potenje
Hojla, punce!
Odločila sem se, da se tudi jaz malce priklopim tu gor. Imam eno grozno težave o kateri ste sigurno že debatirale, ampak vseeno bi prosila za kakšen koristen nasvet.
In sicer je moj problem ta, da se groznooooo potim – samo poleti, da ne bo pomote.
kamor koli grem se stuširam, namažem z deodorantom (zdaj trenutno uporabljam Clinians)- drugače sem jih pa preizkusila najmanj 10!! pa brez pravega učinka. Samo stopim ven iz hiše in naredim nekaj korakov imam pod pazduho že dva ogromna “fleka”.
Počutim se tako grozno, da je le kaj. Do službe imam 10 min peš, pridem pa taka, kot bi laufala maraton. Vedno moram imeti s seboj nekaj za preoblečt. Grozaaaaaa!
Prosim svetujte, kako ste rešile to težavo. Nekje sem celo v zadnjem tednu zaseldila reklaqmo o neki novi (menda zelo učinkoviti!!!!!)zadevi, vendar si nisem zapomnila naziva.
Pozdravček vsem!
Sicer nisem punca,pa vendar…. Če se slučajno ne, bi lahko poskusila tudi z intenzivnim športanjem (če je možno). Izberi si neko rekreacijo,ki ti je najljubša in se vsaj 3-4 krat na teden “skuri”. Tekaj, kolesari, rolaj, plavaj… Najbolje je,da to kombiniraš. Ko se telo navadi na večje obremenitve se boš ob manjših manj potila. Nekajkrat na mesec bi si lahko omislila tudi savno (če ti zdravje in finance dopuščajo). Detajle pa rešuj s preparati,ker takšnega, ki bi ti popolnoma zamašil pore ni,če pa bi že obstajal bi ti vse prej kot koristil. Baje obstaja tudi neki čaj po katerem se manj potiš, vendar osebno ne dam prav dosti na to.
Popolnoma te razumem. Tudi sama sem imela s tem hude težave. Pravzaprav mi sploh ni bilo potrebno hoditi. Dovolje je bilo, da sem sedela…Grozljivka, švicala sem, kot da bi imela 150 kil in ne 50… IN ne samo poleti, tudi pozimi! Na začetku poletja pa sem le naletela na pravo stvar v DM-u. Triple Action, nekaj takega. Zdajle nimam pri roki, da bi pogledala kako se prav napiše. Imajo kremo ali rollon. Jaz imam slednjega in sem strašno zadovoljna. Pod pazduho sem popolnoma suha, nekaj dni. Potem pa nanos obnoviš… Upam, da boš našla zadevo in da boš tudi ti tako zadovoljna. Natančno preberi navodila in se jih drži pa bo učinkovalo.
Lep, nič več poten pozdrav!
Jetya
TUdi jaz imam take težave in tako kot jetya sem tudi jaz v DM našla svojo “odrešitev” – deodorant Triple Dry. Nanašam ga tako kot piše v navodilih (od začetka) oz. še bolj pogosto in res ni več tako ogroooomnih flekov.
Moram pa povedati, da ga uporabljam že kar nekaj časa in od začetka je bil na voljo le roll-on, zdaj je pa tudi v kremi, samo meni odgovarja edino v roll-on obliki.
Popolnoma te razumem. Tudi sama sem imela s tem hude težave. Pravzaprav mi sploh ni bilo potrebno hoditi. Dovolje je bilo, da sem sedela…Grozljivka, švicala sem, kot da bi imela 150 kil in ne 50… IN ne samo poleti, tudi pozimi! Na začetku poletja pa sem le naletela na pravo stvar v DM-u. Triple Action, nekaj takega. Zdajle nimam pri roki, da bi pogledala kako se prav napiše. Imajo kremo ali rollon. Jaz imam slednjega in sem strašno zadovoljna. Pod pazduho sem popolnoma suha, nekaj dni. Potem pa nanos obnoviš… Upam, da boš našla zadevo in da boš tudi ti tako zadovoljna. Natančno preberi navodila in se jih drži pa bo učinkovalo.
Lep, nič več poten pozdrav!
Jetya
Forum je zaprt za komentiranje.