Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Potepanje po vzhodni Avstraliji

Potepanje po vzhodni Avstraliji

Iščem družbo za potepanje po vzhodni Avstraliji za en ali dva meseca. Kadarkoli. Z avtodomom, prek premeščanja vozil ipd. Leta niso pomembna. Imam 50.

Živjo,

prebrala sem, da iščeš sopotnika za Avstralijo…bi vprašala za več podrobnosti, ker me tole zelo zanima…
Razen seveda, če si že s kom dogovorjen?

Sicer, pa si v avstralijo že dolgo želim, bom pa iskrena na začetku, ker sem nekoliko finančno omejena, me zanima, če si tudi opkviren budget kaj izračunal?

Lp,

Nina

prosim javi mi na nincy.soleil@gmail.com

Trenutno še nisem dogovorjen z nikomer. Glede cen naj citiram znanca, ki je z ženo z avtodomom prepotoval Aussi: Ne jemlji s seboj denarja ampak raje čas.
Budget na osebo ze en mesec, če rentaš mali avtodom je cca 3,600 eur (všteto: zavarovanje, prevoz do letališča, let, avtodom, gorivo, nekajkrat kamp, hrana, en notranji let. NI VŠTETO: vstopnine, spominki, ker je to stvar dogovora oz posameznika).
Če rentaš večji avtodom je kakih 800 eur več. Če vzameš na vsaj nekaj relacijah servis prestavljanja avtodomov, se ta strošek še znatno zniža, saj je prestavljanje avtodomov praktično gratis pa še nekaj ti prispevajo za gorivo.

Za podrobnejše informacije mi lahko pošlješ mail na tomaz@topsol.si

Cena je lahko tudi nižja, zavisi, kako se znajdeš.
Odhod okrog 14. februarja ali 2. marca 2015.

Trenutno zelo ugodna povratna letalska karta do Melbourna, 18. feb do 18. mar 2015, za 707 eur, Katar erlines, 1 sam prestop.

Dajmo avanturisti, premore slo ta trenutek kakega kandidata?

Drage popotnice, a je med vami katera, ki bi si želela na potepanje po Avstraliji? Zaželjen dhod v februarju, a se lahko prilagodim. Trajanje vsaj 4 tedne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close