Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice postojna-biograd na moru

postojna-biograd na moru

Letos se prvič odpravljamo v Biograd na moru, zato me zanimajo vaša mnenja, izkušnje v zvezi z vožnjo. Kje je najboljše iti po vašem mnenju ? Štart iz Postojne. Ali se potem kje v Reki priključite na avtocesto ali v Senju? Hvala za mnenja

Zanima me tudi na katerem izhodu je najbolje dol z avtocete ? Zadar ali Benkovac? Hvala

Biograd in se raje zapeljite malo naprej boste imeli več in boljše od dopusta.

Kreten!

Mi gremo dol na istem izvozu, ker dopustujemo v bližini. Nikakor ne it dol pri Zadru, ker si boste za najmanj pol ure podaljšali pot. Ne vem za ketere kraje vse je izvoz, gotovo pa piše tudi Biograd, ker se niti prvič nismo izgubili. Letos gremo po par letih spet in me prav zanima, če je “naš” kraj še tak, kot se ga spomnimo …
Pa lep dopust!

Odvisno od dneva in ure, ko boste sli. Koliko se vam mudi in kako želite potovat.

Če ste na komot, potem na Rupi na AC, do Bosiljevega in potem do izvoza za Benkovac. Pise tudi, da je izvoz za Biograd. Pridete potem v Biograd cisto v center.

Lahko pa greste ves cas ob obali.

Jaz v Senju ne bi sla cez hrib, pa potem na AC, pa spet cez hrib na Sv. Roku.

Kreten![/quote]

te je kreten.

Kreten![/quote]

te je kreten.[/quote]

Očitno tebe.
Kaj ste nekateri res tako umsko prizadeti, da ne znate odgovoriti na vprašanje. Pa kdo je vprašal kaj drugega kot za pot??
Ali pa ždite tu gor, samo da provocirate in sproščate svoje frustracije, pa nihče vas nič ne vpraša. Ja….to bo to, revčki.

sicer se vozimo čist od drugje in smo tako že ves čas na AC, ampak ne vidim razloga zakaj bi šla čez Sv. Rok, če gre lahko skozenj (že nekaj let je tunel odprt v obe smeri nonstop).

sicer se vozimo čist od drugje in smo tako že ves čas na AC, ampak ne vidim razloga zakaj bi šla čez Sv. Rok, če gre lahko skozenj (že nekaj let je tunel odprt v obe smeri nonstop).[/quote]

NE bos verjela, ampak tudi če greš skozi tunel v obe smeri (letos mi ze 2x v vsako smer), se povzpnes precej visokona hrib in gres skozi tunel šele čisto na koncu. Torj gres tudi na hrib

Ne hodit po magistralki ker full delajo in so semaforji vsakoh par km :-(.

Jaz bi šla do Bosiljeva pa dol. Najhitrejša varijanta.

A to so informacije od letos?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close