Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style pospeševanje rasti trepalnic

pospeševanje rasti trepalnic

Če katera potrebuje nutraluxe lash 3ml (40eur) kontakt licketyx@gmail.com

Neulash naj bi res delovau na bolhi blj poceni!

http://www.bolha.com/oglas1272630944/neulash-serum-za-naravno-rast-trepalnic-najugodnejsa-ponudba-

Pozdravljene,
naj še jaz povem da uporabljam Taliko Lipocils Expert in sem več kot zadovoljna sicer pa je tudi cenovno ugodno pa še traja kar nekaj časa preden jo porabiš 10ml jo je namreč kar nekaj glede na druge ponudnike,pa tudi nobenih stranskih učinkov ni al posledic nanosa kot je rdečica itd…sm že prebrala da imajo nekatere kar težave. priporočam vam nebo vam žal

Lep pozdrav vsem

mene zanima če pozna kdo kakšen domač recept za hitrejšp rast trepalnic ?
prosim pomagajte hvala

Pozdravljene,

v kolikor želite pospešiti rast trepalnic, je smiselno uporabiti omenjeni izdelek iz lekarne Nutralux Lash, ker deluje. Ima sestavine, ki pospešujejo rast trepalnic, vendar deluje ko ga uporabljate, ker če hranite trepalnice bodo lepo rasle, enako je na lasišču če nanašate posebne ampule za nego lasišča. Ko prenehate z uporabo trepalnice nimajo več toliko hrane in bodo spet drugače rasle.

Simone Godina
Beauty Coach
AntiageDermoLab antiaging svetovalni centri
Ljubljana, Portorož
040 291 165
Facebook: Antiagedermolab

Jest uporabljam Xlash. Rezultati so čudoviti.. Pa še dosti cenejši je kot primerljivi proizvodi…
http://www.pepelka.si/trepalnice/xlash.html

A je to to?

http://www.pepelka.si/trepalnice/xlash.html

Xlash je naravni preparat za rast in krepitev trepalnic. V nekaj tednih do 50% daljših trepalnic in bolj gostih trepalnic.

Xlash s svojo naravno sestavo hkrati ponuja maksimalno zaščito in obnovo trepalnic. Vsebnost 3ml zadostuje za 3-4 mesečno uporabo. Cena 34 EUR.

Pozdravček,

s profesionalnega vidika bom odgovorila tako:

v kolikor imate slabe trepalnice, kar ni nujno povezano s slabimi lasmi. Ker enim lasje rastejo kot nori trepalnice pa čista žalost.

Nanašanje izdelkov v obliki serumov ali negovalnih maskar je učinkovito. Zakaj? Kako to deluje?

S tem ko nanesemo določene sestavine direktno na predel med trepalnicami smo jih po domače povedano dodatno “pognojili” in s tem dodali sestavine, ki jih naše trepalnice ne dobijo.
Zadeva pospeši rast trepalnic, ker so dodatno nahranjene in imajo dopolnilna hranila za svojo rast.
Dostikrat nastopi razočaranje ko prenehamo z uporabo takih izdelkov, ker potem trepalnice spet rastejo kot prej pred nanosom.
Na žalost če želimo uspeh moramo redno nanašati, kot svetujejo navodila na izdelku. Mogoče s časom ne tako pogosto in malo zmanjšamo, opazujemo se kako je na naših trepalnicah izdelek učinkovit.

Pazite, pri ličenju in odstranjevanju ličil/maskar s trepalnic. Investirajte v dober odstranjevalec, določeni tudi že negujejo trepalnice in so lepše, ter ne odpadajo tako pogosto.

Simone Godina Moderator
Antiaging Beauty Coach
AntiageDermoLab
Antiaging centri Ljubljana, Portorož
facebook: Antiaging center
040 291 165

Lumigan-povzroči dvakrat večjo rast trepalnic,če se nanaša na trepalnice,to je zdravilo!

Živjo. Jaz imam zelo kratke trepalnice. Torej mi priporočate neuLash ? in koliko je približna cena + ali se kupi v lekarni?
Zanima me predvsem to, ali potem ko si nehaš mazati ti trepanice postanjeo take kot prej ali imaš potem za vedno dolge, tudi če si jih ne mažeš z neuLash ?
HVALA ZA ODGOVORE !

Koliko sem brala je ta lumigan za oči..? Ali obstaja posebaj za trepalnice in kje ga je možno naročiti?

