potovanje
Konec meseca/začetek junija bi šla za en teden nekam na vodeno potovanje. Jaz sem za Irsko-Škotsko, mož bolj za jug /Turčija, Grčija/.
Rekli boste, da se preseravava. Ne, na tej Irsko/Škotski turi bi imela nekaj popusta, na drugi sicer ne, a je cenovno ugodna /dokaj/.
Konec maja/začetek junija : kaj je boljše, glede vremena, gužve itd? Prosim , odgovorite le tisti, ki imate konkretne izkušnje. Hvala!
Ma ne!!! Začetek maja je čudovit, na Irskem sicer ne dežuje ampak bolj prši, tako, da si brez dežnika, imeti pa moraš dober anorak. Na Irskem imajo dežnike le tujci. Ni pa nobenega zmrzovanja. In rože, ki so pri nas že odcvetele, cvetijo gori. ali pa le jaz preferiram bolj severne dele. Smo pa bili že severneje tudi v kratkih rokavih. Za potepanja so ravno prijetne temperature.
Uživaj maksimalno, kjerkoli boš!!!
DVOJINA JE ZAKON!
Jaz sem prepotovala Irsko in je bilo nepozabno. Ker se znajdem in imam raje vajeti v svojih rokah, smo s kolegicami šle na svojo roko. Letele z nizkocenovcem, najele avto, rezervirale hostle, vmes ko nismo imele rezervacij, pa smo proti večeru v vasici poiskale prenočišče mimogrede in bile zelo zadovoljne. V 10 dneh London+irska porabile cca. 1000 €, ampak res ogromno videle, doživele, kupile svaša…
Forum je zaprt za komentiranje.