Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev potrdilo iz kazenske evidence?

potrdilo iz kazenske evidence?

eno vprašanje za tiste ki ste to že potrebovale…v ponedeljek imam razgovor za zaposlitev in zahtevajo potrdilo o nekaznovanosti,naj bi se to dobilo na ministrstvu za pravosodje v Lj.Zanima me če katera ve kako se pride do tega,samo osebno?ker na netu sem prebrala da moraš zaprosit pismeno še prej pa dobiti na ministrstvu obrazec in koleke…časa imam pa en dan..mislim da to ne bo mogoče,če ti potem to nazaj pošlejo tudi pismeno.kdo ve??

hvala

Jaz sem to potrdilo dobila na okrajnem sodišču, trajalo pa je mislim da en teden, da so mi ga poslali domov. Nekaj je bilo treba plačat ampak ker je tega že nekaj let, se ne spomnim več koliko.

Dandanes pa je to drugače urejeno, zato ti pripenjam link, kjer si lahko prebereš kaj več:

lp in veliko sreče s službo!!!

najlepša hvala

Tudi jaz potrebujem to potrdilo, pa vendar ko si ga hočem dol potegnit, mi napiše, da je neka napaka. Kaj ga lahko katera potegne in ga da gor?
Hvala!

Si mislila takole?

lp

Tajda hvala za trud, pa vendar mi še vedno piše, da se ne more odpreti, contents invalid- bad header.
Pojma nimam kaj bi bilo to?!

Tukaj je tudi:
http://www.mp.gov.si/si/potrdila_in_obrazci/

mogoče ti manjka program za odpiranje te datoteke?
l.p.

Ta obrazec, ki je naveden zgoraj pošlješ na njihov naslov (je na obrazcu) in oni ti v nekaj dneh pošljejo nazaj. Če rabiš obrazec za zaposlitev ne rabiš nič plačat. Kako pa to rešiti v enem dnevu pa mi je uganka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close