Najdi forum

POTENJE

Imam velik problem in sicer zelo močno se potim pod pazduhami, tako, da se mi na sveži majici takoj ko jo oblečem pozna madež, ki pa ga kasneje niti s pranjem ne morem odstraniti.

Lepo prosim svetujte mi kaj naj uporabljam, da stvar ne bo tako zelo moteča??????

Hvala vnaprej

Poskusi Adidasov roll on za ženske..zame je super.

Triple dry je edini, ki mi res pomaga. Poleg tega pa ne pušča nobenih madežev in dovolj je, da ga uporabljaš 2-3-krat na teden.

Tudi jaz imam iste probleme…takoj ko majičko oblečem…se mi naredi flekec…in na žalost še nisem našla rešitve….

Kaj si pa uporabljala so sedaj?

Svetujem ti, da probaš od Vichy-a Traitment Anti-transpirant – Roll-on deodorant za uravnavanje prekomernega potenja (dovolj je uporaba 2 x tedensko, vmes pa lahko uporabljaš drug deodorant). Sama sem imela enak problem kot ti, sedaj pa teh težav nimam več. Cena roll-ona je med 2.000 in 3.000 SIT, se pa splača, saj ga ne porabiš veliko.

Pozdravljeni!

Tudi jaz imam podoben problem. Imam zelo občutljivo kožo, zato uporabljam deodorante brez alkohola.
Potim se zelo močno in imam kar naprej “fleke” pod pazduho, kar me zelo moti in tudi neprijetno je, še posebej sedaj pozimi.
Kaj mi svetujete?

:))) Se mi zdi, kot da delam reklamo za Tripple dry, ampak meni je res najbolj učinkovit. O njem pa je bilo govora tukaj že oh in sploh.

POZDRALVJENA LINA!

KJE SE PA KUPI TA “Triple dry”? PA KAKŠNA JE CENA, PRIBLIŽNO?

HVALA!

Bistveno je, da se pod pazduho briješ ali depiliraš oziroma,da si brez dlak,ki so gojišče za bakterije in neprijeten vonj.Dober deodorant pa je tudi Decleorjev roll on.Če je potenje zares močno in neprijetno pa obstaja tudi operativni poseg za tovrstne težave.

Kaj ni potenje naravni proces?
In če je, kako ga lahko z deodorantom odpravimo??!??
Ga sploh odpravimo ali odpravimo samo neprijeten vonj?

Potenje je naraven proces,če je v mejah normale,kar pomeni,če je potenje prekomerno,to ni več uredu in tudi ni ravno prijetno.Obstajajo in zaviralci potenja in deodoranti proti neprijetnemu vonju.Bistvo je,da se redno tuširamo,da odstranimo vse odvečne dlake,ker so gojišče za bakterije in neprijeten vonj,skratka,da vzdržujemo higieno,in nosimo sveža in čista oblačila.

TUDI SAMA SEM IMELA PRED LETI TAKO TEŽAVO.IZREDNO SEM SE POTILA POD PAZDUHO.
TEŽAVO SEM REŠILA S TEKOČINO PROTI POTENJU,KI JO PROIZVAJA GORIŠKA LEKARNA.
TO SE UPORABLJA TAKO, DA PREDEN GREŠ SPAT SE POŠPRICAŠ IN ZJUTRAJ SE UMIJEŠ,TAKO DA ZNOJNICE NORMALNO DELAJO.
JAZ TO POČNEM VSAKI TRETJI DAN, KER JE STVAR ZELO UČINKOVITA IN MI NI POTREBNO VEČ.POTEM SI ŠE Z KAKŠNIM BLAGIM DEODORANTOM NAMAŽEM.
MENI JE TO POMAGALO IN SEM TAKO REŠILA MOJO TEŽAVO.

LEP POZDRAV!

TANITA

Tanita, kje pa lahko to kupim???

LP
Alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close