Potenje
Imam problem s pretiranim potenjem. Zanima me, če obstaja kakšen res delujoč preparat, ki bi zadevo odpravil oz. vsaj opazno omilil? Je kakšen res kakovosten deodorant? Trenutno uporabljam deodorant 4X8 z antitranspirantnim delovanjem, pa kakšnega vidnega učinka ni. Me pa zelo motijo madeži na majčkah, ki se pojavljajo tudi, če imam majčke brez rokavov.
Hvala za nasvet.
Pri meni deluje le Triple Dry, ki se ga dobi v DM za okoli 1300 (malo manj). Je od nekega angleškega podjetja Linden Voss.
Se pa res ful ful potim. Toliko, da včasih (dokler nisem odkrila tega deodoranta) sploh nisem nosila drugačnih majčk poleti kot belih ali zelo zelo svetlih, na kateri se madeži od potu niso tako zelo opazili.
Ta deodorant, ki je sicer brez vonja, pa mi je pomagal, vendar ga je treba uporabljati po navodilih (uporaba zvečer, pred spanjem). Če ga uporabim zjutraj, praktično nima učinka glede količine potu.
Zdravo!
Jaz se sicer ne potim pretirano, v mejah normale, sem pa tudi že preizkusila malo morje deodorantov, predvsem iz razloga, ker so me jezili beli madeži, ki ostanejo na oblačilih od deodorantov. Edini deo s katerim sem zadovoljna je od DM-a in je v obliki kreme. Imajo ga šele kakšne 3 tedne in stane pribl. 300 ali 400 SIT, ne spomnim se točno. Je v beli tubici in je tako nežen, da ga lahko uporabiš takoj po depilaciji. Meni drži cel dan in tudi ne pušča belih madežev. Ker je tako poceni, res nimaš kaj sfalit, če ga probaš!
Forum je zaprt za komentiranje.