Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice potovanje s TWINom

potovanje s TWINom

Letob bo hči potovala v London z agencijo Twin. Izlet je kar drag. Ali imate kakšne izkušnje?

če je izlet drag, zakaj pa pol?
london se da obiskat v lastni režiji pol ceneje

Zdravo,
moja hči je bila letos oktobra z njimi v Londonu. Vse je bilo ok, vodička super, je pa res, da je kar nekaj denarja, pa še za seboj morajo kar nekaj vzeti.
Lp, Špela

Moj mož in sin sta bila lani decembra v Londonu z Twin.
2 nočitvi
skratka, res sta se imela super.vodičke so super top,veliko povejo, reliko so videli.Hotel čist, dobra hrana, fajn sobe.
je pa res da sta kar nekaj zapravila za hrano, ker sta imela nočitev z zajtrkom in ne moreš biti cel dan ob suhi hrani,ko cel dan hodiš okoli.Ampak ni jima žal niti centa, ker bog ve kdaj bosta spet šla.In če že greš potem pač tudi greš v kakšno njihovo restavracijo,star buck…Kupiš kaj.

Me zanima, koliko plačate takele izletke v London z agencijo? Recimo 2 nočitvi?

Res ne vem zakaj bi za London rabil agancijo? Je pa res, da nikoli nisem potoval z agancijami pa potujem tudi po drugih kontinentih. London poznam dovolj, da ne rabim vodicev. 😀

Zase za izlete dostikrat raje izberem katero drugo mesto namesto Londona. 🙂

Jaz sem tudi že prevandrala precej evropskih prestolnic sama, brez agencije. Včasih sem potem primerjala strošek s ponudbo agencij in me je običajno stalo približno polovico manj. Zato sem pa vprašala, koliko ljudje plačajo za take izlete, sploh, ker se jim vsem zdi drago. Pa kljub temu plačajo.

Jaz sem tudi že prevandrala precej evropskih prestolnic sama, brez agencije. Včasih sem potem primerjala strošek s ponudbo agencij in me je običajno stalo približno polovico manj. Zato sem pa vprašala, koliko ljudje plačajo za take izlete, sploh, ker se jim vsem zdi drago. Pa kljub temu plačajo.[/quote]

Tudi meni se zdi cudno, da raje placajo vec kot, da bi si sami poiskali. O.o

Twin ponuja izlete osnovnošolcem, ki pač ne morejo vandrat sami. Selivka sprašuje za mnenje od ljudi ki so potovali s Twinom. Tudi moj sin gre v januarju z njimi v London, ponudba za 7., 8. in 9. razred OŠ. Res ni poceni, ampak sodelavka je zelo pohvalila. pred januarjem ne morem povedat iz prve roke 🙂

Točno tako, osnovnošolci pač ne morejo sami v London.Ali pač če so tako samostojni.Moj mož je lani šel zraven ker si je želel iti in ker je sin dobil za darilo bon 100 eur in mož je prav tako dobil popust pri Twinu, tako da ju ni predrago prišlo.

No zgoraj ni bilo nikjer govora o osnovnošolcih…
Se pa sprašujem, ali je res potrebno osnovnošolce vozit v London in ali si to sploh vsi lahko privoščijo? Če je že treba v tujino, je na kupe bližjih destinacij, kjer mularijo napokaš na avtobus in je bistveno ceneje, pa seveda tudi marsikaj za videt. Pa še brez turistične agencije, ki sicer fajn zaslužke vleče, se da organizirat.
London pa itak spada med najdražja evropska mesta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close