Najdi forum

potenje

imam velike težave s potenjem. in to ne pod pazduho kot večina ljudi. temveč po glavi. v trenutku postanem mokra po lasišču. iz las mi kar začne kapljati. in to vsakič čim se telo malo segreje. že počasen sprehod sproži čisto pravi slap potu.
prava nočna mora. ko grem na kolo, je telo popolnoma suho in hladno, po glavi pa sem mokra kot bi prišla izpod tuša.

verjetno mi niti ni potrebno razlagati kako me to spravlja v težave. Začelo se je že v osnovni šoli. Že takrat sem se izogibala telovadbi ker mi je bilo nerodno. danes pa se izogibam raznim skupnim izletom v gore. raje hodim sama, ko me nihče ne vidi.
rabim gibanje, ampak sem se zaprla v stanovanje.

ima kdo kakšen nasvet kaj naj naredim, ker me vse to že spravlja v depresijo in se izogibam vsem stikkom z ljudmi, kjer je prisotno kakršno koli gibanje. želim si iti na tečaj plesa, pa ne upam, ker me je groza mokre glave.
jasno, s tem pa so povezani tudi razni glavoboli zaradi prepihane glave.

zdravnik pravi, da se ne da kaj dosti pomagati.

IMA KDO KAKŠEN NASVET??

Pozdravljena!

Pri vas se vse potenje skoncentrirano izloča skozi lasišče, najverjetneje gensko ali razvojna razlika!Zato se tega ne bo dalo spremeniti.
Svetujem morda krajšo fruzuro, pri kateri bi se preveliko potenje manj opazilo, ali uporaba in menjava raznih pokrival v družbi !

Lep pozdrav!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close