Pot do Medulina
Po avtocesti proti Kopru, na viaduktu za Črnim kalom zaviješ dol, po navadni cesti naprej, potem levo za Buzet, par kilometrov naprej čez mejo. Pelješ po navadni cesti do Lupoglava, tam greš na Ipsilon in do Pule. Mimo Mercatorja v križišču levo, po obvoznici naprej par semaforjev boš imela odcep levo za Medulin.
Lahko pa greš do Kopra in potem čez mejo, pa takoj na Ipsilon in do Pule. Mostnina prek Mirne se plača.
Jaz hodim vedno prek Buzeta in običajno ne čakam več kot minuto, dve. Najdlje sem čakala letos konec prvomajskih praznikov 15 minut (pri Kopru se je čakalo uro in pol isti čas). Vendar mislim, da jutri ne bo pretirane gneče nikjer.
Uživaj!
Moja varianta je, če greš po Ipsilonu do Pule – takrat prideš v mesto tako, da pelješ mimo Mercatorja na desni strani. V bistvu se pripelješ iz smeri letališča.
Ipsilon je od lani čisto do Pule, lani pred sezono se je končal malo pred Vodnjanom.
Po tvoji varianti pa se pripelješ prek Velega vrha po klancu dol in po obvoznici naprej. Tu pa greš pred odcepom za Mercator desno (takoj za Lidlom), je pa to isto križišče, kjer greš iz letališke smeri levo.
LP!
Forum je zaprt za komentiranje.