POTEPANJE… PO… AZIJI?…
Živjo!
Predlog je zelo mamljiv. Zanimajo me še ostali stroški, če si slučajno že naredil okvirno kalkulacijo… pa če bo kaj športa vmes.. morda trekking… spanje?… prevoz.
Lahko se bereva tudi po mailu – lidijap2001@yahoo.com
Lp
Že pred časom sem ti poslala mail, pa je bil zavrnjen…
Zadeva je taka… želim si iti nekam… najraje v Azijo… ožji plan – Mjanmar, Vietnam, Laos, Kambodža, Butan…. ker nobena destinacija ne prevladuje, pridejo v poštev tudi ostale.
Vsekakor pa si želim razgibanosti, rekreacije in stikov z domačini. Stroški potovanja se mi zdijo sprejemljivi do cca 300.000 sit.
Povej…
Zadnje case dobivam ogromno mailov s travel.over.net-a, ker sem najbrz odkljukala en okencek prevec in zdaj dobivam tudi vse tiste odgovore, ki niso namenjeni meni. No upam, da je ta bil. Jaz se cez 14 dni odpravljam v Turcijo, ker sem edino za tja dobila nekoga, ki je res pokazal zanimanje za potovanje, tako da z Azijo za enkrat ne bo nic. Ce pa to nacrtujes sele poleti 2003, se pa zna zgodit, da grem. Za naslednje poletje sem si namrec zadala cilj potovati vsaj 3 mesece, destinacija pa je se neznana. Potem pa imam namen nekje okoli januarja 2004 (saj vem da je to se dalec, ampak je treba vsaj priblizno racunat na to, da se kaj naspara) odvandrat na Tajsko. Ce te kaj od tega zanima, pisi na naslov:
LP
Janja
Forum je zaprt za komentiranje.