Najdi forum

Pot do Grčije

Kako priti kar najhitreje in najceneje (2 družini) v Grčijo, lahko tudi brez avtomobila, saj bi tam najeli jadrnico?
Hvala za ideje.

S kakšnim low-budget letalskim prevoznikom iz bližnjih letališč.
Poglej tule:

Kaj pa trajektna linija TRST-KRF? Jaz sem potovala v Grčijo 2x s trajektom, pa je bilo kar OK. Res pa je, da sem šla tja kot palubni potnik. Je pa kar dolga pot, toda če gre večja družba čas kar mine.

te linije ni več. Sedaj so najbližje pristanišče za grčji Benetke.

Najcenejša varianta do Grčije je po mojem mnenju LM letalska karta.
Z ladjo tja in nazaj izgubiš ogromno časa (3-5 dni, odvisno od destinacije) in denarja za živež (razne malice, snacki, pijača) Sploh če se lotevaš kakega bolj oddaljenega otoka se ti utegne zgoditi, da boš morala plačati še za lokalni transfer preko celine in potem še enega na željeni otok. Eh, pa še do Benetk je treba priti (sem pa slišal za varianto železniške vozovnice Gorica – Benetke oz. Trst – Benetke 3500 SIT – POVRATNA!)…Tudi vlak je opcija a o znosnosti potovanja raje ne bi…

Letalska karta v zadnjem hipu zna biti precej ugodna alternativa in na to letos ciljam tudi sam.

kje pa dobiš te LM karte??

LM = last minute – Se opravičujem, ker nisem bil dovolj jasen

Ups, napačno umeščen post…:(

LM = Last minute 😉

ja zastopim LM – samo ga ne poznam – ker gledam ta odklop in iz Munchna karta ne pride ravno cenejša kot iz Brnika z agencijo, s tem, da imaš pri agenciji še namestitev. zato me res zanima če obstajajo kakšne LM karte za grške otoke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close