Aha, sem zdaj prebrala. Pa je to varno za uporabo? Kako dolgo že uporabljaš? In ali si pričela to uporabljat zaradi težav in si nato z uporabo ugotovila, da se ti rastejo. Ker sem brala, da si sicer kupujejo to za trepalnice punce, vendar to v osnovi ni za trepalnice 😀

Najboljša stvarca je Ricinusovo olje. Jaz ga dajem vsak večer pred spanje na trepalnice.
Vzamem staro krtačko od maskare (ki je prej bila oprana :)) in vmočim v olje,malo obrišem od rob da ni preveč olja in namažem :))
Tud za obrvi pomaga,sem imela sestrično totalno brez obrvi, (rezultati večletnega vztrajnega puljena) in zdj ma res lepe polne obrvi 🙂

Kar se mene tiče,cenejše in bolj varno od vseh ponujenih preparatov.

Lep s mejte :)))

Podaljšujem naravne trepalnice 1/1. Z njimi boste imele naraven izgled, zapeljiv pogled brez dodatnega očesnega make-upa. Trepalnice bodo lepe, goste in podaljšane brez uporabe maskar. Postopek traja 2 – ure. Več info na: 070 633 232

Podaljševanje trepalnic.

Cena, v akciji je bila 69,- EUR in to v enem izmed priznanih salonov v Lj.

Jaz sem imela podaljšanje približno mesec dni, potem so začele odpadati in tudi zelo se me iritirale.Postale so trde in vse prej kot lepe. Kar je največja tragedija, da so se moje skrajšala za več kot polovico. Pred tem so bile moje najmanj 1,5 cm, sedaj komaj da 0,5 cm.

Ne priporočam nobeni, razen če bo hodila vsak teden na popravke, kar pa stane najmanj 10,-15,- EUR na teden.

Pa še to, umetne so bile veliko predolge in tako tudi pretežke. Že prvi moment, sem imela občutek, da se od daleč vidi, da so umetne.

Če si že date umetne, naj ne bodo predolge, bolje da so krajše in gostejše, deluje bolj naravno.

Razmišljam o nakupu seruma, da bom nazaj dobila svoje, odnosno trenutno bi reševala situacijo tako, da bi kupila za nalepti, za včekratno uporabo. Mi lahko katera svetuje, naj ne bodo predolge, bolje da so bolj goste in da se jih enostavno nalepi na veke in tudi enostavno odstrani.

l.p.

Punce živjo! Jaz bi ful mela dalše pa gostejše trepalnice. Kaj naj nardim?

Jaz sem pred tedni začela uporablat serum da podalšanje trepalnic, ker se mi zdi, da čim si jih daš delat umetne, ti tvoje tudi uniči – tako kažejo izkušnje mojih kolegic. Tako da sem si kupšla serum od LuxFactorja in sem zadovolna. Imam lepše in gostejše trepalnice. Mislim pa da ga uporablam še premalo časa -. vsaj glede na navodila – da bi se že vidu končni učinek.

Punce živjo še enkrat. Malo sem bila odsotna, ampak zdaj se vračam nazaj z misijo podaljšanje trepalnic.

Sem prebrala malo komentarje in sem opazila, da kar hvalite lux-factor serum. Sem prebrala tudi na internetu kar nekaj o njihovem serumu. In tudi cena ni visoksa.

Je kakšna stvar, ki jo moram paziti pri uporabi? Ali pa je kaj takefa, kar je dobro vedeti pred, med in po uporabi?

Hvala za info in lep dan.

a katera dlje časa že uporablja serume za trepalnice, so kakšni rezultati in razlika?

Čisto slučajno sem zgleda kliknila da sledim tej temi in sem videla tvoje vprašanje. Sama sem potem kupila lux-factor, ker se mi je zdel še najboljši po vseh ocenah na forumih in tko. To je bilo nekje junija in od takrat ga uporabljam. Verjetno je to ena izmed boljših stvari ki sem jih kadarkol imela. Sem že prej pisala na forumu tukaj – tako kratke trepalnice sem imela da so me spravljale ob živce. Res so bile kratke, redke in slabe. Čez poletje sem to uporabljala in zdaj že vidim lepe rezultate. Da neko zdravo teksturo trepalnicam, res lepo zgledajo. Trepalnice so daljše in gostejše, ko se mi ne da, grem lahko ven komot brez maskare.
Zdaj sem skoraj porabila prvi serum in sigurno ga bom spet kupila.

Res je da ne poznam drugih serumov in ne vem kako delujejo, ampak meni je LF super.

živjo..mene pa zanima če je olje delovalo?..in kakšno ste kupila in kako ste ga nanašala…
HVala in LP

jaz pa prisegam na serum Make Lash, lux factor je tudi v redu, ampak sem hitreje opazila učinke po uporabi Make Lash.

Enako!!
Kaj pa uporabljas?js bi tudi..hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close