potovanje z Odklopom
Ja, v bistvu je tako, jakob. Oni so posredniki. Kolikor sem jaz brala komentarje na njihovem forumu ni nobenih težav z rezervacijami. Izbereš ponudbo, pošlješ povpraševanje (izpolniš rezervacijo na spletni strani), oni ti v cca.10 minutah pošljejo na mail ponudbo, jo sprintaš, pokličeš na njihovo telefonsko in preveriš če je stvar še prosta oz. je cena še ista, nato pa greš na pošto/banko in plačaš zadevo. Potem pa jim po faxu pošlješ potrdilo o plačilu (ali pa greš osebno tja) in v nekaj deneh dobiš po pošti voucer oz. letalske karte. Pravijo, da če se slučajno zgodi, da je aranžma oz. letalska karta prodana v tistem času, ko greš ti že plačat zadevo, ti še isti dan vrnejo denar. Je pa tako…jaz zadeve še nisem preizkusila, jo bom pa po vsej verjetnosti čez en mesec, tako da bom lahko takrat kaj več povedala na to temo:)
nelli je čisto lepo napisala, pa čeprav še ni kupila pri njih. bravo!
z njimi ne moreš potovati, kajti oni so posredniki večina ltur, condorja in drugih touroperaterjev. sam že dolgo spremljam njihovo ponudbo. na odklopu sem tudi kupil karto za kubo pred dvema letoma. brez problemov, vse čisto tako kot piše. karto sem dobil po pošti v nekaj dneh. priporočam!
drugače pa poskušam biti še bolj fleksibilen in najti še ugodnejše variante, ki jih lahko prilagajam svojim željam in surfam po netu. včasi dobiš lahko res nore cene (mauritius198 evrov, mehika 108 evrov, sri lanka 198 evrov – vse povratne s taxami)
thx god for internet
ni nobena skrivnost, s(m)o že večkrat pisali:
http://www.condor.de
http://www.ltur.com/de/slm.ltml
Vendar! Cene se zalo spreminjajo od sezone, od ure do ure… (od sredine julija do konca avgusta je bila slaba ponudba nizkih cen)
Tako da je potrebno večkrat preverjati – biti vztrajen …
Ojla,
Tudi jst sem lani in predlani kupil karte preko odklopa (Aviatic, ki je z njimi povezan), in so se vedno zelo potrudili.
Za Cubo so mi najdli celo zelo ugodno karto (130000 SIT).
Za ZDA pa so mi en mesec pred potovanjem na drugih agencijah govorili da je vse polno, na odklopu (Aviatic), pa so mi najdli odlične povezave (3 presedanja do Seattla in 3 presedanja nazaj brez posebnega čakanja) za 1900000 SIT (glede na okoliščine sem bil še vesel da sem dobu…)
Lp
Andrej
Forum je zaprt za komentiranje.