Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice POTEPANJE… PO… AZIJI?…

POTEPANJE… PO… AZIJI?…

Živjo!
V jeseni oz. pozimi si želim potovati. Mika me Azija, v poštev pridejo pa tudi druge destinacije. Iščem sopotnika/co. Aja, časa imam največ en mesec.

Če potrebuješ sopotnika… oz. če se mi želiš pridružiti… sporoči…
Pozdravček!

Ja tudi sam se odpravljam Oktobra na Tajsko in ce te mika povej!
Lp

Jaz imam rezervirani dve letalski karti za 168.000 SIT od 1.12 (Kuala Lumpur) do 1.1.2003 (Bangkok) in iscem sopotnika-co. Ce imas cas v tem terminu…predviden plan je Kuala Lumpur – Panang – Ko Lantra – Ko Samui – Full moon party – Bangkok in morda še kaj vmes (kdo ve :)).

Živjo!
Azija zveni prav zanimivo, nimam pa tudi nic proti kaksni drugi destinaciji. Casovno nisem “omejena” zelim pa si doziveti cim vec. Z veseljem se grem potepat! Ce te zanima, pisi!

LP
Janja

Živjo!
Oktober se mi zdi nekoliko prehitro, ker imam še nekaj opravkov na faksu. V poštev prideta bolj november in december.
Lp

Živjo!
Predlog je zelo mamljiv. Zanimajo me še ostali stroški, če si slučajno že naredil okvirno kalkulacijo… pa če bo kaj športa vmes.. morda trekking… spanje?… prevoz.

Lahko se bereva tudi po mailu – lidijap2001@yahoo.com

Lp

Ja jaz grem konec oktobra tja ali pa takoj po 1 novembru, se ni tocno odloceno.

Že pred časom sem ti poslala mail, pa je bil zavrnjen…
Zadeva je taka… želim si iti nekam… najraje v Azijo… ožji plan – Mjanmar, Vietnam, Laos, Kambodža, Butan…. ker nobena destinacija ne prevladuje, pridejo v poštev tudi ostale.

Vsekakor pa si želim razgibanosti, rekreacije in stikov z domačini. Stroški potovanja se mi zdijo sprejemljivi do cca 300.000 sit.

Povej…

Tudi tebi sem poslala mail in je bil zavrnjen…
Potem je pa zadeva čist drugačna. Vseeno imam pa par vprašanj:

– za koliko časa

– je Tajska edina varianta

– a imaš karti že rezervirani

– koliko stroškov predvidevaš

– način, kako bi potovala….

Zadnje case dobivam ogromno mailov s travel.over.net-a, ker sem najbrz odkljukala en okencek prevec in zdaj dobivam tudi vse tiste odgovore, ki niso namenjeni meni. No upam, da je ta bil. Jaz se cez 14 dni odpravljam v Turcijo, ker sem edino za tja dobila nekoga, ki je res pokazal zanimanje za potovanje, tako da z Azijo za enkrat ne bo nic. Ce pa to nacrtujes sele poleti 2003, se pa zna zgodit, da grem. Za naslednje poletje sem si namrec zadala cilj potovati vsaj 3 mesece, destinacija pa je se neznana. Potem pa imam namen nekje okoli januarja 2004 (saj vem da je to se dalec, ampak je treba vsaj priblizno racunat na to, da se kaj naspara) odvandrat na Tajsko. Ce te kaj od tega zanima, pisi na naslov:

bacacjanja@email.si

LP
Janja

Potovanje načrtujem za letos… za naslednje leto se bova pa že našli, če so bojo najini načrti kje križali.

Lepo se imej v Turčiji!

glej ne vem kako ti je to zavrnilo sicer pa pisi se nekrat pa se zmeniva in ti vse razlozim ali pa se cujeva
Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close