Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Postopek izpisa iz gimnazije Vič

Postopek izpisa iz gimnazije Vič

Zanima me kakšen je postopek izpisa iz Gimnazije Vič?

Tak kot iz vseh drugih.

Kako se ti je sploh ratal vpisat?

Najbolje vprašat na šoli, določene gimnazije imajo tudi na spletnih straneh navedena navodila. Srečno.

A danes boste anticepilski smradi težili z izpisi iz šol? To je vaša današnja tema?!  Dolgčas.

In spet ne boste ničesar dosegli, folk vas ima že poln kuhac.

Tako je !

Postopek izpisa iz gimnazije Vič je enak kot postopek izpisa iz gimnazije Bežigrad.

Vsak dan enako vprašanje, samo druga gimnazija ….

A je sploh še kdo normalen, ali ste res že vsi cepljeni?

Je že skuhamo, oprano in zlikano?

Plevel potrgan, vrt zalit?

Odgovor na objavo uporabnika
jabovasčuk, 11.08.2021 ob 10:06

A danes boste anticepilski smradi težili z izpisi iz šol? To je vaša današnja tema?!  Dolgčas.

In spet ne boste ničesar dosegli, folk vas ima že poln kuhac.

Sori, ampak taka vprašanja pa ziher lahko postavi samo nekdo, ki je zagotovo cepljen!

Pač, stranski učinek po 2. odmerku cepiva ….

Človek, ki razmišlja s svojo glavo, trezno in preudarno ziher ne bi tega spraševal tukaj gor.

iz prve roke, 11.08.2021 ob 11:07

Sori, ampak taka vprašanja pa ziher lahko postavi samo nekdo, ki je zagotovo cepljen!

Pač, stranski učinek po 2. odmerku cepiva ….

Človek, ki razmišlja s svojo glavo, trezno in preudarno ziher ne bi tega spraševal tukaj gor.

Človek, ki razmišlja s svojo glavo, trezno in preudarno, ne zastavlja vprašanja v zvezi s postopkom izpisa ne zastavlja vprašanj  na SČ.

Tudi jaz, 11.08.2021 ob 11:11

Človek, ki razmišlja s svojo glavo, trezno in preudarno, ne zastavlja vprašanja v zvezi s postopkom izpisa ne zastavlja vprašanj  na SČ.

Plus to, da cepljeni zagotovo ne izpisujejo otrok iz šole.

Hm, torej je očitno, da imajo probleme tisti, ki so tako zabiti, da se niti zavedajo ne, da s svojo neumnostjo omogočajo zaslužek lopovom, ki so našli novo tržno nišo s propagiranjem anticepilstva.

Videno sicer tudi pri nas – od vseh prodajalcev kačje sline, ki cele dneve onanirajo po raznih FB in pozivajo ljudi k necepljenju, ne najdeš nikogar, ki od tega ne bi imel koristi – če drugega ne, si delajo reklamo za svoje proizvode in razna izobraževanja, seveda plačljiva.

Izpis iz gimnazije, 11.08.2021 ob 08:35

Zanima me kakšen je postopek izpisa iz Gimnazije Vič?

Evo, ti povem postopek, če mi ti poveš, koliko časa pečeš tiramisu.

Jaz sem, toda hčeri tega ne dovolim. Svoje zdravje lahko tvegam, kot ga tvegam tudi s cigareti. Toda njenega ne bom tvegal. Tudi, če to pomeni, da bo celo leto gledala telenove. Pika.

Tudi jaz, 11.08.2021 ob 11:13

Plus to, da cepljeni zagotovo ne izpisujejo otrok iz šole.

Kul, bodo ostali bolj varni. Podpiram tvojo odlocitev, kot bodoca cistilka tako ali tako ne potrebuje srednje sole.

Tudi jaz bom izpisala svojo iz gimnazije ven. Niti slučajno ne bom dovolila, da za eno leto norosti s PCT tvega svoje zdravje. Gre se zgolj in samo za farmacevtski pohlep po denarju. Zaradi enega leta pavze še nihče ni postal čistilec ali čistilka.

Zadnja luknja, 11.08.2021 ob 11:56

Kul, bodo ostali bolj varni. Podpiram tvojo odlocitev, kot bodoca cistilka tako ali tako ne potrebuje srednje sole.

ti povem, 11.08.2021 ob 11:49

Evo, ti povem postopek, če mi ti poveš, koliko časa pečeš tiramisu.

NE gre drugače kot z diskreditacijo, kaj….

Želim, da s svojim visokim intelektualnim dometom naučite svojo hčer to in še več, kar se pričakuje od nje na maturi.

Mislim, da bo meni tiramisu prej uspel?, ker omenjena procesa ne moremo primerjati niti pod razno.

Pa uspešen domači izobraževalni proces vam želim.

Bom izpisala, 11.08.2021 ob 12:37

Tudi jaz bom izpisala svojo iz gimnazije ven. Niti slučajno ne bom dovolila, da za eno leto norosti s PCT tvega svoje zdravje. Gre se zgolj in samo za farmacevtski pohlep po denarju. Zaradi enega leta pavze še nihče ni postal čistilec ali čistilka.

Malo preveri, kaj pomeni eno leto pavze za mladega človeka. Pavziranje se še nikoli ni izkazalo. Ampak, kot je bilo že napisano  – za poklic čistilke eno ali več let pavze , ne bo predstavljalo bistvenega problema.

Izpisal jo bom, 11.08.2021 ob 11:55

Jaz sem, toda hčeri tega ne dovolim. Svoje zdravje lahko tvegam, kot ga tvegam tudi s cigareti. Toda njenega ne bom tvegal. Tudi, če to pomeni, da bo celo leto gledala telenove. Pika.

