Postojnčanke.
v petek imajo brezplačen ogled jame v sklopu KD Slovenica, poglej ali te zanima. Je tudi pester otroški animacijski program-cirkus
http://www.kd-zivljenje.si/danatrakcij/
Saj jama in grad vam bosta že kar precej časa pobrali – ogled jame traja 1,5 ure, nato 10 minut do gradu, tam noter sta lahko celo uro.
Do Ilirske Bistrice je cca.pol ure, samo po mojem boste razočarani, ni kaj dosti videti. Če že greste tja, bi se morda na poti (čez Ribnico in ne Knežak!) ustavili na gradu Prem. Do gradu Snežnik je iz Postojne skoraj eno uro, ma se mi zdi, da še ni odprt.
Pizzerija: nam je dobra Minutka, na Ljubljanski cesti, ob stari cesti proti Ljubljani.
Pri Epicentru je eno luštno otroško igrišče, ampak zdaj pozimi nismo bili nič tam.
Morda bi bil zanimiv tudi Park vojaške zgodovine pri Pivki -sicer je menda zdaj pozimi med tednom zaprt, ampak je zunaj tik ob cesti (tudi Postojna -Ribnica -Ilriska Bistrica) tank, na katerega lahko otroci splezajo.
Morda še kakšni konji, v okolici so tri konjušnice.
Lepo se imejte!
Ja, v pizzerijo pojdite v Minutko, nam je tudi najboljša, lahko ješ tam tudi čevapčiče in pleskavice, so super.
Kot je rekla že moja predhodnica, že jama jima bo po moje dovolj, če sta stara 3 in 5 let, ok, se zapelješ še do Predjame, če ne drugega, bosta vsaj grad od zunaj videla, če bosta že preveč utrujena od jame, drugače greste noter, samo ne pričakuj preveč.
Sprašuješ za Snežnik v povezavi z Il. Bistrico? Ne vem ,od kod si, ma ta pot v grad Snežnik je zelo daleč preko Il. Bistrice. Najbolje je preko Cerknice, Bloške police, Stari trg pri Ložu, grad Snežnik.
Samo komentar :
Tale KD življenje je en velik nateg.
Mi smo se pravočasno prijavili in smo danes dobila tale mail:
Spoštovani,
prejeli smo vašo prijavo na dogodek Dan kulture in atrakcij.
Želimo vas obvestiti, da je število že prijavljenih obiskovalcev preseglo kapacitete, ki jih lahko sprejme Postojnska jama, zato ogled cirkusa vsem obiskovalcem ne bomo uspeli omogočiti.
Dogajanje pred Postojnsko jamo bo v vsakem primeru pestro! V primeru, da se za obisk prireditve vseeno odločite, vas prosimo, da pridete na prizorišče dogodka ob 12.15 uri.
Zahvaljujemo se za razumevanje in vas lepo pozdravljamo.
Za informacije smo vam na voljo na tel številki 080 30 30.
KD Življenje, zavarovalnica, d.d.
Ma naj si tole nekam vtaknejo. Meni tole močno smrdi na nezakonito zbiranje podatkov. Za prijavo so zahtevali ime, priimek, naslov, telefon… Sem 100%, da bomo dobili kar nekaj klicev na temo: Radi bi vam predstavili… kdaj se lahko oglasimo…
lp p
Forum je zaprt za komentiranje.