Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style potenje… flekci na oblačilih… prosim pomoč

potenje… flekci na oblačilih… prosim pomoč

Saj vem… že stokrat obdelana tema….
Sam mene res neki zanima… ker pač se OGROMNO potim in ker imam dovolj tega da moram bit oblečena v bele stvari al pa iz takšnih materialov da se ne vidi….

Kje se da kupit tiste samolepilne krogce, ki si jih nalimaš na kožo in potem vpijejo ves znoj,m da se na oblačilih ne vidi? Pa kolk to stane?

Aja… pa mende se dobi tud vstavke za na oblačila? samo ne vem kje? a mogoče katera ve?

Hvala za pomoč.

LP! Ti se bolj ubadaš s temi problemi,pa ziher veš- kateri deodorant brez aluminija je učinkovit?

Brez aluminija????
Pojma nimam…
sam to vem da ni NOBEDEN učinkovit 😉

A si že poskusila Triple dry? Meni se zdi zelo zelo dober,res učinkovit. Če boš našla kakega dobrega brez aluminija,sporoči!

edina stvar ki resnicno pomaga je Lidera deokrema od Ilirije (na embalaži piše večdnevni učinek). Potiš se sicer manj, vendar vonj pa popolnoma nevtralizira.

Meni LIDERA deo krema ne pomaga čisto nič.

ena pumpica je v dm. nism prepričana kera firma, tko čist obična. mislm da je zelena alturkizna embalaža.. na vrhu jezika mam firmo. Ta nima aluminijevga nevem kaj. Nej bi bla dobra. Drgač pa več zračnih oblačil, pa tko da za res krizne vzameš te lističe. dobijo se v skor vsaki drogeriji

MACA-FACA

No, jaz tudi imam te probleme. Ne pomaga nič proti potenju. Tudi ni dobro zavirati pot s kemikalijami, ker si samo škodiš.
Za kar sprašujaš saljot, so “potnice”. Najboljše so tiste, ki jih prišiješ na oblačilo. So pralne in pomagajo in niso tako drage v primerjavi s tistimi za 1x uporabo. Kupiš jih pa v trgovini ala Klara (Lj), ali pa trgovine, ki prodajajo takšne stvari (za šivanje, itd.).

Da vas malo razveselim. Obstaja en čist poseben deodorant v stiku, posebne sestave, kremne strukture. Ker sem sama aktivna športnica (fitnes, aerobika, tek), je tale deodorant stokrat testiran. Zagotovo drži 24 ur brez vsakršnega vonja, ni potenja, ni belih lis ali razdražene kože. Je pa res tudi to, da se ga v trgovinah pri nas ne da dobiti in da je cenovno tudi visok (nekaj čez 3.000, je pa zato količinsko dovolj velik za vsak pol leta, ob vsakodnevni uporabi). Če katero zanima, me naj kontaktira. Izdelek je iz kolekcije Body series, žal pa se da dobiti le preko vez, se pravi da ni v prosti prodaji.

Ali gre za deodorant od Amwaya?Tudi mene to zanima!

Gre za deodorant kozmetike artistry. Garantiram, da drži najmanj 24 ur, brez potenja in brez kakršnih koli vnetnih reakcij. Za vsa dodatna dodatna vprašanja ali pojasnila, sem na razpolago preko maila (kozuh_janja@hotmail.com)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close