Tudi jaz sem cepljen z AZ in sem še vedno živ in zdrav. Toda svojega sina ne bom pustil na PCT fakulteto. Raje bom plačal zasebno fakulteto brez prisotnosti in brez PCT. Pa naj bo tako, če že mora tako bit.

Pavziranje, 11.08.2021 ob 13:17

Malo preveri, kaj pomeni eno leto pavze za mladega človeka. Pavziranje se še nikoli ni izkazalo. Ampak, kot je bilo že napisano  – za poklic čistilke eno ali več let pavze , ne bo predstavljalo bistvenega problema.

Večini bo doma do sredine jeseni že tako dolgčas, da se bodo vpisali v izobraževanje prek spleta.  Lepo bodo sedeli doma in fakulteto delali kar prek spleta. Starši bomo pa plačevali. Toda, če smo jih pripeljali že čez gimnazijo jih bomo pa še čez to.

Nekateri bodo prek spleta delali celo maturitetni tečaj. Da tudi to je na voljo. Toda jaz sem svojega spravil v zasebno fakulteto, ki mu je všeč. Meni je pa všeč, da ne zahteva PCT in ne prisotnosti.

Tudi jaz, 11.08.2021 ob 14:26

Tudi jaz sem cepljen z AZ in sem še vedno živ in zdrav. Toda svojega sina ne bom pustil na PCT fakulteto. Raje bom plačal zasebno fakulteto brez prisotnosti in brez PCT. Pa naj bo tako, če že mora tako bit.

Je zelo velika razlika, ali delaš na daljavo SŠ ali pa faks. In uvodni post govori o izpisu iz gimnazije.

Razlika, 11.08.2021 ob 14:35

Je zelo velika razlika, ali delaš na daljavo SŠ ali pa faks. In uvodni post govori o izpisu iz gimnazije.

Zakaj je iz nekih skoraj neznanih srednjih šol zraslo kup programov, ki bodo v celoti na spletu? Toda te šole so obstajale že prej a niso bile kaj prida obiskane. Zdaj pa ponujajo plačljive programe vsega možnega, celo gimnazije. Kako lahko neka srednja šola, ki ima javno samo neke programe tipa frizer, natakar, administrator, prodajalec, na spletu odpre gimnazijo in program ekonomska gimnazija? Zraven pa napis: “Popolnoma brez prisotnosti”. In to šola, ki je bila prejšnja leta skoraj prazna in je združevala programe kot so kuhar in natakar in avtomehanik, gradbinec in zlatar v en oddelek?

Preprosto je, 11.08.2021 ob 14:46

Zakaj je iz nekih skoraj neznanih srednjih šol zraslo kup programov, ki bodo v celoti na spletu? Toda te šole so obstajale že prej a niso bile kaj prida obiskane. Zdaj pa ponujajo plačljive programe vsega možnega, celo gimnazije. Kako lahko neka srednja šola, ki ima javno samo neke programe tipa frizer, natakar, administrator, prodajalec, na spletu odpre gimnazijo in program ekonomska gimnazija? Zraven pa napis: “Popolnoma brez prisotnosti”. In to šola, ki je bila prejšnja leta skoraj prazna in je združevala programe kot so kuhar in natakar in avtomehanik, gradbinec in zlatar v en oddelek?

Kar plačujte… rada bi pa videla garancijo, da bo taka gimnazija v resnici narejena, kot se zagre. Da ne boste po 4 letih plačanega “gimnazijskega”šolanja ugotovili, da vaša deca ne bo imela nič priznano ali da ne bo izpolnjevala niti minimalnih standardov, da bi sploh pristopila k maturi.

Pot v pekel je tlakovana z dobrimi nameni.

Plačljivost, 11.08.2021 ob 14:51

Kar plačujte… rada bi pa videla garancijo, da bo taka gimnazija v resnici narejena, kot se zagre. Da ne boste po 4 letih plačanega “gimnazijskega”šolanja ugotovili, da vaša deca ne bo imela nič priznano ali da ne bo izpolnjevala niti minimalnih standardov, da bi sploh pristopila k maturi.

Pot v pekel je tlakovana z dobrimi nameni.

Tisto je prava srednja šola, toda mene zanima, če vedo, da jih bodo izobraževali isti profesorji, ki učijo tudi program pomočnik kmeta? In na maturo se lahko prijaviš, če imaš 21 let in je čisto vseeno, če si prej hodil v srednjo šolo ali ne. Toda zanesljivo naj ne pričakujejo statusa “zlati maturant” ker izobrazba ekonomska gimnazija bo bolj na ravni ekonomski tehnik. Obstaja pa celo ena farška gimnazija, ki je znana po dobrih maturah in glej ga zlomka, tudi ona je na spletu. Seveda ne gre brez položnice.

Gre za neko staro srednjo šolo s kupom programov in kupom profesorjev, ki so se odločili, da bi radi še malo postranskega zaslužka. Program bo seveda čisto legalen in tudi priznan, samo ne vem, če jih sredi drugega ali tretjega letnika ne bodo vseh potegnili v redne programe. Virus bo namreč s časoma nehal pobijati, ker bo tako kot je bilo tudi prej.

https://siol.net/novice/svet/je-skrivnostni-koronavirus-ze-pred-leti-moril-po-svetu-526096

Lažji kot plačati Šoli za prodajalke položnice za program: “Ekonomska gimnazija brez prisotnosti izredni program”

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close