Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice pot do celovškega letališča

pot do celovškega letališča

A ve mogoče kdo, če je full težko najti letališče v celovcu. A potrebujem vinjeto?
Moja smer je iz MB, preko Dravograda in naprej za Celovec, ne vem če je potem naprej kakšna avtocesta in če potrebujem vinjeto?
A ve mogoče kdo za kakšen dober link kjer lahko pogledaš za pot?
Kakršenkoli nasvet je dobrodošel :).

Hvala!!!!

Najlezje je tako: pojdi preko Radelj do Dravograda, tam preckaj mejo, potem se pa samo drzi tabel za Klagenfurt skozi Volkermarkt. Ceste so zelo dobro označene. Vinjete ne potrebujes, ker gre vzporedno z avtocesto tudi magistralka. Letališče je dobro oznaceno in ga sploh ni tezko najti. Prijetno pot zelim!

Lepo greš iz Maribora ob Dravi do Dravograda in potem naprej (ves čas po desni strani Drave) do Avstrije in potem v Lavamündu kar naravnost ob reki. Lahko se voziš ves čas po magistralki, ki je tudi nakjrajša pot. Ko pa prideš do Klagenfurta imaš pa že kar v začetku tablo za letališče.

Kam pa greš?

A Monaco tudi tukaj sem te našla :), prav tako v London ampak kot sem napisala škoda da gresta 21. ker grem jaz 22. 09. in bi mi bilo fajn koga imeti zraven ker bo prvič letela in me je že kar malo strah.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close