Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice potovanje na Tajsko

potovanje na Tajsko

zivjo,

s fantom bi sla rada na Tajsko pa naju mal skrbi zarad te pticje gripe. A mislite da je varno it zdej tja?

Hvala za odgovore.

lp

Rekla bi, da tam ni nic bolj nevarno kot tu… sicer pa… mediji ustvarijo zmedo zato, da bi nekdo imel kaj od tega, tako je tudi s pticjo gripo, sarsom ipd…

ja sej men se tud zdi da je tko, sam joj k vsi drugi zganjajo paniko, pol pa se jst zacnem avtomaticno.

Hvala,

lp

Živjo!

Varno….hm…pred časom bi rekla, da se ni vredno izpostavljati, ampak potem bi bili lahko cel čas doma.
Vidva le glejta, da se izogibata kurjih farm in kakšnih marketov kjer prodajajo kure, race, golobe itd…Dobro si razkužujta in umivajta roke!!!!! Ptičja gripa se namreč prenaša kapljično.
Jejta pa dobro pečeno in kuhano meso!

lep pozdrav

urška

Hvala za nasvet.

Pomoje bom kr vegetarijanka en mesec.

Se eno vprasanje mam, a je ful drazje na Tajskem decembra in za novo leto, in pa kako zgleda tm za novo leto? Ker ne vem a naj greva sred novembra pa do sred decembra al pa zacetek decembra pa do zacetka januarja?

Ma kdo kaksen predlog?

hvala.

lp

Živjo!

Jaz sem bila prvič na trajskem novembra in cene niso bile nič višje…
Odvisno kje bosta preživela novo leto…otoki so pa že tako in tako malo dražji kot drugje po celini!

lp

urška

Ja jst bi ga najrajs ob obali-romantika:)

Sm misnla ce kdo ve ce so nocisca kej drazja pa vse ostalo.

A vreme je biu kul novembra?

lp

Aja sam se to, kok casa se pa caka na vizo kle pr nas?

par dni

dobis jo v dveh dneh.

Zivjo,

Jaz sem sedaj v Bangkoku. Malo me je strah jest na ulici, ker se mi zdi, da so tisti piscanci na zaru vsi premalo speceni. Baje, da mora bit meso obdelano na vec kot 70 stopinj, da unicis ta virus al kar je ze.

lp,
Marko

Živjo!

Ma ja …:O) tako piše…nič se ne boj, ti kar jej, pa reči naj ti ga še malo dalj časa obračajo na žaru….mi smo tudi jedli pred dvema mesecoma vse, pa sem zdrava in še vedno jem piščanca…..:O)

Če imaš pa full pomisleke pa piščanca ne jej! :O)

lepo se imej …

pozdravček

urška

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close