Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek POTNI LIST

POTNI LIST

Zanima me, ali kdo ve, če potrebuješ potni list za prehod meje med Hrvaško in Srbijo pri Neumu?
Se odpravljam do Dubrovnika, pa ne vem kako je na tej meji, ali z potnim listom ali lahko kar z osebno izkaznico?

Lp

Neum je med Hrvaško in BIH in ne Srbijo.Na zemljevidu poglej kam greš.Ja, rabiš potni list.

Ne rabiš potnega lista. Sva bila poleti z dragim v Makarski in sva se odpravila za en dan v Dubrovnik z osebnimi izkaznicami preko Bosne. Sva seveda prej povprašala, da ne bi ostala pred Neumom z dolgim nosom.
LP, P.

"Za dežjem vedno posije sonce."

Goga, se opravičujem za lapsus pri pisanju.

Penelope, hvala za info.

lp

Moji znanci so šli lansko leto za 1. maj čez Bosno v Dubrovnik, oz. so hoteli iti. Ker je imela ena oseba od štirih samo osebno izkaznico so se morali vrniti in iti po drugi poti, ker jih v Bosni niso pustili čez.

Mene so spustili samo z potnim listom…še dobro da sem ga imela.

Ker se mi je zgodilo tako kot Sangriji in znancem DZ sem ti svetovala potni list.Midva sva telefonično vprašala na mejni prehod (BIH) glede osebnih izkaznic pa so rekli – POTNI LIST ali pa nič. Penelope je imela srečo, vendar je prevelik riziko, če si namenjena v Dubrovnik, pa samo zaradi tega ne bi uspela.Lepo se imej!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close