Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice potepanje po sloveniji

potepanje po sloveniji

pozdravljeni vsi tu gor!

Malo sem prebiral teme za nazaj in nisem nikjer našel, da bi se kdo rad potepal po sloveniji. Glede na to, da smo se razgubili z družbo z katero smo včasih veliko potovali po sloveniji, me zanima če je kdo na tem forumu, ki išče družbo za v hribe, za treking čez pohorje, kolesarske prigode, rafting, adrenalinske parke, letenje z letalom,….. skratka počeli bi zanimive stvari samo za manj denarja in z ravno toliko zabave! Dolga potovanja mi zaradi narave dela ne ustrezajo, pa tudi stanejo preveč!

čau

ojla!Sem ti malo podobna. Po SLO se kar potepam – s kolesom (po cestah in hribih),z nogami(v hribe),letela sem tudi že (s padalom), pa še bi, raftala,”kajakarila”,….
S katerega konca pa si, koliko si mlad?

minca9

Piši mi na mail in bova katero rekla. Star sem 26, sem iz Celjskega konca.

Tudi sam se ukvarjam s podobnimi zadevami, pozimi tudi s turnim smučanjem in podobno…Sem pa iz Lj.

Ojla!
Sem časovno (po letih,he,he), kar 22 let pred tabo, svobodnjak…..Športnik,tudi meni je turno smučanje zlezlo pod kožo, kje pa ti vijugaš? Jaz sem obdelala predele okoli Komne, pa med Kaninom in Rombonom.Pa ti?
Mogoče se kje srečamo…Danes sem bila na Begunjščici, prejšnjo nedeljo pa na Skuti in Turski gori.Kaj bi dala, da bi se mi ta dva dneva ponovila…
Lepa doživetja vsem, ki ste povezani z naravo!

minca9

Hja titika, mene osebno tvoja leta ne motijo, verjetno bodo tebe bolj 😉

Drugače bom pa letos pozimi prvič probal kajtajt na veliki planini, če bo dovolj vetra in če se bo našla družbo za gor. Bil sem prejšnjo nedeljo gor in spoznal, da je idealno za kajtanje pozimi. Sicer pa turno še nisem smučal, bi pa probal.

Športnik, lahko se mi javiš, če boš šel kaj v hribe tukej v Savinjske alpe in se boma zmenila, seveda si titika vabljena tudi ti, da ne bo pomote. Čas imam vsako nedeljo.

s.

LORD se potepa SAMO po SLO. Hmm sam on je rad bolj pri tleh, tako da bo kriza z adrenalinom :)))))))

Titika, letos je bilo pri meni bolj švoh, kar se smučanja tiče, sem pa odpeljal Vrtačo, Storžič, Begunjščico, Prestreljenik…
Lahko se kdaj zmenimo za kakšno turo, sicer imam letos bolj kolesarsko leto pa vseeno.

Iz kje pa sta svobodnjak in titika?

Ojla!
Kolesar,tudi jaz sem letos s kolesom “obdelovala hribe” – Mangart, Kobariški Stol, Matajur,Nanos,..,peš pa Krn, Jalovec,Skuto, Tursko goro, Begunjščico…s ponovitvami. Sem z zahodnega konca Slovenije.
Zdaj čakam na sneg, al bo luštno.Res se lahko zmenimo za kak skupen “podvig”.
Lep konec tedna, jaz jo jutri mahnem kam proti 2000 nm.

minca9

nasledn vikend u soboto študiram js da bi šou na vršič. iz kranjske gore pa čez vršič do bovca in nazaj, tak da bi se ceu dan v bistvu vozu, se mi nikamor neb mudil, je kiri za zraven iti?
lp, pinny

Ne nori, kje si prej hodil, ko je bilo še toplo… Saj ne rečem, jaz kolesarim šr pri precej nižjih temperaturah, sam ne takih klancev… V soboto gremo na Kras uživat.

eh sej zarad mrzlega ni se za bat, sm sm gledu vremensko napoved in tak niti ne bo preveč lepo, kr neki oblačn pa še mal deža, tk da če ni 100% lep vreme tk ne grem kam, tak da verjetn pride na rižo vršič šele drug let
bom pač ta vikend kr tukej pr men okol gonu

tud jaz kolesarim. ali po obali, ali kje zraven kobarida. okoli ljubljane se mi že malo dolgčas, vozim pa se skoraj vsak dan po mestu v službo pa na faks. fajn bodte. praznike pa vikend – bo kdo kam šel s kolesom?

Izjemen popotniški oglas! Čestitke avtorju in sodelujočim!

kaj pa tle tako tiho? : )) saj ne hodijo vsi moški samo na izjemno tajsko

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close