Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style pospeševanje rasti trepalnic

pospeševanje rasti trepalnic

Pozdravljeni.

Danes sem zasledila na tv oglas za kremo katera pospešuje rast trepalnic, jih krepi in gosti. Izdelek naj bi se dobil v lekarnah. Imenuje se Nutra luxe lash.

Malo sem tudi pobrskala po spletu in vse kar sem našla je uradna stran http://www.nutraluxemd.com/nutraluxelash.html .

Ima katera kakšno izkušnjo s tem prepratom? Mislite da deluje? Bi sprobala pa me je malo strah morebitnih stranskih učinkov, pa seveda da ne bo delalo, glede na to da zadevica ni poceni.

Hvala za odgovore in lep pozdrav

Hej tlele jo prodajajo! KLIK

Mogoče njih vpraši!

super zadeva, jaz ga sama uporabljam in sem full navdušena. 🙂
si se upogumila in ga kupila?

Živjo tarča.

Ne nisem še 🙂 Zbiram informacije, potem pa se bom previdno odločila…ja taka pač sem.

Kako pa to deluje, lahko kaj več poveš? Imaš resnično daljše in gostejše trepalnice? Je kakšen neprijeten občutek ob nanosu?

Hvala in lp

Meni se zdi, da je na nek način nek stimulator rasti celic – ravno obratno kot kreme za zaviranje rasti (bioxet in podobno) – ki ti z uporabo okrepi dlake in jih prisili, da hitreje rastejo. Se mi pa zdi da ima rast trepalnic omejitev v nasprotju z običajnimi dlakami.

Malo več imaš sicer napisano tukaj.

LP

Ma morš imet potrplenje, js pa tega nimm, tko da sm se raj odločla za podaljšane kt pa karkol druzga. Tkoj učinkuje pa nč packanja ni, tko da ti toplo priporočam.

Ka pa naravna domača nega’? Se ni nobena slišala, pa še velik ceneje je.
Ricinusovo olje…. samo ne v enem dnevu, mal je treba vstrajati kot vsepovsod. Pa čimmanj kemije.

Treba je potrpet,jaz imam naravno dolge trepalnice-2cm,ne vem za kaj ampak tako pač je!:)

Srečka Nafertini, kaj pa me, ko imamo kratke in ravne ? A si je katera že poskusila podaljšat? To je zdaj nekaj čist novega! Jaz sem poskusila to z mazanjem, in se mi ni ravno dalo,niti ni bilo nekaj rezultatov. Jaz bi rada mela dooooooooooooooolge, si jih želim že celo življenje in mam že dost teh umetnih vsak dan !

Živjo.

Tudi sama nisem za neke umetne trepalnice, podaljške itd. tako da sem upoštevala nasvet seline in si danes kupila Ricinusovo olje, sedaj pa v akcijo 🙂 če ne drugega ga bom uporabljala še za lase in obraz, pa še škoditi ne more.

Kar pa se tiče Nutra luxe lash sem malo pobrskala po tujih forumih, ker pri nas očitno še ni toliko potrestiran proizvod in me noben komentar ni ravno prepričal da deluje, bohve kaj je notri če že deluje ter da o ceni tega izdelka ne govorim. Če se motim naj me katera, ki je to preverila, popravi.

Lep pozdrav

Živjo busmanka,

Nutraluxe lash sem si sama kupila, ker je na moji kolegici ful delovalo. jaz si mažem približno 1 mesec in res deluje.
Cena je mogoče res visoka, ampak imam še sigurno za 1 mesec vsebine. Tako, da je za vsaj 2 mes pa še povrh DELUJE!

Kej več si lahko prebereš na http://nutraluxelash.medilip.si/!

LP

Zdravo,

tudi sama izdelek uporabljam že 20 dni in sem več kot zadovoljna. Sicer imam lepe trepalnice, vendar bi si rada prikrajšala čas, ki ga porabim za maskiranje in ukrivljanje trepalnic s kleščami. Kmalu to ne bo več potrebno, saj so trepalnice že vidno daljše in tudi ukrivljajo se same;)..izdelek kvečjemu pohvalim, trepalnice so tudi gostejše..res je malo drag, ampk tudi čas je denar:)..

