Poteza Aleša Štancarja glede frančiškanov vredna vseh pohval
Končno je tudi Aleš Štancar spoznal kam pes taco moli!
Sedaj je tu FIRST LADY in bo frančiškanom prinesla slavo in denar!
https://moja-dolenjska.si/franciskani-na-brezjah-zaradi-goloba-izgubili-bogatega-financnega-mecena/
fuj, 15.09.2025 ob 11:04
Ta Štrancar je en navaden primitivec. A ga je kdo silil, da je doniral Cerkvi? Zakaj sploh je doniral? Zato, da bo presojal, ali lahko naredijo kapelico za otroke z rakom? Da ga sram ni, knedla zahojenega.
Se strinjam. Sicer pa vemo čigavo trobilo je Moja Dolenjska.
Samo vprašam, 15.09.2025 ob 11:33
Kaj je sploh bilo? Kako so frančiškani z Brezij delali reklamo Golobu?
Frančiškani so naredili kapelico in v vitrino dali igračko, ki jo je blagoslovil Papež. Ker pa je to igračko nesla blagoslovit v Vatikan Gabrova, je seveda vse narobe. Naj se ta trot napihnjeni raje ukvarja s tem, da bivši komunist Janša drži svoje politične govore v cerkvah. To pa JE problem!
Konec podpore, 15.09.2025 ob 10:53
Končno je tudi Aleš Štancar spoznal kam pes taco moli!
Sedaj je tu FIRST LADY in bo frančiškanom prinesla slavo in denar!
https://moja-dolenjska.si/franciskani-na-brezjah-zaradi-goloba-izgubili-bogatega-financnega-mecena/
Peder Štancar je zamenjal firmo za tisto, ki obljublja 72 devic!
Mene bolj zanima, ce je Golob v tranziciji v katolika, ker leta po cerkvah kot gorec vernik, hkrati pa zalaga vse ateisticne NGOje in tolce po bolj vernih strankah. Nimam nic proti vernikom, kot tudi ne proti nevernikom, ampak tole Golobovo nebinarno, oziroma fluidno verovanje mi je cudno, milo receno.
od papeza do Brezij, 15.09.2025 ob 20:38
Mene bolj zanima, ce je Golob v tranziciji v katolika, ker leta po cerkvah kot gorec vernik, hkrati pa zalaga vse ateisticne NGOje in tolce po bolj vernih strankah. Nimam nic proti vernikom, kot tudi ne proti nevernikom, ampak tole Golobovo nebinarno, oziroma fluidno verovanje mi je cudno, milo receno.
Zakaj pa ne? Če lahko janša rata iz zagrizenega komunista od mladosti “neuradni predstavnik tavernih kao”…ločenc, kriminalc, poklicni politik, miljonar (kdo ve od kje), obsojen kriminalc….zakaj ne Golobček? 😀
Štrancar je neotesan, primitiven DEBIL. Njegovo izražanje je ogabno, tak človek, ki na tak umazan način otresa gobec, nima kaj za računati na kakršnokoli politično funkcijo. Ampak je prepoln samega sebe in se sploh ne zaveda, kako groteskno in idiotsko izpade. Takega bedaka kot je ta buhtelj, ne vidiš ravno vsako leto.
omamljen od keša, 15.09.2025 ob 22:32
Štrancar je neotesan, primitiven DEBIL. Njegovo izražanje je ogabno, tak človek, ki na tak umazan način otresa gobec, nima kaj za računati na kakršnokoli politično funkcijo. Ampak je prepoln samega sebe in se sploh ne zaveda, kako groteskno in idiotsko izpade. Takega bedaka kot je ta buhtelj, ne vidiš ravno vsako leto.
Ti, ki ga tako grdo kritiziraš, si se še dosti slabši !
Anonimno 6093, 16.09.2025 ob 06:20
ker hudić je nosil holoba k maši , saj ni kristjan, take stvari si pač ne bi smeli dovoliti.
Naj raje gre na Čebine , tam je doma !
Golob sam ne bi šel v cerkev, ga je nagovorila influenserka Tinca, ker ve da so kristjani labilni in bodo volili golobčka, če bo parkrat v cerkvi!
Anonimno882, 16.09.2025 ob 02:20
da te sram ni, tukaj gre za najhuje bolne otroke…
in ta gniloba od Štrancarja se je s to svojo objavo pokazal v vsej svoji gnilosti
Tu gre za najhuje bolnre otroke in frančiškani bi morali biti zelo pozorni, kdo nabira politične točke na račun… Golob in njegova sta neprimerna, ker je zdravstvo ravno v tem mandatu nazadovalo, čakalne vrste pa…..
res je384, 16.09.2025 ob 15:07
Tu gre za najhuje bolnre otroke in frančiškani bi morali biti zelo pozorni, kdo nabira politične točke na račun… Golob in njegova sta neprimerna, ker je zdravstvo ravno v tem mandatu nazadovalo, čakalne vrste pa…..
Tistega pliškota je blagoslovil Papež. In čisto prav je, da frančiškani to spoštujejo, ne glede na to kdo je medvedka nesel blagoslovit.
Štrancar je pa zadnji, ki bi lahko oponašal dobro delo komurkoli! Medtem ko nekateri pomagajo dobrodelnim društvom, ki pomagajo otrokom z rakom in medtem ko prasec oponaša dobrodelnost Cerkvi, sam pa je lastnik Melamina, ki toži družino umrlega delavca. Prašič nemarni.
dajte ogabni desničarji, samo zlobo bruhate… kakšne politične točke, gnilobe… ko pa vi nagovarjate mamke pri nedeljskih mašah pred cerkvami je pa vse ok,
Edino vi ste tisti, ki se greste s to temo in Štrancar na plecih bolnih otrok predvolilno kampanijo, id drugih sploh nihče tega ni pomislil, ogabni ste.
Forum je zaprt za komentiranje.