Najdi forum

Potovanja

Pozdravljeni

Torej v življenju še praktično nisem videl ničesar,razen seveda hrvaške obala :).Zadnjih nekaj let razmišljam,da bi potoval predvsem v ZDA ali kaj podobniga.Ampak vedno je ostalo samo pri željah in nikoli nisem naredil koraka naprej k svojemu cilju.Sem samski in tudi prijateljev nimam tistih tapravih,ki bi lahko z mano šli na kakšno potovanje.Po resnici povedano me je kar malo strah če bi se lotil vsega sam..saj še na letalu nisem bil nikoli:) in nevem kako in kaj.Najraje bi seveda videl da bi zraven mene bil še kdo,ki ima več izkušenj in seveda željo po potovanju.

Hvala za odgovore že vnaprej

Lp Tomaž

Pozdravljen,

nič nisi napisal kdaj, za koliko časa… bi šel, nameravaš it? Jaz sem približno v podobni situaciji…glede opisa, sem pa kje že bila (tudi z avionom :-))… in se morda lahko kaj zmeniva…

lp
m

Zanima me predvsem NY,seveda tudi ostala večja mesta.Šel bi v začetku junija za najmajn 14 dni mogoče že prej,odvisno kako bo z financami.Glede mest in ogledov se pa lahko tudi tebi prilagodim:)

Bi pa rabila kakšen kontakt se za kej bolj konkretno meniti?

Mail:tomaz.mb@hotmail.com

Tudi sama se že nekaj časa pripravljam za potovanje po ZDa. Zanimajo me nacionalni parki na zahodu, predvsem colorado. Družba bi bila dobrodošla. javi se.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close