Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Postojnska jama -vstopnina

Postojnska jama -vstopnina

Ravnokar gledam cenik vstopnic za Postojnsko jamo: 20 € za odraslega in 12 € za otroka. Kaj so nori oni ali jaz? Meni je to absolutno preveč. Kaj menite?

JA ODVISNO. KAK JE TAK JE. VZEMI ALI PUSTI.

Tudi meni je preveč, zato pa ne gremo.

Res je drago.

jaz bi dal za otroke 40 evrov

če ne znajo starši krotiti svojih otrok naj pa plačajo

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

NAŠE LEPOTE JAME ŠE PREMALO CENIMO. VSTOPNINA V POSTOJNSKO JAMO
JE PREJ PRENIZKA, KOT PA VISOKA ZA VSE KAR VIDIMO V NJEJ.

Vstopnina je dale predraga, torej ena družina iz npr. Ljubljane ( še huje iz kakega bolj oddaljenega kraja) potrebuje:

-bencin- 10 eur
-vstopnina-64 eur
-malica-cca.15 eur

Se pravi skoraj 100 eur za en izlet :((( za mnoge je to too much.

Ja, mi smo bili v P. jami letos avgusta. Saj je res lepo za videt, ni kaj…
Plačali smo 64 EUR vstopnine, potem je tu še bencin (300 km v eno smer), pa še za pojest nekaj…tako, da se nabere.

Je pa res, da mi, če se že zmenimo, da nekam gremo, pozneje ne jamramo, da smo dosti porabili. Če imamo denar, potem gremo, če ga nimamo smo pa doma.

Sem pa zadnjič brala en članek, kjer so tožili, da je zelo malo SLO gostov v postojnski jami in mislim, da jih je malo tudi na račun visoke vstopnine.

Edina stvar, ki se pa je meni zdela malo skregana z zdravo pametjo pa je bilo plačilo parkirišča. Mislim, da smo plačali 3,5 EUR za parkiranje. Ne vem no, če že pustiš za vstop v jamo tam 64,00 EUR, da ti pol še parkirišče računajo!?!

ja za to kar ponujajo, absolutno preveč. vlak isti od prvega trenutka, kapniki inč posebnega- so v vsaki kraški jami. v večini lepši.
in bog ne daj, da si kupiš še kaj, kar v njihovih trgovinicah ali restavraciji ponujajo.
parkirnina- no comment.

Pri nas so taki obiski kot darilo za rojstni dan. In potem mi 100 E ni težko odšteti.

In kraške jame so absolutno premalo cenjene. In vstopnina gre tudi za zaščito in raziskovanje le teh.

Kaj 4 članska družina za dan smučanja porabi manj?

Pri nas so taki obiski kot darilo za rojstni dan. In potem mi 100 E ni težko odšteti.

In kraške jame so absolutno premalo cenjene. In vstopnina gre tudi za zaščito in raziskovanje le teh.

Kaj 4 članska družina za dan smučanja porabi manj?[/quote]

sem povsem enakega mnenja, poleg tega imajo v PJ velikokrat popuste, tudi preko MPike, če je sicer komu predrago

meni gre pa to jamranje čez vstopnino v postojnski jami res fuuul na živce. sej ne hodite menda vsak mesec tja, al kako? greš enkrat na par let, če se ti zalušta.
postojnska jama je bila uvrščena na seznam čudes sveta in vi niste pripravljeni odštet take vstopnine za ogled? poleg tega, da vključuje vožnjo z vlakom (to je mimogrede edina jama na svetu z vlakom), je v ceni všteto tudi vodenje po jami. tud vodiče je treba od nekje plačat. a ko greste za en dan v gardaland vam pa ni škoda dat 35 evrov za odraslo osebo?
se pa strinjam, da bi mogla bit parkirnina brezplačna. če ste bolj skopuški, lahko še vedno parkirate v mestu in se do jame sprehodite peš, pa ste prišparali 🙂

meni gre pa to jamranje čez vstopnino v postojnski jami res fuuul na živce. sej ne hodite menda vsak mesec tja, al kako? greš enkrat na par let, če se ti zalušta.
postojnska jama je bila uvrščena na seznam čudes sveta in vi niste pripravljeni odštet take vstopnine za ogled? poleg tega, da vključuje vožnjo z vlakom (to je mimogrede edina jama na svetu z vlakom), je v ceni všteto tudi vodenje po jami. tud vodiče je treba od nekje plačat. a ko greste za en dan v gardaland vam pa ni škoda dat 35 evrov za odraslo osebo?
se pa strinjam, da bi mogla bit parkirnina brezplačna. če ste bolj skopuški, lahko še vedno parkirate v mestu in se do jame sprehodite peš, pa ste prišparali :)[/quote

GREMO STAVIT, DA SO TILE, KI TAKO JAMRAJO NAD VISOKO VSTOPNINO GORENJCI !!!!!

[/quote]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close