Najdi forum

potni list

Zanima me, če ima kdo kakšno podobno izkušnjo. Včeraj sem namreč ugotovila, da mi je potni list pretekel, osebna tudi, v nedeljo naj bi šla pa na morje. sicer sem dala takoj danes delat potni list, mi je prijazna gospa pomagala in rekla, da bo dala nujno, samo vseeno lahko traja teden ali dva. je mogoče kdo, ki ga je dobil dovolj zgodaj, al pa karkoli v zvezi s tem. Da vsaj približno vem, al nej pakiram al nej se usedem v kot in se smilim sama sebi. Hvala!

Lahko bi sla direkt na cetis kjer ti ga naredijo takoj, s sabo moras pa samo imeti dokumente, da je res nujno. Kolega tako naredil.

Živjo!

V tvojem primeru smotkicaa je šlo za malomarnost. Nato bi morala misliti vsaj en mesec pred odhodom na počitnice. Tudi meni je letos zapadel potni list in sem pravočasno naročila novega tako, da zdaj poleti nimam težav s tem. Je pa dobro da ga imaš, ker nikoli ne veš, kdaj ga boš potreboval.

Seveda je šlo za malomarnost. Žal sem bila prej tako zaposlena z izpiti in vsem, da na počitnice nisem pomislila oziroma razen rezervacije drugih stvari nisem urejala.

Sem pa potni list dobila v petek, tako da sem šla brez problema na morje. In sem se imela super. Bom pa od sedaj naprej zagotovo pozorna na take svari.

Sicer pa Pustolovka, tud js sem mislila, da se meni to ne more zgodit pa se mi je. Tako da na tvojem mestu ne bi bila tako samozavestna. Ponavadi se ti zgodi ravno tisto, na kar misliš da si najbolj pozoren.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close