Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Potovanje 17 – letnikov v ZDA

Potovanje 17 – letnikov v ZDA

Pozdravljeni, sem nov na forumu in zanima me sledeče. Letos smo se z kolegi domislili, da bi bli zanimivo obiskati New York. Vse lepo in prav, vendar me zanima sledeče, če je mogoče, da bi brez komplikacij lahko odpotovali v New York in nebi imeli težav z birokracijo, ki bi to na bilokakšen način omejevala. Vsi trije smo stari 17 let, vendar moram reči, da bo še najverjetneje z nami šel moj 21 letni bratranec. Kakšen je potem postopek za to? Ali moramo počakati do naslednjega leta ko bomo vsi polnoletni, ali lahko odpotujemo že letos?

Ps: zanima me še kje bi se lahko dobile najcenejše povratne karte za New York, lahko z katerih bližnjih letališl kot so na Dunaju, Grazu, ali kje v Italiji.

Pa LP

A ve kdo mogoče?

Jaz ne “vidim” nobenih ovir. Mogoče bo kdo drug več povedal. Le v noben bar ne boste mogli in nikjer ne boste dobili alkoholne pijače. Ampak, tega tudi drugo leto ne bi bilo. In prav je tako.

Mi smo letos kupili karte na
http://www.airfrance.si

do meseca marca so bile zelo ugodne cene. Leteli iz Benetk.

Za New York imaš trenutno eno “akcijo” za okoli 300€ iz Madrida, do tja pa lahko prideš z nizkocenovniki tudi za manj kot 50€. Poglej na poceni do New Yorka, Venezuele in Brazilije[/url].

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close