potepanje po sloveniji
pozdravljeni vsi tu gor!
Malo sem prebiral teme za nazaj in nisem nikjer našel, da bi se kdo rad potepal po sloveniji. Glede na to, da smo se razgubili z družbo z katero smo včasih veliko potovali po sloveniji, me zanima če je kdo na tem forumu, ki išče družbo za v hribe, za treking čez pohorje, kolesarske prigode, rafting, adrenalinske parke, letenje z letalom,….. skratka počeli bi zanimive stvari samo za manj denarja in z ravno toliko zabave! Dolga potovanja mi zaradi narave dela ne ustrezajo, pa tudi stanejo preveč!
čau
Ojla!
Sem časovno (po letih,he,he), kar 22 let pred tabo, svobodnjak…..Športnik,tudi meni je turno smučanje zlezlo pod kožo, kje pa ti vijugaš? Jaz sem obdelala predele okoli Komne, pa med Kaninom in Rombonom.Pa ti?
Mogoče se kje srečamo…Danes sem bila na Begunjščici, prejšnjo nedeljo pa na Skuti in Turski gori.Kaj bi dala, da bi se mi ta dva dneva ponovila…
Lepa doživetja vsem, ki ste povezani z naravo!
Hja titika, mene osebno tvoja leta ne motijo, verjetno bodo tebe bolj 😉
Drugače bom pa letos pozimi prvič probal kajtajt na veliki planini, če bo dovolj vetra in če se bo našla družbo za gor. Bil sem prejšnjo nedeljo gor in spoznal, da je idealno za kajtanje pozimi. Sicer pa turno še nisem smučal, bi pa probal.
Športnik, lahko se mi javiš, če boš šel kaj v hribe tukej v Savinjske alpe in se boma zmenila, seveda si titika vabljena tudi ti, da ne bo pomote. Čas imam vsako nedeljo.
s.
Ojla!
Kolesar,tudi jaz sem letos s kolesom “obdelovala hribe” – Mangart, Kobariški Stol, Matajur,Nanos,..,peš pa Krn, Jalovec,Skuto, Tursko goro, Begunjščico…s ponovitvami. Sem z zahodnega konca Slovenije.
Zdaj čakam na sneg, al bo luštno.Res se lahko zmenimo za kak skupen “podvig”.
Lep konec tedna, jaz jo jutri mahnem kam proti 2000 nm.
Forum je zaprt za komentiranje.