Potovanje pariz
100% nisem, da ima zagotovljeno, ampak preveri pri Kompasu, Palmi, Relaxu, Sončku. Veliko je tudi teh ponudb na kuponih (kuponko.si, megabon, 1nadan, privošččite.si), ki organizirajo izlete 5dni, pa sem enkrat videla, da je blo 259€ z organizacijo in slo. vodenjem, brez Disneylanda. Veliko agencij ima pa samo možnost Disneylanda ; za doplačilo, in tudi če gre cela skupina se ti zmeni z vodnikom, da si za ta dan ali popoldne raje sama in greš po Parizu, potem se pa spet dobite v hotelu in nadaljujete z izletom skupaj.
Sem klicala za tole ponudbo preko kuponov saj smo želele tri prijateljice na izlet v Pariz pa je gospa z agencije povedala, da ni bilo niti enega samega prijavljenega niti za odhod 25.6. niti potem 14.7.
Torej izleta nista bila izvedena, čeprav na vseh teh straneh s kuponi piše, da jih je kar nekaj prodano.
A celodnevno vožnjo z avtobusom bi pa ti dve osebi zmogli? In potem še hoja po Parizu in potem še cel dan na avtobusu nazaj? Sem enkrat (v mlajših letih, okoli 30) preizkusila tako vožnjo iz Barcelone do Ljubljane. Vožnja je trajala od 14. ure do enkrat dopoldan naslednji dan, seveda s kar nekaj postanki. Hvala bogu da je bila to pot domov, ker sem bila po skoraj enodnevnem sedenju na avtobusu čisto polomljena in rabila cel dan, da sem prišla k sebi. Če ti dve osebi take dolge poti z avtobusom še nista izkusili, priporočam razmislek, če je taka dolga vožnja smiselna oziroma kako bi jo bili sposobni prenesti.
Forum je zaprt za komentiranje.