Potovanje
Jaz pa bi šla letos oziroma v drugi polovici leta nekam na
cca. tridenski dopust. Sicer nimam v mislih neke določene
destinacije.
Če morda kdo išče sopotnico ali ima kdo kakšno idejo bi bila
zelo zelo vesela?
lpb
Moj mail: step123@email.si
Živio!
Meni se pa dogaja naslednje. Letos sem prvič rezervirala zgodaj počitnice – fIrst minute. In sicer skupaj s sestro v Egipt, Torej ugodna cena,vredu hotel V Sharm el Shaiku..Vsega sem se že tako veselila, zdaj pa se je pojavil problem, ker bo sestra na daljši bolniški in tako sem ostala brez sopotnice.
Je mogoče kdo zainteresiran in bi želel sopotnico? Sem srednjih let,vesele narave, nezatežena, polna energije, in želje po odkrivanju neznanega. Torej poležavanje na plaži je le za počitek, ostalo pa izleti in večerni sprehodi po promenadah.. Želim spoznati nekoga s podobnimi lastnosti, da si ne zateživa počitnic..seveda zaželjeno prej spoznavno srečanje ob kavici.
Anni
Sopotnico/ka, Živio!
Meni se pa dogaja naslednje. Letos sem prvič rezervirala zgodaj počitnice – fIrst minute. In sicer skupaj s sestro v Egipt, Torej ugodna cena,vredu hotel V Sharm el Shaiku..Vsega sem se že tako veselila, zdaj pa se je pojavil problem, ker bo sestra na daljši bolniški in tako sem ostala brez sopotnice.
Je mogoče kdo zainteresiran in bi želel sopotnico? Sem srednjih let,vesele narave, nezatežena, polna energije, in želje po odkrivanju neznanega. Torej poležavanje na plaži je le za počitek, ostalo pa izleti in večerni sprehodi po promenadah.. Želim spoznati nekoga s podobnimi lastnosti, da si ne zateživa počitnic..seveda zaželjeno prej spoznavno srečanje ob kavici.
Anni
Sopotnico/ka, Živio!
Meni se pa dogaja naslednje. Letos sem prvič rezervirala zgodaj počitnice – 7fIrst minute. In sicer skupaj s sestro v Egipt,7 junija08. Torej ugodna cena,vredu hotel V Sharm el Shaiku..Vsega sem se že tako veselila, zdaj pa se je pojavil problem, ker bo sestra na daljši bolniški in tako sem ostala brez sopotnice.
Anni
K mojemu prejšnjemu sporočilu zaradi enostavnejšega kontaktiranja še dodajem mail: a.danyca7@gmail.com
Lp. Anni
Forum je zaprt za komentiranje.