSYEUwa-Gwg6gLvfRNX_rUnVccRs-reQFBXcaouI4b09r4JZGhilCSJA
Vidimo na primerih polno precepljenih držav, da so ta cepiva neučinkovita.
Ne, na primerih polno precepljenih držav vidimo, da so cepiva še kako učinkovita. Govorimo seveda o državah z vsaj 85% precepljenosti, še bolje 90%. Imajo obolele, seveda, saj je iluzorno pričakovati, da nihče ne bo zbolel, ampak primerjajte jih z vzodnimi državami in poglejte, kakšna je razlika v številu hospitaliziranih, obolelih in mrtvih pri enih in pri drugih. Poglejte DSO! To zimo, ker so 95% precepljeni, skoraj ni primerov kovida. Če pa že so, pa ne rabijo hospitalizacij. Kaj pa lani? A imate spomin zlate ribice ali pa se priročno ne ukvarjate z zadevami, ki jasno kažejo na to, da cepivo deluje.
Cepivo seveda deluje ob zelo visoki precepljenosti. Kot vsako cepivo. Tam, kjer so se starši začeli bunit, da ne bodo cepili otrok proti nalezljivim otroškim boleznim in je precepljenost padla pod 90%, so se spet začeli izbruhi bolezni. Vi pa trobezljate o tem, kako cepivo ne deluje, če je narod 70% precepljen. Seveda ne deluje tako kot bi, če bi bila precepljenost zelo visoka. PRIMER DSO, ki ga vsi antivaksarji priročno ne omenjate.
Podatki Pfizerjevega 6-mesečnega poročila o cepljenju proti COVID-19 kažejo, da je v skupini s cepljenjem prišlo do večje obolelosti in smrtnosti kot v skupini s placebom. Poleg tega slaba zasnova preskušanja, manjkajoči podatki, premalo močne študije, pasivni nadzor in še več. Vir: (https://www.canadiancovidcarealliance.org/media-resources/the-pfizer-inoculations-for-covid-19-more-harm-than-good/ )
Forum je zaprt za komentiranje.