Pred tem pa sem uporabljala mavala double lash, ki je tudi super, predvsem za ohrannjanje gostote, se pravi, da ti ne izpadejo 4 hkrati na enem mestu in potlej zgledaš kot da si skin-eye:),…

LP

Živjo.

Hvala za pomoč z vašimi izkušnjami.

Definitivno je zadeva za poskusiti, vsaj za en cikel, torej cca 2 meseca.

V prihodnjih dneh grem po kremco pa da vidimo kako se bojo moje ščetinice razbohotile 🙂

Javim rezultat!

Lp

Jaz ko sem bila majhna,sem si mazala roke z kremo,ki je pospeševala rast nohtov,potem,pa sem ves čas “tipata” si oči,menda je to pomagalo!:)

Hej punce! Jst sem tudi imela zelo kratke treplanice pa mi je kozmetičarka priporočla neulash.

Je naraven in fuuuuul pomaga. dva meseca sem ga nanašala enkrat na dan – zvečer pred spanjem in so mi treplanice kar razcevetele 🙂

Sedja ga uporabljam samo še enkrat na teden – toliko da vzdržujem rast.

Je bil sicer malo dražji nakup, amapak če upoštevaš koliko časa traja se sigurno splača.

Lp

No punce, da vam jaz zaupam svojo negativno izkušnjo, katera me je drago stala mojih trepalnic.

Zadnje čase veliko reklamirajo podaljševanje treplanic in sem začela raziskovati, pozanimala sem se za ceno v salonu trepalnic na dunajski v lj in se mi je zdela previsoka od 180€ naprej…
Nato sem na forumu našla neko punco ki je oglaševala, da to počne za 20€, stvar se mi je zdela sumljivo poceni a sem jo vse vprašala in mi je rekla, da dela popolnoma isto kot v tem salon, z istimi materiali in postopki in bla bla bla… jaz sem bila osel in sem šla na led. Z nekim super lepilom ki bi še avto prilepil na steno mi je nalepila čopke (in ne posameznih kot to delajo v tem
salonu). zgledalo je super a le 1 teden. Tisto nedebelo nanešeno lepilo se je začelo zapacovati od ličil in na določenih mestih tudi odstopati, da sem se rešila tega sranja sem si poskušala sama odstranjevati, postopoma in zraven mi je šlo še vsaj polovico mojih treplanic. Naravnost grozno, saj so že tako šibke in svetle, tako, da sedaj zgledam ko ena oskubljena kokoška :))
Mal dnarja mal muske v kozmetični industriji še kako drži. In to sem vam napisala, da ne bi bila še katera taka neumna kot jaz :))) Sedaj pa bom s temi preaprati čimpreje poskušala pridobiti nazaj svoje treplanice in se nato mogoče le odločila za dražjo varianto 🙂 Za en baje zelo hudo
dober preparat sem slišala tudi od Tine Cavazza, stane 80€ in rezultati so baje perfektni 🙂

Naj vam bo moja izkušnja v poduk 😉

Pozdravljene

Pozdravljene,
nekaj časa nazaj sem z vami delila izkušnjo glede preparata Nutraluxe lash in sedaj so trepalnice še daljše:)..Sodelavka (pri 50ih) me je prejšnji teden spraševala, kaj delam s trepalnicami, da mam tako dolge, ji povem, pa mi ni verjela. Je rekla, da je slišala že za podaljševanje trepalnic, za limanje umetnih, da bi pa naravne zrasle mi pa ni verjela:D:)..jaz sem pozitivno presenečena:)

Podaljševanje trepalnic se mi pa ne zdi smiselno, moraš jih potem pazit, negovat, zelo je drago pa še lahko se zgodi kaj takega kot Veronči:S…Ni jih čez naravne:)..normalno namažeš, opereš, greš v bazen, savno:)..vse:D..

Sedaj izdelek uporabljam 52 dni, vsebino pa imam najmanj še za en mesec..(mažem samo na zgornji veki).

