Najdi forum

potovanja

Ta forum je namenjen potovanjem, šele potem pa vsemu ostalemu.
Problem je samo ta d ase za potovanaj , posebno daljša odločimo na nekaj let , za krajša po Sloveniji pa nekajkrat na mesec. Vmes pa živimo od spominov in gledamo slike , v glavnem digitalne.

Problem potovanj če nimamo družinskega stanovanja je v visokih stroških in z tem povezani evforiji.
zame je čas do začetka poletja čas turistične sezone in ponedeljek je edini prosti dan.
poskušam čim manj zapravljati , to je čim bolj s izogniti pastem potrošniške družbe.
Še vedno je premrzlo za kakšno daljše pohodništvo , nakupom v trgovskih centrih se izognim , grem malo v cazino , čeprav danes nisem imel sreče , ker so večeraj italijani zaradi volitev manj zmetali v avtomate kot navadno. zapravil sem za dobro kosilo, takoj vzel večji dobitek , promocij ni več , pozna se da je tzudi za cazinoje čas sezone. je pa bil enkratni dobitek v vrednosti 5 evrov ki sem ga z veseljem vzel. in ga nisem zapravil.

lahko rečem da sem prišel k sebi od vikenda in da je treba zdaj služit da bom poleti potoval. V glavnem po sloveniji , a tudi tujina ni izključena. Z ponudbami se bom ukvarjal ko sem bom odločil , za družinsko stanovanje v kranjski gori pa je dovolj d ase usedem na vlak !

Maja naj bi izšla moja 1 zbirka aforizmov zlati rudnik ki jo bo v celoti plačala družba , o njej pa boste lahko prebrali na moji strani
http://users.volja.net/magicni

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close