Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Postava ali obrazek?

Postava ali obrazek?

Torej, dargi pripadniki moškega spola…no ja, vsaj večonoma naj bi tale forum pripadal vam, seveda pa lahko dodajo mnenje tudi pripadnice mojega spola. Ok, čisto tako iz firbca…Kaj je tisto, kar vam naredi žensko privlačnejšo v delni celoti….( delni zato, ker večinski procent privlaćnosti vsaj po mojem mnenju daje energija, karma, bla bla, kakorkoli že to imenujete) …torej….super postava in povprečna/dokaj nezanimiv obrazek ali povprečna posatava/lušten obrazek?
Volting! 😉

Definitivno ksiht. Čimbolj je ta simpatičen, manj je geštel pomemben.

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Obrazek.
Pa njene oči.
Pa njen nasmeh.
Pa njene ustnice.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

ma meni sta in faca in fušta približno isto pomembna.

Gištel! Čez glavo ji daš lahko povšter in si ponavljaš – ti si Helena Blagne …

Če bi pa na kej tacga pomislu, mi pa vagon viagre ne pomaga.

Hahahahah……po moje moški “zajtevate” kar oboje…. Po svoje prav….smo ženske iste, čeprav nakladamo kok nam je ne vem kaj pomembno….

Ko zagledam dobro bejbo jo prvo pogledam v faco,potem pa z očmi šinem k nogam in s pogledom nadaljujem počasi navzgor do zadnjice,sledijo prsi ali pa obraz in potem se v dveh sekundah osredotočiš na tisto kar je na njej sexi.Tako nekako se to ogledovanje dogaja ene 10 do 20 sekund lahko pa tudi več.Kakšno buljenje pa je že neprimerno in ispade neumno.

Bolj mi je všeč ženska s povprečno postavo in lepim obrazom, kot pa lepa postava in povprečen obraz. Žal zadnje čase težko vidiš obraz, ker jih ima večina namazane z make-upom. Vendar pa je kontaktni ključ njen karakter. Lahko je še ne vem kako lepa in če je afna,je odpikala…

alf, 10-20 sekundno “ogledovanje” pa ni buljenje? 😉

Makarena napisal sem,da če dalj časa gledaš v žensko je to buljenje,če pa normalno gledaš tja do ene 20 sekund pa je normalno.

alfi, alfi……
IZPADE………..
bo šlo….?

No, alf, ce bi si ti mene “ogledoval” 20 sekund, bi te ze vprasala, ce mi iz cela raste rog ali kaj takega. Stopaj se enkrat in bos videl, koliko je to 20 sekund buljiti v nekoga.

Odvisn, kolk te je skp… Kkšno 160/50 precej hitrej preskeniraš kukr 180/90… Pr ta drugi dvejst sekund še za pol riti ni dost…

uh kaj ji rečeš, da se mal zavrti pred tabo, da si lahk ogledaš in zadnjico in prsi :)))

Makarena opazovanje in ogledovanje poteka na razdalji približno od 10 do 20 m.to je tako kot,če sediš ob lokalu in opazuješ mimoidoče in preletavaš dekleta z očmi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close