Razmišljam, da bi (ko mi izdelka zmanjka), novega naročila preko e-baya saj pride dozica s 3,0ml vsebine cenovno skoraj pol manj kot pri nas 1,5ml (se pravi s carino in stroški poštnine bi me prišlo malo manj, kot če pri nas kupim dozico 1,5ml:)..Splača se včasih kaj pogledat tud na tujih spletnih straneh:D

Bodite v cvetju:)..

papa

Živjo,

jaz uporbljam Nutralux lash in deluje!!!

Zdej g uporabljam že skoraj 3 tedne in spodnje trepalnice o se že zelo podaljšale. Na zgornjih se pa tudi že vidi.

Uporaba je zelo preprosta, zvečer, ko si umijem obraz, si nanesem z priloženim čopičem Nutralux lash na trepalnice in to je to. Podobno kot z črtalom za oči. V pol minute si gotov.

Poskusite!

LP,Cindi

Pozdravljene,

tudi jaz sem bila na začetku skeptična o učinku seruma za rast trepalnic neuLash, zato sem ga približno mesec in pol uporabljala samo na eni strani. Pošiljam vam svojo (sicer zelo amatersko) sliko, vendar je učinek jasen. Predstavljajte si, kako je bilo, ko sem si na trepalnice nanesla še maskaro 🙂

Sedaj neuLash uporabljam že več kot pol leta (seveda na obeh straneh) in si ga redno nanašam enkrat tedensko. Mislim, da boste vse, ki boste izdelek uporabljale redno, izjemno zadovolnje. Več o neuLash lahko preberete tudi na http://www.neulash.si, kjer različne punce pišejo bloge o svojih opažanjih.

neuLash res deluje!
Tina

Živjo.

Jaz sem si pred 2 tednoma kupila Nutra lux lash. Rezultatov sicer še nisem opazila, upajmo da to še pride 🙂

Sem pa opazila da nekatere omenjate neuLash. Ali mogoče veste kakšna je razlika? Je morda boljši. Cenovno je sigurno bolj ugoden Nutra lux.

Hvala in lp

V zgornji temi vidim, da par punc omenja, da si kodra (al kako se reče) trepalnice pa da nosijo umetne pa to. Sicer sem res od nekdaj mela lepe trepalnice, tko da mogoče ne razumem, ampak a to ve resno počnete? Ne bom zdej rekla vsak dan ampak a to nardite vsaj 2-3 na teden?

ker men se res ne bi dalo, ne bi mela niti časa za take postopke, sama seb bi se zdela umetna k ena playboyeva zajčica pa še denar pa še bi se bala, da bi si uničla še tiste zdrave trepalnice k jih mam.

Prou uno, ne rečem enkrat npr. za poroko, al pa kkšen gala večer, ampak redno?

A to res al mal kdo pretirava tuki?

Pa brez zamere sam firbčna sem pa res mi ni jasno.

Pozdrav.

pa a res to delate? – malo si zamešala teme. V tej temi govorimo o izdelku s katerim namažeš veko pred spanjem in naj bi pripomoglo k povečani rasti trepalnic. Torej tu ne gre za nobeno kodranje in umetne trepalnice in enkratna uporaba ne pride v poštev.

Predvidevam da tudi ti, kot ženska daš kaj nase, si vsaj dnevno očistiš kožo, namažeš s kremco…torej tukaj je dodatnega dela 5 sekund 🙂

Tudi glede videza, verjemi da ne izgleda umetno, ker dvomim da ti same trepalnice poženejo za par cm 🙂

Konec koncev pa se vsaka odloči zase, nekatere imajo že naravno lepe trepalnice, nekatere se zadovoljijo s svojimi, smo pa ene, ki bi poskusile srečo s takim izdelkom 😉

Lep pozdrav!

Aha, mogoče bi mogla sem dat tole vprašanje:

http://med.over.net/forum5/read.php?69,4148383,page=2

pozdravljene.
Danes sem si kupla nutraluxe lash in zvečer bom začela uporabljat. sicer sem si kupla predvsem zaradi obrvi kr jih skoraj nimam. in me zanima če ima katera izkušnje s tem, jas sem nekje prebrala da deluje tudi za obrvi

Živjo.

Naj bi delovalo tudi za obrvi. Jaz sicer izdelek uporabljam za trepalnice cca 20 dni in nisem opazila neke drastične spermembe. Se bom še naprej pridno mazala, če bo kaj. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close