Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem postala sem nevarna voznica

postala sem nevarna voznica

kaj ste eni čudni..

kot sem bral, se večina buni zaradi vožnje z MANJ kilometri kot je dovoljeno..
…nihče od “hitrih” se ne jezi, ker se nekdo vozi premalo zanj, a že preveč za predpis: npr 51kmh na 50kmh omejitev!!??… in tako nič ne cinca…

jaz še enkrat pravim tistim ki cincate..in toliko se sklicujete na ZVCP…
..tam tudi piše, da če se za vami ustvari kolona….
..pa takega dejanja od vas “cincarjev” in poznavalcev ZVCP še NISEM doživel..

in če že hočete..kot vam ZVCP dopušča 50kmh na 90kmh lokalni cesti, seveda tudi meni dopušča 90kmh…..kva pa zdej???…in “norci” vas bomo prehiteli…kajne??

hahaha
in tvoja rešitev je, da začnem kršit zakone, da bi postala dober voznik?
genialno. daj, ti povem moj TRR, če bi rad financiral ta finančni fiasko?

sami pacienti….

hahahahahahahahahahahaha

Čisto prav je da se kaznuje prepočasne voznike na omejitvah 70, 80, 90…

Če je pri omejitvi 80 res tak ovinek, da se ne da peljat več kot 30-40 ne boš kaznovana zaradi tega, je pa treba za ovinkom kolikor toliko pospešiti in se ne cincati 1000m…

Glede znakov pa naj kdo reče da ni brezveze…, npr. se pelješ nekje dober km in je 50+znakov, za vsakem križišču znak recimo 70 namesto da bi dali na začetku 70 in da velja toliko km…

Vsem tistim, ki zgubljate živce zaradi prepočasnih voznikov:

Promet je resna stvar, kjer smo vsi udeleženci potencialni kandidati, da bomo udeleženi v prometni nesreči. V nesrečah na naših cestah so samo letos zgubili življenje 104 ljudje, na stotine pa je bilo poškodovanih, da o materialni škodi niti ne izgubljamo besed. A se zavedate, koliko ljudi je bilo s tem prizadetih?
Vi pa kar naprej gonite svojo o tem vašem “trpljenju”, ki vam ga povzročajo “počasneži”, kot da je tistih nekaj minut, ki jih zgubite zaradi tega neznansko velik problem. Ej, ustavite konje, umirite svojo šofersko veličino in bodite veseli, da ste sploh še živi. Ko bo enkrat počilo, bo prepozno, za vas ali za koga drugega. Takrat se boste zavedli, da je v prometu varnost edina kategorija, ki šteje…..

Ali lahko kdo na kratko opiše, koliko je kje omejitev?
Koliko je na obvoznicah?
Koliko po naselju?
Kakšne table označujejo omejitve?

A se ti zavedaš koliko nesreč je že bilo zaradi prepočasnih voznikov?! Če pelješ toliko kot je omejitev ogrožaš promet veliko manj, kot če pelješ precej pod omejitvijo(pri omejitvah 70, 90…)!

V naseljih je 50 km/h, izven naselj 90km/h…

A se ti zajebavaš? Kako pa si naredil/a izpit?!

Wegte, tumbaš…….
očitno si eden tistih trpinov, ki se jim v življenju neznansko mudi. Tudi Domžalčanu se je danes mudilo. Hudo je počilo pri Šentjakobu, posledice: dve mrtvi in devet ranjenih. Zamisli se malo….

New Report

Close