Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Postavne in lepe blagajničarke v diskontarjih

Postavne in lepe blagajničarke v diskontarjih

To so res zanimive ženske, ubistvu wife material. Kje lahko spoznam takšno? Kar sem jih ogovoril v zadnjih letih, so itak vse zasedene.

Kaj točno pripelje lepo in postavno žensko, da je blagajničarka in gara za minimalca? Zakaj se preprosto ne proda za malo več? Ne vem, če bi bil jaz ženska, bi se takoj prodal za malo več, uppps sori 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
vroče blagajničarke, 12.10.2021 ob 20:50

To so res zanimive ženske, ubistvu wife material. Kje lahko spoznam takšno? Kar sem jih ogovoril v zadnjih letih, so itak vse zasedene.

Kaj točno pripelje lepo in postavno žensko, da je blagajničarka in gara za minimalca? Zakaj se preprosto ne proda za malo več? Ne vem, če bi bil jaz ženska, bi se takoj prodal za malo več, uppps sori 🙂

Hvala bogu, da dela in ima vsaj minimalec, ce nic drugega tako prevelike izbire v Sloveniji ni. Kaj bi bilo boljse, da prodaja svoje telo za vecji denar ali se pa slikari naga? Nekatere drzijo do sebe.

Nekaj je se pa postenih zensk na tem svetu.

Hja sori .. jz bi tud šla, pa tudi če samo za 1 mesec, dokler ne ne bi našla kaj boljšega. Nekateri si ne moremo privoščit mesec/dva “dopusta”, je treba pač nekaj delat

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close