Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Potepanje z motorjem po Sloveniji in Hrvaški

Potepanje z motorjem po Sloveniji in Hrvaški

Živjo,iščem družbo za krajša ali daljša potepanja po Sloveniji in Hrvaški….upam,da bo še kakšen lep sončen dan. Sem iz Nove Gorice,izkušen začetnik,uživam v mirni vožnji,druženja vsak z svojim motorjem. LP Goran

Po nicku sodeč sklepam, da voziš omenjeno zadevo, ali se motim?
Malo zaupaj kje povseod se kaj voziš, kakce turce delaš, in kakšne kaj bi te utegnile zanimati?

Pozdravljen,imaš prav vozim xvs1900. Kar mi je čas in vreme dopuščalo,sem se vozil po krasu in obali. Sicer je motor zelo udoben in mi nebi bil problem tudi na daljšo turo. V štartu mi je želja prečesat Slovenijo in hrvaške otoke,sem bolj morski tip človeka. Če bi nas bilo več,da je družba taprava lahko tudi kam dlje,več dnevni potepi,…me zanima. Realno pa bi bilo to v planu za naslednje leto. Kakšne izkušnje,želje imaš? LP

Zdravo!

Drugo leto se nameravam malo raziskat Bosno. Ce te zanima, se lahko zmeniva, ce pa bo se kdo zraven, pa se boljse. Tura bi trajala 5-7 dni in to enkrat Junija. Ce te zanima se javi.
Lp
Robi

Pozdravljen Robi,

zanimiv predlog,me zanima,časovno mi tudi ustreza. Ti pustim kontakt in se meniva naprej. Kot si omenil,če bo še kdo zraven,toliko bolje,časa za sestavo skupine in ture je dovolj. LP

zoranznidari@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close