Najdi forum

potovati sam

Pozdravljam,
odpravljam se va Južno Ameriko (Ecuador, Peru, Bolivia). Zanima me vaše mnenje o tem, kako varno je za žensko da potuje sama po teh državah in kakšni so na splošno ljudje (prijazni, vsiljivi, pošteni, te okoli prinesejo kjer koli morejo)

Urša zdravo,

jaz se tudi odpravljam v južno ameriko, ampak zaenkrat še iščem sopotnico. Ali si ti že odločena da greš sama? kdaj pa greš? jaz mislim it aprila za 4-5 tednov, če te slučajno zanima.

Lp Mateja

Ko sem bil v Ekvadorju in Peruju sem srečal nekaj punc, ki so potovale same.
Moje osebno mnenje je da je veliko prenevarno, da bi ženska sama potovala, razen če ni kakšna mojstrica borilnih veščin. Raje si najdi kakšno družbo.

Tudi jaz bi ti raje odsvetoval potovati sam po J.ameriki.
Nas je bilo več in problemov nismo imeli, smo pa srečali solo popotnike in
vsak je imel kakšno težavo, sploh v večjih mestih, La paz, Lima..

hej zivjo,
sam potujem ze 2 meseca in pol- ecvador, peru, bolivija,
pisem ti iz arice, cile.
upam da ti te ljudje ki pisejo
da so te drzave nevarne ne bodo vzeli volje do poti.
na poti nikoli ne bos sama.
nauci se malo spanscine in vse bo o.k.
pozdrav miha

p.s. cez en teden sem doma

Zivjo Urša,

vrnila sem se s poti po Ekvadorju in Peruju (več kot 6 tednov). Sama. Najboljša stvar, ki sem jo kdajkoli naredila. Če rabiš sveže informacije, se oglasi.
lp, Simona

tudi jaz bi marca/aprila rada skočila v Brazilijo za nekaj tednov – je prostor še za kakšno popotniško dušo?

mobi: 041 745-184

marca/aprila nameravam na pustolovski dopust po Amazonki. Lahko sva sopotnico.

pokliči

Vesna

041 745-184

Zivjo, kdaj nameravas it?
Jest mam namen it v drugi polovici aprila – za dalj casa (do konca junija), in vsekaze da sem zaenkrat se brez sopotnika / ce?
Piseva!
Tomaz

april? kam pa?
LP

Bla, bl abla bla! Kakšna mojstrica borilnih veščin. če imaš v glavi pošlihtan potem lahko greš kar sam.
Pa ti je katera punca tam jamrala, da potuje sama!
Urša, boš vidla da so ljudje morda celo bolj prijazni kot nekje pri nas! Brez panike!

Se pač izogibaš velikih mest! Sicer pa. A ni bolj luštkan obiskat neznane majhne kraje.

Zivjo!

Sama sem potovala s prijateljem tako, da večjih težav ni bilo.Srečala sva veliko punc, ki so potovale same-ene brez kakršnihkoli težav, druge pa z velikimi. Vsekakor boš povsod deležna vsaj velike pozornosti-od začetka je moteče potem se pa navadiš.

Nikakor ti ne bi odsvetovala potovanja, priporočam ti pa veliko mero pazljivosti-na ulicah bodi pač takrat, ko so tudi ljudje-to velja tudi za zjutraj-takrat so eno znanko sredi Cusca prav grdo napadli.

Če rabiš pa kak nasvet, pa poklič:041/804-969.

Lp,

Maja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close